Genel Markalar Kehf Suresi 30.ayet Pixart Sanat Elmas Mozaik Tablo Diamond Türkiye 36*76

766,88 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kehf Suresi 30.ayet Pixart Sanat Elmas Mozaik Tablo Diamond Türkiye 36*76

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PixArt Sanat Satıcı Ünvanı: PİXARTSANAT HOBİ OYUNCAK HEDİYELİK EŞYA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730081636200001 Vergi Kimlik Numarası: 7300816362
    Bu ürün PixArt Sanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ??Elmas Mozaik Kitleri?- PixArt Sanat elmas mozaik kiti, parlak ve canlı el yapımı el işi Mozaik tablo gerçekleştirmek, makul bir kombinasyon oluşturmak için benzersiz kare elmaslar ve tasarım deseni kullanır. Doğum günü, sevgililer günü, yıldönümleri, yılbaşı veya özel günler için mükemmel bir hediyedir. ??Küçük Yaş veya Çocuklar için Dost? - Numaralara göre kendin yap taşları, yetişkinler veya çocuklar için eğlence kaynağıdır, yeni başlayanlar için çok uygundur. Numaralara göre mozaik taşları dizme herhangi bir resim deneyimi gerektirmez ve paketi açtıktan sonra sanat eserinizi dizmeye başlayabilirsiniz. Oldukça ilginç ve kolay, numaralara göre taşları yerleştirme harika bir hobidir. ??Daha Fazla Elmas Boncuk?- Her renk için %10 ekstra taş sunuyoruz, tüm elmas resimler fabrikadan çıktıklarında kontrol edildi ve tartıldı
  • böylece size rahat bir Kendin Yap deneyimi yaşatıyor. ??Tam Elmas Boyama Kitleri?- PixArt Sanat 5D elmas boyama kitleri, 1 küp mum, 1 elmas kalem, 1 küp elmas tepsi, 1 yüksek çözünürlüklü kanvas, renkli kare elmaslar dahil olmak üzere gerekli tüm aletleri içerir, bu nedenle herhangi bir ek alet satın almanıza gerek yoktur. ??Mükemmel Hediye? - İster yeni başlayanlar ister profesyonel olun, numara ile elmas boya size çok eğlence ve rahatlama sunar, size veya çocukların stresi atmasına ve oyunların ve elektronik ışınlarından uzak durmanıza yardımcı olur. Numaralara göre bu elmas sanatı, doğum günleri, Noel, Bayramlar, Özel günler vb. için aileleriniz, arkadaşlarınız veya çocuklarınız için harika bir hediyedir.
Geri Bildirim Ver