Genel Markalar Beyaz PRO STF FORTUNATO PIMPIN KAYKAY TEKERLEK SETI 52MM V5 SIDECUT 99A

1.799 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Beyaz PRO STF FORTUNATO PIMPIN KAYKAY TEKERLEK SETI 52MM V5 SIDECUT 99A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PROSKATE TURKEY Satıcı Ünvanı: PROSKATE SPOR MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733093480700001 Vergi Kimlik Numarası: 7330934807
    Bu ürün PROSKATE TURKEY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 SET = PAKET İÇERİĞİ 4 ADETTİR.Details Specifications SKU WPCAGF0075299A4 UPC 842357168718 Brand BONES WHEELS Wheel Core None Wheel Diameter 52mm Wheel Width 30mm Wheel Hardness 99a Wheel Formula STF Wheel Color White Wheel Suggested Use Street Wheel Surface Smooth Wheel Shape V5 Gabriel Fortunato Pro Model Pimpin 52x30 V5 Sidecut street tech formula 103a white Street Tech Formula® Bones Street Tech Formula
  • yüksek seviyede kontrol, daha yumuşak inişler ve 2,3 kat daha uzun ömürlü bir kullanım beklentilerinin tamamına cevap verebilmektedir. BONES TEKERLEKLER HAKKINDA Ürün ı: Bones tekerleklerinin popülaritesi büyük ölçüde üstün kalite, , dayanıklılık, yüksek zemin kavraması, yüksek slide ı ve normal tekerleklere göre 2,3 kat daha uzun ömürlü olmasından gelmektedir. Birçok kaykaycı, tekerleklerinin ının ve kalitesinin aynı olduğunu düşünür. Ancak bu durum kesinlikle böyle değildir. Bones tekerlekleri diğer bilinir markalardan ayıran en büyük özelliği 4 farklı üretan karışımının tekerlekte yarattığı mucizedir. Bu mucize Bones Tekerleğin dünyanın en iyi tekerlek markası olmasının sebebidir. Gerçek Değer: BONES düşük fiyatlı tekerlek olmayabilir, ancak aşınma testi tablomuz neden Bones'un en iyi tekerlek olduğunu gösteriyor. BONES tekerlekler, günümüzde mevcut olan ürün ı, dayanıklılık, kalite ve müşteri hizmetlerinin en iyi kombinasyonunu sunar. Başka bir deyişle, daha düşük bir fiyata tekerlek bulunabilir, ancak asla daha iyi bir memnuniyet, değer ve deneyim elde edemezsiniz. Gücümüz: Tüm BONES WHEEL benzersiz formülleri yalnızca Santa Barbara, CA'da bulunan kendi üretim tesisimizde geliştirilip üretilmektedir. Her formül için büyük ölçüde farklı fiziksel ve mühendislik özellikleri kullanan BONES, özel kaykay uygulamaları için benzersiz üretanlar yaratır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver