Flormar Full Color Nail Enamel Oje FC04 8690604310401

55,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
3 Al 2 Öde
54,99 TL
Kurumsal Fatura
59,90 TL
2. Ürüne %5 İndirim
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
61,65 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
67,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Full Color Nail Enamel Oje FC04 8690604310401

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CHOOSE ME Satıcı Ünvanı: İSTFARMA MEDİKAL KOZMETİK E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481137281500001 Vergi Kimlik Numarası: 4811372815
    Bu ürün CHOOSE ME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumuşak fırçasıyla kolay kullanım imkânı sağlar
  • Tırnaklarda pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlar
  • Kullanımı
  • Tırnaklarınızı temizleyin, törpü veya makas ile şekillendirin
  • En iyi sonuç için ürünü 2 kat uygulayınAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Görünüm Parlak
  • RGB #BA6B71
Geri Bildirim Ver

Flormar Full Color Nail Enamel Oje FC04

Gün içerisinde sosyal ilişkilerde makyaja ve giyime uyumlu olan ojeleri sürerek tamamlayıcı etki sağlayabilirsiniz. Ellerinizin güzelliğini ortaya çıkaran Flormar Full Color nail enamel oje FC04, serinin seçkin modellerinden biridir. Tırnaklarınıza parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazandıran bu ürün sayesinde elleriniz her zaman çekici ve zarif görünür. Enamel serisinin güzide modellerinden olan bu ojenin üretiminde kullanılan özel formül sayesinde tırnaklarınıza tek kat uygulayarak hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz. Pembeye yakın rengi sayesinde teninizle uyumlu olan bu ürün sayesinde tırnaklarınız her daim bakımlı görünür. Tırnaklarınızın doğal güzelliğini korumasını sağlayan bu ürün çevrenizdekilerin dikkatini çeker. Yumuşak fırçası size kolay kullanım imkanı sağlar. Şık görünümünüzü tamamlamanızı sağlayan bu ürün sayesinde tırnaklarınızın güzelliği sizi memnun eder.

  • Özel formül
  • Zarif ve yumuşak fırça
  • Sürülmesi basit

Flormar Full Color FC04 Nail Enamel Oje Özellikleri

Flormar Full Color FC04 Nail Enamel Oje Özellikleri

Moda anlayışınızla uyumlu renk ve dokuya sahip ojeleri tırnaklarınıza sürerek görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. İçeriğindeki özel formüller sayesinde tek katlı oje sürerek tırnaklarınızı istediğiniz renge boyayabilirsiniz. 8690604310401 seri numarasıyla karşınıza çıkan bu ürün, Flormar markasının seçkin FC04 modelidir. Tırnaklarınız için sizlere yoğun renk kapatıcılık imkanı sağlayan bu ürünün tasarım kalitesi sizi fazlasıyla mutlu eder. İnce yapılı fırçaya sahip olan bu ojeyi tırnaklarınıza tek veya çift katlı uygulama yaparak sürebilirsiniz. Özel maddelerin yenilikçi tekniklerle birleştirilmesiyle üretilen Full Color serisinin ojeleri, günlerce bozulmadan tırnak üzerinde kalabilir. Flormar Full Color nail enamel serisinden bu oje şişesinin toplam hacmi 8 ml’dir. Şişenin içerisindeki madde miktarı ise toplam 0.27 fl oz hacmindedir. Kalite standartlarına uygun olarak üretilen bu ürünün içeriğinde tırnağa zararlı maddeler bulunmaz.

Flormar Full Color FC04 Nail Enamel Oje Kullanımı

Flormar Full Color FC04 Nail Enamel Oje Kullanımı

Doğal rengi ve sade görünümü ile ellerinizin hoş ve bakımlı olmasını sağlayan bu ojeyi bütün mevsimlerde kullanabilirsiniz. Flormar Full Color nail enamel oje ürününü kullanmaya başlamadan önce tırnaklarınızı temiz tutmanız ve törpü ya da makasla şekillendirmeniz tavsiye edilir. Sade ve tene uygun rengi sayesinde bütün kıyafet kombinleriyle tercih edebileceğiniz bu ojeyi aylar boyunca kullanabilirsiniz. Flormar Full Color nail enamel oje FC04 kullananlar gün içerisinde tırnaklarının güzel ve hijyenik göründüğünü fark ederler. Sürdüğünüz ojenin şeffaf görünmesi için tek kat uygulamanız yeterlidir. Ojenizin koyu görünmesi için bu ürünü çift kat olarak da tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz. Bu kozmetik ürünü tırnaklarınıza uyguladıktan sonra kuruması için bir süre beklemeniz önerilir. Hoş görünümlü bu ürün, dayanıklılık açısından da oldukça iyidir. Klasik renkli bu ürün ellerinize yepyeni bir görünüm sağlar.

Flormar Full Color FC04 Nail Enamel Oje Fiyatları ve Yorumları

Flormar Full Color FC04 Nail Enamel Oje Fiyatları ve Yorumları

Haftalar boyunca ellerinizin güzel ve bakımlı görünmesini sağlayan bu oje harika bir kozmetik ürün seçeneğidir. Flormar Full Color nail enamel oje FC04 yorumları incelendiğinde bu ürünün müşterilerin beklentilerini gayet iyi karşıladığı görülür. Fiyat yönünden de oldukça hesaplı olan bu ürün aileniz ve dostlarınız için harika bir hediye seçeneğidir. Tırnaklarının görünümüne önem veren müşteriler için bu oje son derece kaliteli ve pratik bir kozmetik ürünüdür. Flormar Full Color nail enamel oje FC04 fiyatı ürünün formülünde bulunan maddelerin kalitesi ve kullanımının kolaylığı üzerinden belirlenir. Sizlere dikkat çekici bir görünüm sunan bu ürün özellikle genç kızlar tarafından beğeniyle kullanılır. Ellerinizin ve tırnaklarınızın güzelliğini ortaya çıkararak sosyal hayatınızı iyileştiren bu hesaplı kozmetik ürüne uygun fiyat ve indirim avantajlarıyla Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.