G3ferrari G3ferrarı Delizia Pizza Makinesi

6.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

G3ferrari G3ferrarı Delizia Pizza Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luxuryevim Satıcı Ünvanı: EMKA GRUP HEDİYELİK EŞYA MAKİNA MOBİLYA HAYVANCILIK PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334101487600001 Vergi Kimlik Numarası: 3341014876
    Bu ürün Luxuryevim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • G3FERRARİ Sadece Pizza degil, Lahmacun, Kestane, Lavas, Gözleme, Bazlama, Patates, Ekmek, Pide ve bunun gibi bircok tarif hazirlayabilirsiniz. RENK: SİYAH
  • ÜRÜN AĞIRLIĞI: 5,4KG
  • ÜRÜN BOYUTLARI: 35 X 33,5 X 20 CM
  • 1200 WATT
  • 230V
  • MALZEME: TAŞ
  • KOKU / DUMAN GELİŞİMİ YOK
  • VERİMLİ ENERJİ
  • 400 DERECELIK ISI GÜCÜNE SAHIP
  • 5 DKLIK ZAMAN AYARLAYICISI MEVCUT
  • 2 ADET KÜREGI MEVCUT
  • MAKINE ICINDE KULLANABILECEGINIZ TEPSI HEDIYE.
  • NOT: 400 derecelere cikan bu cihazda tasinin kararmasi ürünün bir özelligidir. Tasin kararmasi ürünü hicbir sekilde olumsuz etkilemez aksine yapacaginiz tariflerin lezzeti artar. Ara ara temizlik yapmaniz yeterlidir. Ayrıca Ürün paketinden açılırsa veya kullanılırsa iade kabul edilmez.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

G3ferrari Delizia Pizza Makinesi ile Lezzetli Tarifler

En sık tercih edilen pizza makineleri arasında yer alan G3 Ferrari pizza makinesi ile lezzetli pizzalara kolaylıkla ulaşmak mümkündür. Kolay kullanımı ve etkili özellikleri ile istenilen lezzetlere kısa sürede ulaşabilmeye imkan tanır. Tek bir ürün ya da yemek için kullanılması gerekmez. G3ferrari G3Ferrari delizia pizza makinesi işlevsellik sunması ile lahmacun, ekmek, gözleme ve lavaş gibi birden fazla yiyeceğin kolaylıkla pişirilebilmesi ve tüketilmesi mümkün kılar. Alışkın olunan tatlara göre farklı lezzetler ortaya koyulabilir. Yapışmayan zemini ile ince veya kalın fark etmeksizin tüm hamurlar pişirilebilir. Pizza makinesi olarak adlandırılsa da birçok yemeğin yapımı amacı ile satın alınabilir. Bu amaçları da gerekli özellikleri ile kolaylıkla yerine getirmesi mümkündür. Yapısında kullanılan malzemeler ile yemeklerin hızlı ve eşit pişmesini de sağlar. Bu özellik de tüm yemek çeşitleri için geçerli olur. Yemek çeşitliliğin fazla olmasının yanı sıra özelliklerinin çeşitliliği ve işlevselliği ile de öne çıkar.

  • İşlevsellik
  • Pratik Kullanım
  • Dumansız ve Kokusuz Pişirme

G3 Ferrari Delizia Pizza Makinesi Kullanımı

G3 Ferrari Delizia Pizza Makinesi Kullanımı

Etkin kullanımı ile bilinen G3ferrari G3Ferrari Delizia pizza makinesi uzun ömürlü yapısıyla pratik kullanımına imkan verir. Yapısında malzeme olarak taş kullanılması ve sağlam bir yapıya sahip olması nedeni ile bu özellikten bahsetmek mümkündür. Yemeklerin pişirilmesi ve sıcaklığın doğru kullanımı için taş malzeme tercih edilmiştir. Birden fazla amaç için etkin kullanılmasının yanı sıra G3ferrari G3Ferrari Delizia pizza makinesi içeriği de merak edilir. Bu makinenin zemininde doğal taş kullanılmıştır. 2 adet kürek ve makinenin içerisinde kullanılan tepsiyle birlikte satışa sunulur. Bu da dikkat edilmesi gereken özelliklerden biridir. Yani tek bir ürün ile yapabilecek oldukça basit hale gelir. Pişirilmesi istenilen yiyeceklerin yapımında kullanılacak malzemeleri edinmek yeterli olacaktır. Yemek yapımı için kullanılan ürünlerin dumansız ve kokusuz pişirme özelliğine sahip olması oldukça önemlidir.

G3 Ferrari Delizia Pizza Makinesi Özellikleri

G3 Ferrari Delizia Pizza Makinesi Özellikleri

İçeriği, kullanım amaçları ve bahsedilenlerin yanı sıra G3 Ferrari Delizia pizza makinesi özellikleri daha fazla sıralanabilir. Pizza makinesi yaklaşık olarak 5,4 kilogram ağırlığa sahiptir. Bu ağırlığının nedeni de yapımında kullanılan dayanıklı malzemeler ile ilişkilidir. Malzeme özellikleri ile ısı özellikleri de ilişkili görülür. 400 dereceye kadar yiyecekleri rahatlıkla pişirebilir. Pişirme işlemleri sırasında da duman ve koku gibi rahatsız edici durumların oluşmasına neden olmaz. Bu ve benzeri makineler de bu tür problemlerle karşılaşılabilir. Ancak G3ferrari G3Ferrari Delizia pizza makinesi kullanımı sırasında herhangi bir problem ile karşılaşılmaz. Enerjiyi verimli kullanması ve tasarruf sağlaması da öne çıkan diğer bir özelliğidir. Zaman ayarlayıcısı özelliği de bulunur. Bu özellik de kullanım konforunu artıran özelliklerden biridir. G3ferrari g3ferrarı delizia pizza makinesi kullanımında taşın kararması gibi durumlar ile karşılaşılabilir. Ancak bu durumun oldukça olağandır ve lezzetli yemek pişirilmesinde de etkili görülür.

G3 Ferrari Delizia Pizza Makinesi Fiyatı

G3 Ferrari Delizia Pizza Makinesi Fiyatı

Pizza makinesinin özelliklerinin yanı sıra pratik temizliği de önemlidir. Kullanım sonrasında sadece taş kısmının nemli bir bezle silinmesi yeterlidir. G3 ferrari pizza makinesi fiyatı ürünün kalitesi ile orantılıdır. Ürün uzun yıllar kullanım sağladığı için tüm beklentilerinizi karşılayacak niteliktedir. Bunun yanı sıra kullanıcı deneyimleri de ürünlerin tercihi etkili olur. Bu nedenle G3ferrari G3Ferrari Delizia pizza makinesi yorumları da araştırılır. Yorumlardan yola çıkarak ürün hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür. Sizler de g3ferrari g3ferrarı delizia pizza makinesi fiyatları hakkında bilgi almak ve kullanıcı yorumlarını inceleyebilir, ürüne Trendyol'da kolayca sahip olabilirsiniz.