Flormar Sedefli Parlak Oje (PEMBE) - Nail Enamel - 456 Purr Cat - 8682536036160

57,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4 Al 3 Öde
59,99 TL
3. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,50 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Sedefli Parlak Oje (PEMBE) - Nail Enamel - 456 Purr Cat - 8682536036160

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇSAYAR Satıcı Ünvanı: ASLIHAN SAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7540356270
    Bu ürün GENÇSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Sedefli Parlak Oje (Pembe) 456 Purr Cat, el ve ayak tırnaklarına feminen, ışıltılı ve canlı bir görünüm kazandıran ve besleyici özelliği sayesinde bakım yapan bir oje çeşididir. Yüksek pigmentiyle tek katta bile yoğun pembe renk sunar. Flormar Nail Enamel, her ortama ve tüm tırnak tiplerine hitap eder. Pembe renginin tüm enerjisini tırnaklara taşıyan ürün, sedefli yapısıyla göz alıcı bir görünüm sunar. Flormar sedefli oje, bakımlı ve zarif tırnaklar oluşturmak için besleyici bir formülle zenginleştirilmiştir. Kalsiyum, magnezyum ve sülfür mineralleriyle zengin bir içeriğe sahip olan Flormar besleyici parlak oje, tırnakları güçlendirmeye katkı sağlar. İdeal tırnak görünümü sunma noktasında son derece başarılı olan Flormar sedefli oje, dayanıklı yapısıyla da konforlu bir kullanım sunar. Flormar mineralli oje, uygulama sonrasında tırnakların güzelliğini günlerce koruyacak yapıdadır. Uzun süre kalıcı yapısı sayesinde çatlamaya ve soyulmaya karşı son derece dirençlidir. Flormar uzun süre kalıcı parlak oje, ince yapısıyla kolay ve keyifli bir uygulama deneyimi sunar. Ürünün kendi aplikatörüyle tırnakların orta kısmından uçlarına doğru sürülmesi önerilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Görünüm Parlak
  • RGB #DDB2A1
Geri Bildirim Ver