Galatasaray Galatasaray Taraftar 16 Kişilik Doğum Günü Parti Malzemeleri Seti

329,90 TL

Ürün Bilgileri

Galatasaray Galatasaray Taraftar 16 Kişilik Doğum Günü Parti Malzemeleri Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Parti Alemi Satıcı Ünvanı: HAKAN SORAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7740383464
    Bu ürün Parti Alemi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 16 Kişilik Set İçeriği
  • 16 Adet Galatasaray Tabak 23 cm
  • 16 Adet Galatasaray Bardak 180/200 ml
  • 16 Adet Galatasaray Peçete 33x33 cm
  • 1 Adet Sarı Ya Da Kırmızı Masa Örtüsü 120 x 180 cm
  • 10 Adet Galatasaray Baskılı Balon
  • 16 Adet Sarı Ya da Kırmızı Çatal
  • 1 Adet Galatasaray Bayrak Flama 2 m
  • 1 Adet Galatasaray Baskılı Konuşma Balonu
  • 1 Adet Galatasaray Baskılı Gözlük
Geri Bildirim Ver

Galatasaray Taraftarı 16 Kişilik Doğum Günü Parti Malzemeleri Seti pkgs0002

Galatasaray doğum günü süsleri farklı etkinlikler için sıklıkla tercih edilir. Konseptli partiler için özel olarak üretilen ürün seti, dekorasyona bambaşka bir hava katar. Galatasaray taraftar 16 kişilik doğum günü parti malzemeleri seti sayesinde özel günlerinizi daha renkli ve unutulmaz kılabilirsiniz. Partiler ve organizasyonlarda kullanabileceğiniz bu dekorasyon setini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Aksesuar setinin teması Galatasaray S.K. renklerini barındırır. Setin içinde yer alan tüm ürünler, Galatasaray temalıdır. Parti malzemeleri seti, herhangi bir alan için tercih edilebilir. Takımın logosu ve renkleri kullanılarak tasarlanmış olan söz konusu dekorasyon seti ilgi çekici bir görünüme sahiptir. Siz de bu ürünü özel günler için herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilirsiniz.

  • Uygunluk: 16 Kişi
  • Tema: Galatasaray
  • Masa Örtüsünün Ölçüleri: 120 cm x 180 cm

Galatasaray 16 Kişilik Doğum Günü Malzemeleri Seti İçeriği

Galatasaray 16 Kişilik Doğum Günü Malzemeleri Seti İçeriği

Galatasaray doğum günü parti malzemeleri seti oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Dekorasyon setinin içinde 16 kişiye yetecek kadar parti malzemesi bulunur. Bunlar, Galatasaray temalı tabaklar, bardaklar, peçeteler ve çatallar olarak sıralanabilir. Tabakların ölçüsü 23 cm olarak belirlenmiştir. Bardakların hacmi ise 200 ml'dir. Setin içinde desensiz bir masa örtüsü de bulunur. Bu dekoratif objenin ebatları 120 cm x 180 cm olarak belirlenmiştir. Bir hayli kullanışlı olan masa örtüsü, beklentileri fazlası ile karşılar. Her türlü kalabalık organizasyon için tercih edilebilecek olan ürün, kalitesi ile öne çıkar. Galatasaray konseptli doğum günü malzemelerinin arasında; flama, baskılı konuşma balonu ve gözlük yer alır. Setin içindeki bayrağın boyutu 2 metredir. Bu, geniş alanları süslediğiniz sırada kolaylık sağlar.

Galatasaray Doğum Günü Malzemeleri Setini Kimler Alır?

Galatasaray taraftar 16 kişilik doğum günü parti malzemeleri seti geniş bir kitleye hitap eder. Kaliteli tasarımı ile öne çıkan ürün, Galatasaray taraftarları için özel olarak üretilmiştir. Futbol tutkunlarına yönelik olan bu parti seti sayesinde takımınıza karşı sevginizi net bir şekilde göstermiş olursunuz. Söz konusu set aracılığı ile Galatasaray taraftarı sevdikleriniz için sürpriz etkinlikler ve konsept partiler düzenleyebilirsiniz. Bu ürün, çocuk partileri için de uygundur. Çocuğunuz, bahsi geçen futbol takımını seviyorsa bu ürün sayesinde onun için unutulmaz bir konsept parti verebilirsiniz. Parti seti 16 kişilik olduğundan özel günlerinizde fazladan malzemeye ihtiyaç duymadan aileniz ve arkadaşlarınız ile birlikte olabilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilmiş olan bu ürünü herkes gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

Galatasaray Doğum Günü Seti Nerelerde Kullanılabilir?

Galatasaray taraftar 16 kişilik doğum günü parti malzemeleri setinin kullanım alanı oldukça geniştir. Bu kaliteli ürünü hem iç hem de dış mekânlarda düzenleyeceğiniz etkinlikler için tercih edebilirsiniz. Geniş alanları herhangi bir sorun yaşamadan dekore edebilmek adına satın alabileceğiniz bu ürün, tek seferde çok sayıda malzemeye sahip olmanıza imkân tanır. Kalabalık etkinlikler için bu seti gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Bu ürünü sadece doğum günlerinde değil, çeşitli kutlamalarda ve organizasyonlarda da kullanabilirsiniz. Setin içinde yer alan flamayı odanın tavanına ya da duvarına asabilirsiniz. Partilerin çok daha ilgi çekici bir hâle gelmesini sağlayan bu ürün, ihtiyaçlarınızı karşılar. Dilerseniz siz de Galatasaray taraftar 16 kişilik doğum günü parti malzemeleri seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.