Flormar Uzatan Ve Hacim Veren Maskara (SİYAH) - Glamour Eyes Volume Mascara - 000 Black - 4251903321501

748,50 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Uzatan Ve Hacim Veren Maskara (SİYAH) - Glamour Eyes Volume Mascara - 000 Black - 4251903321501

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NATURALS BEAUTY Satıcı Ünvanı: SERAP BULGUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1880605146
    Bu ürün NATURALS BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Uzatan ve Hacim Veren Maskara - Glamour Eyes Volume Mascara “Hacimli, uzun ve tek tek ayrılmış kirpikler vazgeçilmezim!” diyorsan işte karşında yeni favorin olacak o ürün: Flormar Uzatan ve Hacim Veren Maskara - Glamour Eyes Volume Mascara! Bu Flormar maskara, yoğun pigmentli formülü ve özel olarak tasarlanmış silikon fırçasıyla göz makyajı deneyimlerine fark katmaya geliyor. Hadi, bakışlarına etkileyici bir imza atmak için sen de hemen siparişini oluştur! Flormar Uzatan ve Hacim Veren Maskara - Glamour Eyes Volume Mascara Nedir? Flormar Uzatan ve Hacim Veren Maskara - Glamour Eyes Volume Mascara, kirpikleri uzun ve hacimli göstermeye yardımcı olan bir siyah maskara çeşididir. İnce ve seyrek kirpikler başta olmak üzere tüm kirpik tiplerinde kullanım için idealdir. Flormar Uzatan ve Hacim Veren Maskara - Glamour Eyes Volume Mascara Hangi Özelliklere Sahiptir? Likit yapılıdır. Mat bitişlidir. Yüksek pigmentlidir. Akma ve topaklanma yapmaz. Özel silikon fırça tasarımına sahiptir. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Uzatan ve Hacim Veren Maskara’yı Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Glamour Eyes yüksek pigmentli maskara, yoğun siyah rengiyle bakışlara anında etkileyici bir görünüm kazandırır. Hem dramatik hem de enerjik makyajlar için uygun bir seçenek sunar. Özel silikon fırçası sayesinde ince, seyrek, kısa, düz tüm kirpikleri yakalayarak çarpıcı bir kirpik görünümü yaratır. Akmayan formülü sayesinde gün boyunca konforlu bir kullanım imkanı sunar. Uzatan ve hacim veren etkisini kirpiklerde topaklanma yapmadan verir. Ayrıca kirpiklerde ağırlık hissine neden olmaz. Uzun süre kalıcı etkisiyle makyaj tazelemeye fırsat olmayan yoğun günlerde ve özel davetlerde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Flormar Uzatan ve Hacim Veren Maskara Nasıl Uygulanır? Flormar Glamour Eyes kirpikleri tek tek ayıran maskara kirpik dibinden uçlara doğru zikzak hareketlerle uygulanabilir. Tercihe göre ürünün fırçası uygulama esnasında dışa doğru döndürülerek de sürülebilir. Bu sayede maskaranın kirpikleri daha da uzatması sağlanabilir. Flormar Uzatan ve Hacim Veren Maskara için Kullanım Tüyosu Flormar Glamour Eyes hacim veren maskarayı uygulamadan önce kirpik bazı kullanılarak ve maskara bazı sürülerek çok daha belirgin bir kirpik görünümü elde edilebilir. Daha çekik bakışlar için gözlerin bitiminden dışa doğru uygulama yapılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver