2
Tencere Yedek Parça ve Aksesuar kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

FİVE Düdüklü Tencere Kapağı Üniversal Paslanmaz Çelik Türk Malı

274 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
324,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

FİVE Düdüklü Tencere Kapağı Üniversal Paslanmaz Çelik Türk Malı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gel gel burda Satıcı Ünvanı: FATİH ÜRKMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9190637509
    Bu ürün gel gel burda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünün özellikleri: Sercan/18.08.2016/kapak/18,9+k 20cm tüm düdüklü tencerelere uyumlu paslanmaz çelik tencere kapağı. 1. Kalite çelik malzemeden imal edilmiştir. Uzun yıllar kullanılabilir. Tencereye tam oturur kesinlikle sızdırmaz. Çin malı ucuz kapaklar ile kıyaslamayınız Ağız kısmı 20.5cmlik tencerelerde içten içe çapı 19.5cm olmaktadır. Dıştan dışa 20.5cm gelen tencerelere uygundur. Bu ölçülerdeki tüm marka tencerelerde kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

FİVE 304 Universal Türk Malı Paslanmaz Çelik Düdüklü Tencere Kapağı

Five universal paslanmaz çelik Türk malı 304 düdüklü tencere kapağı , oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Düdüklü tencerelerde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan bu kapak, standart ölçülerde üretilir. Bu sayede pek çok farklı markanın tenceresi ile kullanıma uygundur. Aynı zamanda ergonomik bir kullanım da sunar. Kapağın üzerinde yer alan tutma kolu ve hava valfi gibi parçalar, konforlu bir kullanım için sağlam yapılı plastik malzeme ile kaplanmıştır. Böylece pişirme sırasında bu parçalar ısınıp elinizi yakmaz. Ayrıca bu plastik kaplama, tencerenin çok daha rahat bir şekilde açılabilmesini de sağlar. Bu düdüklü tencere kapağının genel özelliklerinden bazıları şu şekildedir:

  • Materyal: Paslanmaz çelik
  • Ölçü: 19.5 cm - 20.5 cm
  • Renk: Gümüş

Five Universal Türk Malı Düdüklü Tencere Kapağı Materyali

Five Universal Türk Malı Düdüklü Tencere Kapağı Materyali

Five 304 universal Türk malı paslanmaz çelik düdüklü tencere kapağı, son derece sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sayede kullanım sırasında oluşabilecek çeşitli darbelere karşı dayanıklıdır. Paslanmaz özelliği sayesinde nem ve sıvı temasından da etkilenmez. Bu sayede ürünün uzun süre boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi mümkün hâle gelir. Five paslanmaz çelik düdüklü tencere kapağı, yüksek ısı ve basınca karşı da direnç gösterir. Ürünün açma kolu ve bağlantı kısımları da çelik vidalar ile sağlamlaştırılır. Dolayısıyla kapağın kullanımı oldukça güvenlidir. Çelik, içerisinde sağlığa zararlı kimyasallar bulundurmadığı için bu kapağın gıdalar ile temas etmesinin herhangi bir sakıncası yoktur. Söz konusu kapağı hemen herkes gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

Five Universal Paslanmaz Çelik Tencere Kapağı Ebatı Nasıl?

Five Universal Paslanmaz Çelik Tencere Kapağı Ebatı Nasıl?

Universal paslanmaz çelik düdüklü tencere kapağı, son derece geniş bir yapıya sahiptir. Ürün, standart düdüklü tencere boyutları dikkate alınarak özel olarak üretilmiştir. Böylece pek çok farklı markanın düdüklü tencere modeli ile rahatlıkla kullanılabilir. Ancak yine de kapağın birlikte kullanıldığı tencereye tam uyum sağlayabilmesi için satın alınmadan önce ölçülerin karşılaştırılması gerekir. Söz konusu kapak, dışarıdan ölçüldüğünde 20.5 cm genişliğindeki düdüklü tencereler ile uyumludur. Bu ölçüm, içeriden yapıldığında ise 19.5 cm’dir. Kişilerin ürünü satın almadan önce hem içerden hem de dışardan tencerenin genişliğini ölçmeleri tavsiye edilir. Aksi takdirde kapak, tencereye tam olarak oturmayabilir. Bu durumda hava geçişine izin verir ve tencere içerisinde istenen basınç oluşturulamaz.

Five Paslanmaz Çelik Türk Malı Tencere Kapağı Kalitesi Nasıl?

Five Paslanmaz Çelik Türk Malı Tencere Kapağı Kalitesi Nasıl?

Five 110x90 cm paslanmaz çelik düdüklü tencere kapağı, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. 1. kalite malzemeden üretildiği için oldukça sağlam bir üründür. Tasarımı da oldukça şık olan bu kapak, üst kısmında yer alan plastik kol ile kontrol edilir. Kapak, düdüklü tencerenin iç kısmına geçirildikten sonra üstte bulunan kol geriye doğru bükülerek kapatılır. Kol tamamen düz konuma geldiğinde kapak da hava geçirmeyecek şekilde yerleşmiş olur. Sonrasında düdüklü tencere güvenle kullanılabilir. Kapağın üstünde bulunan düdük detayı ise plastik bir kontrol mekanizmasına sahiptir. Tencere ısınıp içindeki basınç arttığında kapak üzerindeki bu alandan güvenlik için belli bir miktar hava çıkışı gerçekleşir. Kullanıcılar, bu kısımdan gelen düdük sesi sayesinde pişmenin gerçekleştiğini anlayabilir. Ayrıca tencereyi açmadan düdük kısmındaki mandalı kaldırarak içerdeki havayı boşaltmak da mümkündür. Dilerseniz Five universal paslanmaz çelik Türk malı 304 düdüklü tencere kapağı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu şık tencere kapağını Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.