Foreo Bear Mini Bölgesel Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı

6.439,30 TL

Ürün Bilgileri

Foreo Bear Mini Bölgesel Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FOREO Satıcı Ünvanı: FOREO TURKEY KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388129332700001 Vergi Kimlik Numarası: 3881293327
    Bu ürün FOREO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Foreo Bear Mini Bölgesel Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı Yüz Fitness Devrimi Burada! FOREO'nun yeni BEAR Mini bölgesel microcurrent cihazı, bakımı bir üst seviyeye taşıyor. BEAR Mini yüzünüz ve boynunuzdaki 69 kası çalıştırmak için gelişmiş microcurrent (mikro akım) ve T-Sonic™ titreşimler kullanır. Kişiselleştirilebilir microcurrent yüz bakım egzersizleri ile BEAR Mini, dünyanın en etkili ve güvenli odaklı microcurrent cihazıdır. Yüzünüzdeki 43 ve boynunuzdaki 26 kasın yaşlandıkça doğal olarak şeklini ve sıkılığını kaybettiğini biliyor muydunuz? Egzersiz yapmamak için milyonlarca bahaneniz olabilir fakat şimdi BEAR Mini ile cildinizin hiçbir bahanesi yok! BEAR Mini’nin Öne Çıkan Özellikleri Çeşitli odaklı microcurrent yüz egzersizleriyle BEAR Mini, cebinizdeki kişisel antrenörünüz olacak. Microcurrent (mikro akım) küreleri yüzünüzde gezdirin ve vücudunuzun doğal süreçlerini taklit eden elektrik akımları ile kolajen üretimini, elastin onarımını ve yüzünüzün sıkılaşmasını sağlayın.
  • Patentli T-Sonic™ titreşimler dolaşımı artırmak, leri yok etmek ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için eneklerinize derinlemesine işler ve size daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunar.
  • BEAR Mini ergonomik şekliyle yüzün tüm kıvrım ve kenarlarına mükemmel şekilde oturur. Ultra hijyenik silikonla tasarlanan BEAR mini yoğun, spa seviyesinde bakım sözü verirken, tek şarj ile 90 kullanım ve herhangi bir ekstra eklenti gerektirmez.
  • UYARI: BEAR Mini veya herhangi bir microcurrent cihazı ASLA iletken serum, jel veya krem uygulamadan kullanmayın. İdeal iletkenliği sağlamak için BEAR Mini’yi kullanmadan önce ince bir tabaka serum uygulayıp tamamen emilene kadar masaj yapın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektronik
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Sıkılaştırıcı
  • Güç Kaynağı Şarjlı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Foreo Bear F9526 Bölgesel Microcurrent Mini Yüz Sıkılaştırma Cihazı

Zamanın cildinizde bıraktığı sarkma ve kırışma gibi olumsuzluklara Foreo ile meydan okuyabilirsiniz. Foreo Bear Microcurrent pembe mini bölgesel yüz sıkılaştırma cihazı, cildinizin gençliğini ve canlılığını korumasına yardımcı olur. Sevimli tasarıma sahip olan bu ürün, gönderdiği mikro titreşimlerle yaşlanma karşıtı bakım sağlar. Lifting etkisi yaratan bu alet, ergonomik tasarımıyla rahat ve pratik bir kullanıma sahiptir. Pembe ve grinin uyumundan meydana gelen ayıcık modelli gereç, avuç içi kadar boyutuyla öne çıkar. Parmaklarla kolayca kavranabilen bu ürün, bakım serumlarıyla birlikte ten üzerinde kolayca hareket eder. Foreo Bear Microcurrent, düzenli uygulamayla gözenekleri ortadan kaldırarak; pürüzsüz, ışıltılı ve canlı bir görünüm yaratabilir.

  • Bu ürün, 57 x 56 x 32 mm ölçülerine sahiptir.
  • Foreo Bear, yüz ve boyun için tasarlanır.
  • Bear, bakım serumlarıyla uygulanır.

Foreo Bear Microcurrent Pembe Mini Sıkılaştırma Cihazı Özellikleri

Foreo Bear Microcurrent Pembe Mini Sıkılaştırma Cihazı Özellikleri

Foreo Bear Microcurrent pembe mini bölgesel yüz sıkılaştırma cihazı, yaşlanma karşıtı cilt bakımını ev konforuna taşır. Foreo Bear mini boyutuyla istenilen her yere taşınabilir. Pratik ve zamansız bakım imkânı veren bu ürün, kolajen üretimini destekler. Elastin onarımını ve sıkılaşmayı hızlandıran cihaz, yüzdeki gerilimi hafifletir. Foreo Bear, yüz ve boyun bölgelerindeki toksinleri yok etmeye yardımcı olur. Bu ürün; göz çevresi, alın, elmacık kemikleri ve nazolabial bölgelere uygulanır. Bu alet, yüzde ve boyundaki toplam 69 kası çalıştırmaya yardımcı olur. Foreo Bear Microcurrent pembe mini bölgesel yüz sıkılaştırma cihazı, microcurrent ve T-sonic titreşimlerle çalışır. 3 kademeli titreşim gücü, gereç üzerindeki açma kapama tuşundan ayarlanabilir. Aynı zamanda microcurrent bakım egzersizlerini, mobil uygulama üzerinden kişiselleştirebilirsiniz. Bu alet, tek şarjla 90 kullanım imkânı verir.

Foreo Bear Microcurrent Mini Sıkılaştırma Cihazı Dayanıklı mıdır?

Foreo Bear Microcurrent Mini Sıkılaştırma Cihazı Dayanıklı mıdır?

Foreo Bear Microcurrent pembe mini bölgesel yüz sıkılaştırma cihazı, son derece dayanıklı ve kaliteli materyallerden üretilir. Bu ürün, ultra hijyenik silikon kaplamasıyla güvenli kullanım imkânı verir. Ergonomik tasarıma ve yumuşak yüzeye sahip cihaz, el içine kolayca oturur. Mikro akımlar ve T-sonic titreşimlerle çalışan Foreo, dünyanın ilk anti-shock sistemine sahip bakım aletidir. Anti-shock, cildin elektriğe karşı direnç seviyesini algılar ve buna göre titreşim yoğunluğunu belirler. Şoksuz tedavi yöntemi sunan gereç, FDA izinlidir. Foreo Bear akıllı Microcurrent yüz sıkılaştırma cihazı, uzun yıllar kullanım uygundur. Akıllı İsveç tasarımı, sadece 2 dakikada bile etkili bakım sunabilir. Bu ürün, ek parçaya gerek kalmadan hareket alanını genişletir. Uzun ömürlü ve dayanıklı lityum polimer pile sahip alet, yüzde 100 suya dayanıklı izolasyonuyla kolay temizlenebilir.

Foreo Bear Mini Pembe Sıkılaştırma Cihazını Kimler Kullanabilir?

Foreo Bear Mini Pembe Sıkılaştırma Cihazını Kimler Kullanabilir?

Foreo Bear Microcurrent pembe mini bölgesel yüz sıkılaştırma cihazı, her cilt tipine uyum sağlar. Bu ürün; sağlıklı, bakımlı ve genç bir cilde sahip olmak isteyen herkes tarafından kullanılabilir. Ancak yüzünde; estetik, dolgu, botox, protez, metal aparat, implant, amalgam dolgu, çıkarılamayacak metal aksesuar bulunanların kullanmadan önce doktoruna başvurması gerekir. Epilepsi, hemorajik hastalık, kanser, tümör, algısal rahatsızlıklar, gül hastalığı bulunanların doktoruyla görüşerek bu cihazı kullanması önerilir. Hamile ve emziren kadınlar, Foreo kullanmadan önce doktoruna başvurmalıdır. Yüz sıkılaştırma cihazının temiz ve kuru cilde uygulanması gerekir. Ardından aletin güç düğmesine basarak çalıştırılır. Titreşim seviyesini artırmak için güç düğmesine birkaç kez daha basılabilir. Mikro akım seviyesi ayarlandıktan sonra iki metal kulakçık, hafifçe yüz kıvrımları üzerinde gezdirilir. Bakımın sonunda kapatmak için 3 saniye güç düğmesine basılı tutulur. Foreo Bear Microcurrent pembe mini bölgesel yüz sıkılaştırma cihazı yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesinden emin olabilirsiniz. Bakımlı ve genç bir cilt için bu aleti Trendyol'dan satın alabilirsiniz.