Freshies 90'lı Ağız Koku Giderici

225 TL
(2,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1 TL Üzeri Sepette %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
237,50 TL
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,96 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Freshies 90'lı Ağız Koku Giderici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EliteSepet Satıcı Ünvanı: 4 K ITRİYAT KOZMETİK MEDİKAL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001206928100001 Vergi Kimlik Numarası: 0012069281
    Bu ürün EliteSepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Freshies 90'lı ağız koku giderici

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Ekstra Ferah Nefes
Geri Bildirim Ver

Freshies 90'lı Ağız Koku Giderici

Ağız kokusu birçok nedenden dolayı yaşanır. Dişlerin arasında kalan yiyecek artıkları bunun önemli nedenlerinden biridir. Alkol, sigara, baharatlar, soğan ve sarımsak, gibi yiyecek ve içeceklerin tüketilmesi de ağız kokusuna neden olur. Oluşan kötü koku hem kişiyi hem de onunla muhatap olan diğer insanları rahatsız eder. Freshies 90'lı ağız koku giderici yaşanan ağız kokusunu tamamen ortadan kaldırmak amacıyla üretilir. Doğal bir ürün olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Nane, kekik ve maydanoz gibi bitki özleriyle oluşturulur. 90’lı olarak satışa sunulması sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Siz de gün boyu ferah ve temiz bir nefese sahip olmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Freshies marka 90’lı ağız kokusu gidericinin öne çıkan özellikleri ise şunlardır:

  • Doğal içerik
  • Uzun süren etki
  • Anında temiz bir nefes

Anında Ferahlık Sağlayan Freshies 90'lı Ağız Koku Giderici

Anında Ferahlık Sağlayan Freshies 90'lı Ağız Koku Giderici

Freshies ağız kokusu giderici ürünün pratik kullanımı müşterilerin gösterdiği rağbetin önemli bir nedenidir. Gün içerisinde ihtiyaç duyulan her an kullanım için uygundur. Yemekten önce veya sonra fark etmeksizin su ile yutulması yeterlidir. Yaklaşık olarak 15 dakika sonra rahatlatıcı etkisi hissedilmeye başlanır. Kavuşulan ferah nefes 6 ila 8 saat boyunca etkisini korur. İhtiyaca göre 2 veya 3 kapsül kullanım imkanı da sunulur. Ürün; renklendirici, tatlandırıcı veya koruyucu madde içermez. Bunun yerine doğal bitki özlerinden üretilir. Bu kadar sık tercih edilmesinin bir nedeni de ürün temiz ve doğal bir içeriğe sahip olmasıdır. Yutulduktan sonra ağız içerisinde yeni bir kokunun veya tadın oluşmasına ise neden olmaz. Sadece kötü kokuları giderir. Siz de bu noktada yaşadığınız problemi doğal yöntemlerle çözmek istiyorsanız ürünü tercih edebilirsiniz.

Dikkat Çeken Freshies 90'lı Ağız Koku Giderici Yorumları

Dikkat Çeken Freshies 90'lı Ağız Koku Giderici Yorumları

Ürünü kullanan müşteriler tarafından yapılan Freshies 90'lı ağız koku giderici yorumları çoğunlukla memnuniyet odaklıdır. Genel anlamda oluşan memnuniyet üzerinde ise sağlanan fayda etkilidir. Bazı yiyecek ve içecekleri tüketmek ağız içerisinde kötü bir kokunun oluşmasına neden olabilir. Genellikle bu olumsuz durumun oluşmasının temel nedeni ise midedir. Dolayısıyla dişlerin fırçalanması veya başka alternatif yöntemlerin denenmesi istenen neticeyi sağlamaz. Freshies marka bu ürünün müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmesinin sebebi de budur. Ürün, ağızdaki kötü kokuyu kısa süreli bastırmak yerine kalıcı bir çözüm sağlar. Makul fiyatla farklı bütçelere sahip müşterilere hitap edilir. Yorumlarda öne çıkan noktalardan biri de ürünün sahip olduğu doğal içeriktir. Yutularak kullanıldığı için bu özellik önemlidir. Fiyat, etkili çözüm ve kolay kullanım fırsatlarını değerlendirmek için tercihinizi bu üründen yana kullanabilirsiniz.

Öne Çıkan Freshies 90'lı Ağız Koku Giderici Fiyatı

Öne Çıkan Freshies 90'lı Ağız Koku Giderici Fiyatı

Sebebi fark etmeksizin ağzın kötü kokması kişinin sosyal ilişkilerinde sıkıntı yaşamasına neden olabilir. Bu noktada devreye giren Freshies, içerdiği maydanoz, nane ve kekik özleriyle mevcut problemle savaşır. Nane özellikle de soğan ve sarımsak gibi baskın kokuların giderilmesinde etkin bir rol oynar. Kekik ise antibakteriyel özelliği sayesinde ağız içerisindeki bakterilerle mücadele eder. İçerikte tercih edilen diğer bir bitki olan maydanoz, klorofil bakımından oldukça zengindir. Üretimde kullanılan bitki özlerinin bileşenleri sayesinde ağız kokusu doğal bir şekilde ortadan kaldırılır. Ürün kesinlikle bir ilaç değildir. Sağladığı faydaların yanı sıra Freshies 90'lı ağız koku giderici fiyatı müşterilerin bütçesi düşünerek belirlenir. Makul fiyatı, performansı kadar dikkat çekicidir. Siz de yaşadığınız problemi tamamen doğal bir yöntemle ortadan kaldırmak için ürünü Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz.