Genel Markalar Spiral Havuç Salatalık Kabak Sebze Doğrayıcı Rende

669 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Spiral Havuç Salatalık Kabak Sebze Doğrayıcı Rende

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arives Satıcı Ünvanı: EPİC BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336124810300001 Vergi Kimlik Numarası: 3361248103
    Bu ürün Arives tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yemeklerinize, salatalarınıza dekoratif bir hava katmak isterseniz, vegetti slicer spiral sebze doğrayıcı sebzelerinizi jülyen şekilde doğrayarak size en iyi şekilde yardımcı olacak! Ürün özellikleri Iki farkı boyutta doğrama yapabilirsiniz.
  • Sebzeleri "jülyen" denilen şekilde, yani ince şeritler halinde doğrayabilirsiniz.
  • Paket içeriği : 1 adet vegetti slicer spiral sebze doğrayıcı

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Plastik
Geri Bildirim Ver

Çilekev Spiral Havuç Salatalık Kabak Sebze Doğrayıcı Rende

Çocuklar veya bazı yetişkinler sebze yemeklerine karşı önyargılı yaklaşarak bunları tüketmek istemeyebilir. Bu gibi durumlarda Çilekev spiral sebze doğrayıcı ile farklı sunum tekniklerinden yararlanılarak yemeklere ilgi çekici bir görünüm kazandırılabilir. Böylece çocuk veya yetişkin fark etmeksizin, yiyeceklere karşı bir sempati oluşturularak bunların tüketimi artırılır. Alışılmışın dışında bir tabakla karşı karşıya kalan kişi yemeğe karşı ilgili ve istekli olur. Bu da sağlıklı beslenme için destekleyici bir yöntem olarak sıklıkla tercih edilebilir. Çilekev spiral doğrayıcı rende kullanımıyla farklı salata tarifleri oluşturularak her güne bir menü çıkarabilirsiniz. Ortaya konan sunumlarla sevdikleriniz için usta bir aşçı konumuna yükselebilirsiniz. Farklı tarifleri deneyerek alışılmışın dışına çıkılması, yemeklere olan ilginizi de artırır. Bu şekilde mutfakta zaman geçirerek kendinizi geliştirme fırsatı da yakalayabilirsiniz.

  • Estetik sunum
  • Pratik kullanım
  • Kolay temizlik

Estetik Sunum İçin Çilekev Spiral Sebze Doğrayıcı Rende

Estetik Sunum İçin Çilekev Spiral Sebze Doğrayıcı Rende

Spagetti tarifleri pek çok kişinin ilgisini çekerek sevilen bir yemek konumundadır. Çilekev spiral havuç salatalık kabak sebze doğrayıcı rende yardımıyla sebzeleri spagetti formunda pişirebilirsiniz. Salata tariflerinde de tabakta estetik bir şölen oluşturulması adına çeşitli çalışmalar yapılabilir. Üründen maksimum yarar alınması için farklı sebzeleri deneyerek tarifler ortaya koyulması pratiğinizi artırır. Çilekev spiral havuç salatalık kabak sebze doğrayıcı rende kullananlar üründen memnun olduklarını belirterek istedikleri performansı elde edebildiklerini söyler. Özellikle orta ve büyük boyutlu bir sebze üzerinden denemeler yapılması, istenen sonucun alınmasını sağlar. Ürün performansının etkin şekilde değerlendirilebilmesi için sebze seçimlerinin doğru yapılması işinizi kolaylaştırabilir. Bu sayede etkileyici tarifler ortaya çıkarılabilir. Bu ürün sevdiklerinize hediye edebileceğiniz küçük ama etkili bir seçenek olabilir. Bu şekilde onları mutfakta destekleyerek farklı tarif denemeleri yapmaları konusunda da teşvik edebilirsiniz.

Pratik Kullanım İmkanı Sunan Çilekev Spiral Sebze Doğrayıcı

Pratik Kullanım İmkanı Sunan Çilekev Spiral Sebze Doğrayıcı

Sebzelerin pratik ve hızlı şekilde doğranarak yemeye hazır olması pek çok anın kurtarıcısı olabilir. Sevdikleriniz ya da kendiniz için oluşturacağınız menülerde estetik tabaklar ortaya çıkarmanız, yemek yemeyi eğlenceli hale getirir. Restoran, otel, ofis ya da sadece evinizin mutfağında kullanıma uygun olan spiralli sebze doğrayıcı ile farklı tabaklar oluşturabilirsiniz. Pratik çözümlerin mutfakta aktif şekilde kullanılması yemek hazırlama sürelerini kısaltır. Havuç, salatalık, kabak, patlıcan, turp gibi pek çok sert sebzeye bu ürünle yeni bir form kazandırabilirsiniz. Çilekev spiral havuç salatalık kabak sebze doğrayıcı rende yorum bölümünde kişilerin bu ürünle ilgili değerlendirme ve tecrübelerini görebilirsiniz. Kullanımı kolay ve pratik olduğu için kısa sürede el alışkanlığı kazanarak tariflerinizi hazırlamaya başlayabilirsiniz. Bu tarz ürünlerde kesici bıçaklar yer aldığı için ani ve sert darbelerden uzak durularak dikkatli çalışılması gerekir.

Kolay Temizlenen Çilekev Spiral Sebze Doğrayıcı Rende

Kolay Temizlenen Çilekev Spiral Sebze Doğrayıcı Rende

Ürün, sebzeleri küçük parçalara ayırmadığı için iç haznesinde herhangi bir birikme söz konusu değildir. Küçük parçacıkların ortaya çıkmaması temizleme süresini kısaltır. Elde veya bulaşık makinesinde yıkama için uygundur. Sizin için pratik olan ürünün temizliğini hızlı gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol’dan bilgi sahibi olabileceğiniz Çilekev spiral havuç salatalık kabak sebze doğrayıcı rende fiyat aralığı, ideal seçeneklerle müşteriye sunulur. Kendiniz ve sevdikleriniz için yapacağınız alışverişlerde bu ürüne de sahip olarak kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Çilekev spiral sebze doğrayıcı rende ile sebzelere spagetti formu kazandırarak farklı görseller yakalayabilirsiniz. Noodle, kızartma, fırınlama gibi farklı pişirme teknikleriyle sebzelerin aromasında değişimler yaparak farklı tatlar deneyebilirsiniz. Mutfakta çeşitli yöntemleri bir araya getirerek değişik lezzetler elde edebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sert ama rendelenebilir formda olan her türlü besine ürünle şekil vererek eşsiz yemekler ortaya koyabilirsiniz.