Forentina Yayınları Foren Elt Bonny English 2 Sınıf + Activity Book

43,98 TL

Ürün Bilgileri

Forentina Yayınları Foren Elt Bonny English 2 Sınıf + Activity Book

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRSAT KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: REŞAT KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Mersis Numarası: 2893987710400001 Vergi Kimlik Numarası: 5430583279
    Bu ürün FIRSAT KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Foren Elt Bonny English 2 Sınıf + Activity Book

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 2. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Forentina Yayınları Foren Elt Bonny English 2. Sınıf

Küçük ya da büyük her insanın öğrenmesi gereken İngilizce, eğitim için küçük yaşta başlamalıdır. Bunun için özellikle 2. sınıf itibariyle İngilizce dersine başlanmış olup küçük yaşta İngilizcenin önemine ağırlık verilmektedir. Bu dersin pratiğini yaparak öğrencilere ve küçük çocuklara İngilizce öğretmek için başvurulan Bonny English 2, eğlenceli ve öğretici ikili setiyle ön plana çıkmakta ve çocuklara İngilizce dersini sevdirmeyi amaçlamaktadır. Hem ders hem de çalışma kitabının yer aldığı bu sette renklerle ve bol görsellerle dersi sevdirmek için çaba gösterilmiş ve ilginç örnekler de desteklenmiştir. Hem okulda sık sık kullanabileceğiniz hem de evde kendiniz öğrenmek için iyi kaynaklardan biri olan bu kitap seti, sıkça tercih edilmektedir. Böylece çocuklara farklı bir dil ve bakış açısı imkânı sunmaktadır.

  • Eğlenceli Etkinlikler
  • İkili Set
  • Dinleme Parçalı

Eğlenceli Bilgilerle Foren Elt Bonny English 2

Eğlenceli Bilgilerle Foren Elt Bonny English 2

Sadece 2. sınıf için değil her sınıf için farklı İngilizce kitapları bulunan bu marka ve kitap seti, özellikle 2. sınıflar için büyük önem teşkil etmektedir. Çünkü çocuklar bu dili daha yeni yeni görmeye başlamaktadır. Bu sayede dersi ve konuları sevdirmek için güzel bir set haline gelmektedir. Foren Elt Bonny English müfredata uygun yapısı ve güncel alıştırmaları ile okulda da yardımcı kaynak olarak rahatlıkla kullanılabilir. Gerektiğinde evde de ek kaynak olarak başvurulabilmektedir. Öğretmenlerin de sıklıkla ve severek tercih ettiği bu kaynak sayesinde çocuklarınız dersten sıkılmayacak ve eğlenceli bir şekilde yeni bir dil öğrenebilmektedir. Foren Elt 2. Sınıf Bonny English, özellikle dersi yeni öğrenmeye başlayanlar veya çok hakim olmayanlar için ideal bir kaynaktır. 8 yaşından küçükler için bile kolaylıkla kullanmak mümkün olmaktadır.

Dinleme Becerisi İçin Bonny English 2. Sınıf

Dinleme Becerisi İçin Bonny English 2. Sınıf

Çocuğunuza İngilizce öğretmek için en iyi kaynaklardan biri olan bu kitap seti, çocuklarınızla birlikte dersi öğrenmek için de oldukça eğlenceli yollar arasındadır. Kolay ve eğlenceli bir öğrenim imkanı bulabileceğiniz bu set başlangıç için basit ifadelerle dili öğrenmeyi kolaylaştırmaktadır. Yani Foren Elt Bonny English 2, çocuklara dersi ve konuları bütün becerilerle birlikte öğretmeyi amaçlayan ve bunu da çalışmalarla çocuklara aşılayan bir settir. Bonny English 2. Sınıf Course Book cevapları ise kolaylıkla ulaşılabilinmektedir. Hatta içerisinde yer alan dinleme becerisi için uygun dinleme parçalarıyla da çocuğunuzun anlama yeteneğini daha da öne çıkarabilirsiniz. Bu beceri ve dinleme parçaları sayesinde dile yeni başlayanların daha da çok hâkim olmasını sağlayabilirsiniz.

İkili Seti ile Her An Bonny English 2 Fiyatları ve Yorumları

İkili Seti ile Her An Bonny English 2

Foren Elt Bonny English 2 Kitap özellikleri daha çok görsellerle öne çıkar. Hem ders hem de çalışma kitabı olarak ikili bir şekilde uygun fiyatlarla satılmaktadır. Özellikle çocukların sıkılmasını engelleyecek ve zevkle çalışma yapabileceği bir kaynak olan bu kitap seti, derste öğrenilen konuyu pekiştirmek için kullanılan en iyi kaynaktır. Foren Elt Bonny English 2 Kitap yorumları, kaynakların ne derece etkilediğini ve çocuklara nasıl dersi sevdirdiğini anlatmakta ve göstermektedir. Oldukça tercih edilip sevilmesinin bir nedeni de görselli, renkli ifadelere yer verilmesi ve bir hayli eğlenceli içerikleri küçüklere sunmasıyla alakalı olmaktadır. Başucu kitabınız olacak bu set sayesinde ders kitabında konuları daha rahat öğrenirken çalışma kitabında konuyu pekiştirmek için kullanabilirsiniz çünkü dile hakimiyet için bu temel ifadeler oldukça önemlidir.