Fragman Yayınları Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisinden Tyt Tarih Hap Bilgi Ders Notları

30 TL

Ürün Bilgileri

Fragman Yayınları Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisinden Tyt Tarih Hap Bilgi Ders Notları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Okitapbenim Satıcı Ünvanı: FRAGMAN YAYINCILIK KİTAP KIRTASİYE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388161084900001 Vergi Kimlik Numarası: 3881610849
    Bu ürün Okitapbenim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisinden Tyt Tarih Hap Bilgi Ders Notları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 26-50
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Coğrafya/Tarih/Felsefe
Geri Bildirim Ver

Fragman Yayınları 565645564165 Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisinden TYT Tarih Hap Bilgi Ders Notları

Üniversiteye hazırlık sürecinde doğru kaynakların kullanılması istenen fakülteye yerleşmek için büyük önem taşır. Fragman Yayınları Boğaziçi Üniversitesi öğrencisinden TYT tarih ders notları, tekrar yapmak isteyen öğrenciler için ideal bir kaynaktır. Bahsi geçen kitap, tarih ders konularını maddeleme yaparak anlatır. Açıklayıcı ve özet bilgilerden oluşan notlar, sınavda soru kaçırmanızı engellemeye odaklanır. Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olan yazar, kendi notlarını kitap hâline getirir. Böylece, sizin yolunuzdan geçen birinin deneyimlerinden yararlanmanız mümkün hâle gelir. Fragman Yayınları Boğaziçi öğrencisinden TYT tarih ders notları, üniversite sınavında çıkabilecek tüm tarih konularını içerir. 32 sayfada tüm konuları özetleyen eser, hızlı bir şekilde tekrar yapmanıza olanak tanır. Hiç tarih bilgisi olmayan kişilerin bile anlayabileceği sadelikte özet bilgilerden oluşur.

  • 32 sayfa TYT tarih ders notu
  • Özet ve açıklayıcı içerik
  • ÖSYM soruları tarzında ve güncel kitap

Fragman Yayınları Hap Bilgilerle Tyt Tarih Notlarının Özellikleri Nedir?

Fragman Yayınları Hap Bilgilerle Tyt Tarih Notlarının Özellikleri Nedir?

Fragman Yayınları Boğaziçi Üniversitesi öğrencisinden TYT tarih ders notları, sahip olduğu özelliklerle kullanan kişinin memnun kalmasını hedefler. Bu ders notları, Temel Yeterlilik Testi denilen üniversite sınavı için hazırlanır. İçeriği, TYT’de bulunan tarih konularını kapsar. Notları hazırlayan öğrenci bilgi köşelerinden yararlanır. Bu köşeler, sınavda özellikle dikkat edilmesi gereken esas bilgileri aktarır. Karıştırma başlıklı bölümler birbirine benzeyen bilgileri ayırt etmeniz için faydalıdır. Bahsi geçen kitap maddeleme yaptığı için kolay bir şekilde okunabilir. Bilgilerin 32 sayfada toplanmış olması çalışacak kişinin gözünü korkutmaz. Örnek bölümleri size konuyu pekiştirme fırsatı sunar. Kitabın baskı kalitesi iyidir. Estetik sayfa düzeni, üniversiteye hazırlanan adayın sıkılmadan ders çalışmasına olanak tanır. ÖSYM soruları tarzında olan içeriği güncel bir yapıya sahiptir.

Fragman Yayınları Hap Bilgilerle Tyt Tarih Notları Kimlere Hitap Eder?

Temel Yeterlilik Testi olarak nitelenen TYT, üniversite sınavının ilk oturumu olarak bilinir. Bu oturumda yer alan derslerden biri de tarihtir. Fragman Yayınları Boğaziçi Üniversitesi öğrencisinden TYT tarih ders notları, bu sınava girecek olan adaylara hitap eder. Eserin sözel ya da eşit ağırlık bölümlerinde olan öğrencilerin sınav öncesi konuları gözden geçirmesi için ideal bir içeriği bulunur. Sayısal öğrencilerinin de tarih netlerini artırmak için yararlanabileceği bir kaynaktır. Kısa anlatım, liseye giden öğrencilerin okul derslerinde olumlu etki yaratır. Açıklayıcı anlatıma sahip hap notlar, tarih öğrenmek isteyen hemen herkese uygundur. Fragman Yayınları hap bilgilerle TYT tarih ders notları, üniversite sınav adaylarının eksik oldukları konuyu tespit etmesi için de yarar sağlar.

Fragman Yayınları Hap Bilgilerle Tyt Tarih Ders Notları Güncel midir?

Fragman Yayınları Boğaziçi Üniversitesi öğrencisinden TYT tarih ders notları, 2022 basım güncel bir kitaptır. İçerik düzeni ÖSYM müfredatına uygun olarak hazırlanır. Kitabın son bölümünde soru dağılım tablosu bulunur. Bu sayede, sınav başarısı elde etmek için yoğunlaşılması gereken konular ortaya konar. Öğrenme sürecini keyifli hâle getiren bu kitap, bir öğrenci tarafından hazırlanır. 19×27 olan boyutu, kolay taşımaya imkân sunar. Böylece hem okul hem de dershaneye götürmeniz mümkün hâle gelir. Notları çalışan ve konuları öğrenen bir öğrenci test çözerken sorun yaşamaz. Düzenli bir şekilde sıralanan başlıklar, hızlı kontrol sağlar. Böylece kitap, unuttuğunuz konuya dönüp bakmanıza olanak tanır. Fragman Yayınları Boğaziçi Üniversitesi öğrencisinden TYT tarih ders notları fiyatı bütçe dostu olduğu için sıklıkla tercih edilir. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Fragman Yayınları Boğaziçi Üniversitesi öğrencisinden TYT tarih ders notları yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de hızlı bir şekilde bu ürünü Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.