Gardena 3642 Combisystem 17 Çekçek Kafası

1.099,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.252,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.252,35 TL

Ürün Bilgileri

Gardena 3642 Combisystem 17 Çekçek Kafası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ParkAntik Satıcı Ünvanı: PARK ANTİK EV VE BAHÇE MOBİLYALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721038298800019 Vergi Kimlik Numarası: 7210382988
    Bu ürün ParkAntik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler Ürün No 3642-20 EAN-Kodu: 4078500364201 Teknik Özellikler Kullanım Removal of water from stone floors and smooth surfaces Önerilen Sap Uzunluğu 130 / 150 cm Gardena Garantisi 25 yıl garanti Çalışma genişliği 43 cm Açıklama Taş zeminlerde ve pürüzsüz yüzeylerde suyu temizlemek için GARDENA combisystem "Çekçek" taş zeminlerden ve pürüzsüz yüzeylerden suyu hızlı ve kolay bir şekilde temizlemek için idealdir. Etkili çalışma ve en iyi temizleme sonucu için kauçuktan yapılmış dayanıklı bir ağza ve 43 cm çalışma genişliğine sahiptir. Yüksek kaliteli plastikten yapılmış dayanıklı kafasıyla bu "Çekçek" güçlüdür ve hasara karşı korunmalıdır. "Çekçek" tüm GARDENA combisystem saplara uysa da, GARDENA boyunuza bağlı olarak 130 veya 150 cm sap önerir. Garanti süresi 25 yıldır. Bükülmez bağlantı Combisystem aletleri basit bir şekilde tutamağa bağlanır ve sıkıca vidalanır. Güvenilir teknoloji bükülme olmadan güvenilir bir şekilde çalışmayı sağlar. Tüm saplara uyar GARDENA combisystem aletleri tüm GARDENA combisystem saplara uyar. Sapınızın ahşap veya alüminyum olması ya da sırtınızı korumak için tasarlanmış olması sizin tercihinizdir. Dayanıklı GARDENA combisystem "Çekçek" kauçuktan yapılmış dayanıklı kauçuk bir ağza sahip olup dengeli ve uzun ömürlü olması için yüksek kaliteli plastikten üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver