Genel Markalar EVMONİ UZAYAN HORTUM 2.5MT-7.5MT

199 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar EVMONİ UZAYAN HORTUM 2.5MT-7.5MT

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAZAROLAY Satıcı Ünvanı: SELMA OKUTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6400376984
    Bu ürün PAZAROLAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzayan Bahçe Hortumu 7.5 Metre, Sihirli Uzayan Tabancalı Hortum 1. Su Borusu 3 Kat Genişleme Ve Daralma Sihirli İşlevi Vardır: Su Geçtikten Sonra Yaklaşık 3 Kez Otomatik Olarak Uzatılabilir Ve Suyu Kapattıktan Sonra Otomatik Olarak Orijinal Uzunluğa Geri Çekilir. 2. Geniş Uygulama (Araba Temizleme, İç Ve Dış Kapılar Ve Pencereler, Zemin Temizleme, Bahçe Ve Bahçe Püskürtme, Ev Sanitasyon Temizleme, Vb İçin Kullanılır). 3. Küçük Boyutta Toplandığı İçin Saklamak Kolay, Sadece Bir Küçük Saklama Kutusunda Saklayabilirsiniz. 4. Su Tabancası Bir Su Püskürtme Ayar Tasarımına Sahiptir Ve 7 Çeşit Su Çıkış Yöntemine Sahiptir. 5. Dahili Destek, Uzun Menzilli. 6. Kolay Kurulum Ve Sökme, Zaman Ve Çaba Tasarrufu Ve Üç Saniye İçinde Hızlı Kurulum. 7. Kaliteli, Uzun Ömürlü, Yüksek Elastik İç Tüp, Yüksek Kaliteli Bez Kapağı 8. Su Tabancasının Sapının Üst Ucundaki Üçgen Metal Halka, Daha Fazla Emek Tasarrufu Sağlayan Uzun Süreli Su Püskürtme Elde Etmek İçin Anahtarı Etkili Bir Şekilde Destekler. Kullanım İçin Önlemler: Sıcak Suya İzin Verilmez. Su Enjeksiyonundan Sonra Kullanılmazsa Su Boşaltılmalıdır.
Geri Bildirim Ver