Foreo Ufo™3 Led Power Maske Ve Işık Terapi Cihazı

9.449,25 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Foreo Ufo™3 Led Power Maske Ve Işık Terapi Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FOREO Satıcı Ünvanı: FOREO TURKEY KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388129332700001 Vergi Kimlik Numarası: 3881293327
    Bu ürün FOREO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ufo™ 3 LED | NIR & Tam Spektrumlu LED Nemlendirici Yüz Bakımı Sağlıklı parlaklıktan yoksun susuz cilde sahip olanlar için en iyisi olan UFO™ 3 LED, donuk, susuz cildin en belirgin sorunlarını onarmak ve bunlara odaklanmak için tam spektrumlu LED + NIR terapisi kullanır. Yaşla birlikte cilt bariyeri bütünlüğünü kaybeder ve gerekli nemi sızdırarak yapıyı tehlikeye atar ve kırılganlık ve aşırı duyarlılık belirtileri gösterir. Hidrasyonu 2 dakika içinde %126 oranında artırdığı ve 7 gün içinde kırışıklıkların görünümünü azalttığı klinik olarak kanıtlanan cihazın NIR yayan ışıklarla NIR derin doku termo-terapisi, maske bileşenlerinin ve nemin daha derin cilt katmanlarına emilmesine ve orada kalmasına yardımcı olmak için infüzyonu kolaylaştırır. Elastikiyeti artırdığı, dolgunlaştırdığı, yumuşattığı ve pürüzsüzleştirdiği için susuz ciltler için çok önemlidir. Tam spektrumlu LED ışık terapisi derin restorasyonu hiper-aktive eder, kolajen üretimini hızlandırır ve T-Sonic™ masajı sağlıklı bir parlaklık için dolaşımı artırırken çizgiler ve donuklukla mücadele eder. UFO™ 3 LED aynı zamanda UFO™ aktive edilmiş maskeler ve FOREO'nun çift modlu yaprak maskeleri ile eşleşir. Her temiz formül belirli bir cilt ihtiyacını karşılar ve en iyi sonuçları sağlamak için önceden programlanmış LED ile geliştirilmiş bakım ile birlikte gelir. KLINIK OLARAK KANITLANMIŞ FAYDALAR Kırışıklıkların görünümünü 7 günde azaltır Cildin nem seviyesini 2 dakika içinde %126 oranında artırır FAYDALAR Derin ve kalıcı nemlendirme Gençleşmiş ve yenilenmiş görünüm Maske bileşenlerinin daha iyi emilimi Yumuşatmak ve canlandırmak için NIR derin dokutermo-terapisi Parlaklığı iyileştirmek ve geri kazandırmak için tam spektrumlu LED ışık terapisi Sağlıklı bir ışıltı için mikro dolaşımı hızlandıran rahatlatıcı özel masaj Tüm cilt tipleri için güvenli ve etkilidir ÖZELLİKLER - Özelleştirilmiş 8 rutine çevrimdışı erişmek için Kolay Mod mevcut - 14 önceden programlanmış maske uygulaması - NIR derin doku ısıtması için LED ışıklar Termo-terapi - USB ile şarj edilebilir, 60 dakikaya kadar kullanım/şarj - 2 Yıl Sınırlı Garanti - 100 su geçirmez KUTU İÇERİĞİ UFO™ 3 LED Hızlı Başlangıç Kılavuzu Temel Kılavuz USB Şarj Cihazı Akrilik Stant ÖNERILEN KULLANIM İlk kullanımdan önce FOREO For You uygulamasını indirin, cihazı etkinleştirin ve kaydedin. UFO™ 3 LED derin yüz nemlendirme cihazını FOREO uygulaması ile eşleştirin. İdeal UFO Power Activated Mask'ı seçin. Cihaza takın. Önceden programlanmış rutini başlatın (veya kendinizinkini özelleştirin) ve cihaz kapanana kadar UFO™ 3 LED'i dairesel hareketlerle yüzünüzde nazikçe kaydırın. Maskeyi atın ve UFO™ 3 LED'i akan suyun altında durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Güç Kaynağı Şarjlı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver