Fenerbahçe Yeni Sezon Forma (2021-2022)

382,80 TL
Beden:
XS
S
M
L
XL
2XL

Ürün Bilgileri

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma (2021-2022)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Noktaspor Satıcı Ünvanı: HAVA KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bilecik Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5540066772
    Bu ürün Noktaspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Fenerbahçe Yeni Sezon Forması Lisanslı Üründür İade Hakkınız Vardır

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma (2021-2022)

Dönemlere göre tasarlanan formalar, taraftarlar arasında birleştirici ve bütünleştirici rol üstleniyor. Oyuncu ve taraftarların bütünlüğünü temsil eden forma, göz alıcı takım renkleri kullanılarak hazırlanıyor. Fenerbahçelilerin bir numaralı tercihi olan Fenerbahçe yeni sezon forma şık ve kaliteli duruşuyla öne çıkıyor. Sarının göz alıcı güzelliğine lacivert detayların eşlik ettiği Fenerbahçe yeni sezon forma yeni sezona özel olarak üretiliyor. 2021-2022 sezonuna özgü olan Fenerbahçe yeni sezon forma takıma ilişkin renk, arma ve marka detaylarından oluşuyor. Kaliteli ve dayanıklı kumaş kullanılarak üretilen Fenerbahçe forması, büyükten küçüğe herkesin vazgeçilmezi oluyor.

 
  • Forma 2021 2022 sezonuna yönelik hazırlanıyor.
  • Takım renkleri olan sarı ve lacivert detaylar üründe yer alıyor.
  • Fenerbahçe 2021 2022 forma kısa kollu yapısıyla öne çıkıyor.

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Özellikleri

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Özellikleri

Yıl aralıklarına özel olarak üretilen takım formaları, takım ve taraftar arasında enerji oluşmasına yardımcı oluyor. Dört büyükler arasında yerini alan Fenerbahçe, sarı lacivert renkleri içeren formaları ile öne çıkıyor. En iyi Fenerbahçe formalarından birisi olarak karşımıza çıkan Fenerbahçe 2021 2022 forma göz alıcı yapısıyla dikkat çekiyor. Kaliteli ve dayanıklı kumaş kullanılarak üretilen Fenerbahçe 2021 2022 forma uzun yıllar boyunca gardırobunuzun vazgeçilmezi oluyor. Şık ve sade tasarımıyla öne çıkan Fenerbahçe yeni sezon forma sarı ve lacivert renklerinin birleşiminden oluşuyor. Cilt yapısına dost kumaş yapısına sahip olan Fenerbahçe forması, çizgi detayları ile öne çıkıyor. Marka, arma ve takım renklerinin bir araya geldiği Fenerbahçe yeni sezon forma kullanışlı ve konforlu kullanım vadediyor. Tam kalıp olarak tasarlanan Fenerbahçe yeni sezon forma için farklı beden seçenekleri sunuluyor. Kullanıcıların Fenerbahçe yeni sezon forma satın almak istemesi durumunda kendi bedenini tercih etmeleri öneriliyor. Yumuşak ve rahat yapıya sahip ürün kadın ve erkeklere hitap ediyor.

 

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Kullanımı

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Kullanımı

Taraftarların gerek stat gerekse evde maç heyecanına eşlik eden Fenerbahçe yeni sezon forma rahatlığı ve şıklığı birlikte sunuyor. Taraftar ve takım arasındaki enerjiyi güçlendiren Fenerbahçe yeni sezon forma 2021-2022 sezonu için tasarlanıyor. En iyi çizgili forma seçeneklerinden birisi olarak bilinen ürün, futbol severlerden tam not almayı başarıyor. Kadın ve erkeklerin kullanımına uygun olan Fenerbahçe yeni sezon forma beden seçenekleri ile kullanıcılarını memnun ediyor. Ürünü satın alan kullanıcılara kullanmadan önce Fenerbahçe yeni sezon formayı yıkamaları öneriliyor. Takım formasının cilde direkt temas eden ürünlerden birisi olması nedeniyle kullanıldıktan sonra düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor.

 

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Fiyatı ve Yorumları

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Fiyatı ve Yorumları

Fenerbahçe yeni sezon forma temizlenmek istendiğinde elde yıkama yapılması büyük önem taşıyor. Kullanıcıların Fenerbahçe yeni sezon formayı makine içerisinde yıkamaları halinde yapısında bozulmalar meydana gelebiliyor. Ürünün ilk günkü şıklığını korumasının yolu belirtilen detaylara uygun yıkama yapılmasından geçiyor. Şık ve rahat yapısıyla dikkatleri üzerine toplayan Fenerbahçe 2021 2022 forma Trendyol kalitesiyle sizleri bekliyor. Trendyol üzerinden Fenerbahçe yeni sezon forma fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve hemen sipariş oluşturabilirsiniz. Fenerbahçe 2021 2022 forma yorumları ve Fenerbahçe yeni sezon forma değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.