Fontenay Karseell Collagen Saç Maskesi &proteinli 500 ml Hair Wax Stick For Kids 75gr 2'li Set

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fontenay Karseell Collagen Saç Maskesi &proteinli 500 ml Hair Wax Stick For Kids 75gr 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FAVORİ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MERVE SAAT KOZMETİK GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619013147300016 Vergi Kimlik Numarası: 6190131473
    Bu ürün FAVORİ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güç maca özünü onarın Karseell kolajen saç maskesi, Karseell aktif kolajenin buharlaşan ve nüfuz eden teknolojisi ile bütünleşmiş nadir maca özü içerir. Hasar görmüş saça aletlerden uçlara kadar sihirli aktive edici enerji verebilir, saç liflerini onarabilir ve saç boşluklarını doldurarak saçları nemli, düzenli, pürüzsüz ve parlak bırakabilir. Kuru ve hasar görmüş saçları onarın Fas Argan Yağı saç maskesinin gücünün, buklelerinizin canlılığını ve sağlığını doğal olarak iyileştirdiği nesillerdir bilinmektedir. Pure Nature bakım saç maskesi, kökten uca derinlemesine nüfuz ederek kimyasallardan, güneşe maruz kalmadan ve kirlilikten kaynaklanan hasarı onarmaya yardımcı olur. Karseell argan yağı nemlendirici saç maskesi aynı zamanda kırık uçlara karşı korumaya da yardımcı olur. Tüm saç tipleri için Derinlemesine onarıcı doğal kolajen saç maskesi tüm saç tipleri için idealdir. Karseell argan yağı saç maskesi düz saçlarda elektriklenmeyi ve uçuşmaları azaltır ve doğal olarak bukleleri ve hacimli buklelerin canlılığını artırır. Pure Nature'ın sunduğu bu zengin Fas Argan yağı bakımıyla istediğiniz görünümü elde edin. İçindekiler AQUA(SU), SETERİL ALKOL, DİMETİKON, STARAMİDOPROPİL DİMETİLAMİN, ARGANIA SPINOSA ÇEKİRDEĞİ YAĞI, PERSEA GRATISSIMA(VOKADO) YAĞI, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA YAĞI), HİDROLİZE BUĞDAY PROTEİNİ, ACHILLEA MILLEFOLIUM ÖZÜ, ARNICA MO NTANA ÇİÇEK ÖZÜ, ARTEMISIA ABSINTHIUM ÖZÜ, CALENDULA OFFICINALIS ÇİÇEK ÖZÜ, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) ÇİÇEK/YAPRAK EKSTRESİ, GENTIANA LUTEA KÖK EKSTRESİ, AYÇİÇEK ÇEKİRDEĞİ YAĞI SETİL ESTERLERİ, HİDROLİZE SOYA PROTEİNİ, LESİİTİN, MORINAGA PTERYGOSPERMA TOHUM EKSTRESİ, SİKLOPENTASILOKSAN, POLİGLUTAMİK ASİT , CETEARDIMONYUM KLORÜR, BENZİL ALKOL, CETEARETH{ {0}}, PROPİLEN GLİKOL, TOKOFERİL ASETAT, PARFÜM.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Vazelin
  • Hacim 1 - 99 ml
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver