Flamour Aydınlatıcı & Canlandırıcı , Leke Karşıtı C Vitamin Serum 30 ml ( Ascorbic Acid % 10 )

Ürün Bilgileri

Flamour Aydınlatıcı & Canlandırıcı , Leke Karşıtı C Vitamin Serum 30 ml ( Ascorbic Acid % 10 )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flamour Kozmetik Satıcı Ünvanı: ERTUĞRUL ÖZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6620093581
    Bu ürün Flamour Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aydınlatıcı & canlandırıcı , leke karşıtı c vitamin serum 30 ml ( ascorbic acid % 10 ) Içerdiği ascorbic acid sayesinde, antioksidanlar, serbest radikallerin neden olduğu cilt hasarını önlerler ve cildin daha genç ve sağlıklı görünmesini sağlarlar Cilt lekelerini hafifletir ve genel olarak daha eşit bir cilt tonu sağlar. Niacinamide de cilt tonunu eşitlemeye katkıda bulunur. Pigment lekelerini önlemeye yönelik savaşabilen bu ürün, ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olabilirken, cildin elastikiyetini koruyabilir. Serbest radikallere karşı cildin doğal korumasını güçlendirebilir. Cildin üst tabakasındaki serbest radikalleri nötralize ederek ozon hasarının cilde etkisini azaltabilir ve yaşlanma karşıtı faydalar sağlayabilir. C vitamini cildin parlaklığını arttırır, mat ve cansız görünen cilde canlılık kazandırır. Niacinamide ile birleştiğinde , cildin daha aydınlık ve daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Cilt bariyerini güçlendirerek cildin nem tutma kapasitesini arttırır. Bu cildi dış etkenlere karşı daha direçli hale getirir ve kuruluğu önler. İçerikler : Aqua, Tetrasodium Edta, Propylene Glycol, Glycerin, Ascorbic Acid, Panthenol, Niacinimade , Polysorbate 20 , Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcullulose Kullanım şekli: Cildinizi temizledikten sonra yüzünüze 3’er damla uygulayarak parmak uçlarınız ile dairesel hareketlerle cilde bastırmadan hafifçe uygulayınız. Günde 2 kez , sabah ve akşam uygulanabilir Uyarılar : Sadece harici kullanım içindir. İçeriğinde bulunan bileşenlerden birine alerjiniz var ise ürünü kullanmayınız. Kullanmadan önce olası istenmeyen yan etkileri gözlemleyebilmek adına ürünü cildinizin küçük bir bölümüne uygulayın, eğer kızarıklık ve hassasiyet oluşmaz ise ürünü cildinizde kullanmaya devam edebilirsiniz. Gözle temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile durulayınız. Oda sıcaklığında güneş ışığından uzakta ve çocukların ulaşamayacağı güvenli bir yerde saklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik C Vitamini
  • Tip Şişe
  • Hacim 35 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver