Gelincimherşey Bohça Süsleme Için Bohça Süsü

149,90 TL

Ürün Bilgileri

Gelincimherşey Bohça Süsleme Için Bohça Süsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelincimherşey Satıcı Ünvanı: İBRAHİM TOPRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5777507592400019 Vergi Kimlik Numarası: 8540031068
    Bu ürün Gelincimherşey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü : 10*15 İğneli olması Kullanım Kolaylığı Sağlamaktadır. * Kargonuzu teslim almadan paketin dış kısmını kontrol edin.Paket hasarlı ise kargonuzu Teslim Almadan Kargo görevlisi yanında Kontrol Edip Aksi Bir durumda Zabıt tutturup Durumu bize bildiriniz .Aksi Halde Sorumluluk Kabul Edilmez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

GelincimHerşey Bohça Süsleme İçin Bohça Süsü

Özel günler herkes için önemlidir. Düğün ve bayram gibi özel günlerde her şeye oldukça özenilir. Gelin adayları bohça götürme ve çeyiz taşıma gibi geleneksel adetlerde en güzel şekilde sunum yapmayı ister. Ayrıca, gelin bohçasında damat ve ailesi için hazırlanmış olan hediyeler bulunur. Bu hediyelerin hoş ve güzel görünmesi için çeşitli süs objeleri kullanılabilir. GelincimHerşey bohça süsleme için bohça süsü renkli ve hoş tasarımı ile büyük beğeni toplar. Sade ve zarif tasarıma sahip bu ürün sıklıkla tercih edilir. Bu ürün, farklı renklerin kombinasyonundan oluşur. Böylece bohçanız hangi renk olursa olsun rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünü daha sonra farklı amaçlarla da değerlendirebilirsiniz. Bu durum size maliyet avantajı ve çok yönlü kullanım sağlar.

  • Sade ve şık tasarım
  • Kolay kullanım imkanı
  • İdeal boyut

GelincimHerşey Bohça Süsleme İçin Bohça Süsü Özellikleri

GelincimHerşey Bohça Süsleme İçin Bohça Süsü Özellikleri

Geleneksel adetlere bağlı olan müşteriler nişanlarını ve düğünlerini gelenek ve göreneklere göre yapmak isteyebilir. Bu adetlerden birisi de nişan bohçası hazırlığıdır. Nişan bohçası sunumu hem erkek hem de kız evi tarafından yapılır. Götürülen hediyelerin hoş ve göze hitap eden bir şekilde hazırlanması için çeşitli süsleme objeleri kullanılır. Gelin bohça süsü çiçekli yapısı ile sunumun zarif görünmesine yardımcı olur. Kaliteli bir yapıya sahip olan ürün kolay bir şekilde yırtılmaz. Bu şekilde size kullanım kolaylığı sağlar. Ayrıca ürün yapma çiçeklerden elde edildiği için solma ve bozulma gibi problemler yaşanmaz. Ürün, tek bir paket halinde gönderilir. Bohça süsü kaliteli yapısı sayesinde gerçek çiçeği andırır. Nişan hediyeleri iki ailenin samimi ve hoş bir ortam kurmasına yardımcı olur. Böylece iki aile birbirini yakından tanıyabilir.

Hoş Tasarımlı GelincimHerşey Bohça Süsleme İçin Bohça Süsü

Hoş Tasarımlı GelincimHerşey Bohça Süsleme İçin Bohça Süsü

Bohça Türk gelenek ve göreneklerinde uzun yıllardır süregelen bir adettir. Gelin ve damat için olmak üzere ayrı ayrı hazırlanır. Gelin hediyeleri arasında iç çamaşır, gecelik, parfüm, terlik, ayna ve makyaj malzemesi gibi çeşitli ürünler bulunur. Damat tarafı ailelerine yeni katılan gelin için pek çok hediye hazırlayarak büyükler eşliğinde kız evine getirir. Bu getirilen hediyelerin göze hitap etmesi için çeşitli süslemeler kullanılır. Çiçek pek çok müşteri tarafından beğeni toplayan bir süs eşyasıdır. Yapay olmasına rağmen hoş ve güzel duran bu ürün aynı zamanda dantel işlemesine sahiptir. Dantel ürünün daha romantik bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. GelincimHerşey bohça süsleme için bohça süsü fiyatı belirlenirken çiçeğin sahip olduğu materyalin yapısı, el işçiliği, üretim maliyeti ve kalitesi gibi pek çok özellik dikkate alınır.

Şık GelincimHerşey Bohça Süsleme İçin Bohça Süsü Faydaları

Şık GelincimHerşey Bohça Süsleme İçin Bohça Süsü Faydaları

Nişan döneminde ailelerin hem birbirine hem de gelin ve damada hediye olarak aldıkları ürünler tarafların birbirine güzel bir imaj bırakması için oldukça önemlidir. Bu nedenle götürülen her ürün özenle seçilir. Gelin ve damadın beğeneceği malzemeler tercih edilir. Bu hediyelerin şık bir görünüme sahip olması için kullanılan yapay çiçek süsü iğneli yapısı ile size kolay ve rahat bir kullanım imkanı sunar. İğneli yapısı sayesinde istediğiniz bir bölgeye rahat bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Pastel tonlara sahip olan ürünü zevkinize göre her renkle birlikte kullanabilirsiniz. GelincimHerşey bohça süsleme için bohça süsü yorumları ve müşteri önerilerine erişmek için Trendyol’dan kolay bir şekilde incelemeler yapabilirsiniz. Ayrıca bu modeli önceden satın almış müşterilerin ürün hakkındaki yorumlarını okuyarak kullanım deneyimleriyle ilgili bilgi sahibi olabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.