Genel Markalar Süper Final Mekanik Adamlar Son Sezon Futbolcu Kartları 150 Paket 3'lü 450 (KUTULU) Adet

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Süper Final Mekanik Adamlar Son Sezon Futbolcu Kartları 150 Paket 3'lü 450 (KUTULU) Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERTOYS STORE Satıcı Ünvanı: SELÇUK KOYAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5811056146
    Bu ürün ERTOYS STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süper Final Mekanik Adamlar Futbolcu Kartları En Son Seri 150 Paket 3'lü (450 Kart) Süper Final Mekanik Adamlar efsanevi oyuncu kartları Mart2023'de piyasaya çıkan en son serisidir. Mekanik Adamlar diye tabir edilen en güçlü oyuncuları içermektedir. Yaşayan ve aramızdan ayrılan tüm nostaljik oyuncular seriye dahildir.. Ürün orjinaldir. Paket Adet sayısı ilan adında yazmaktadır . Her pakette 3 oyuncu kartı çıkmaktadır. Sadece 150 paketli tam seri alımlar orijinal kutusu ile gönderilecektir. Diğer 25 - 50 - 100 paketli gibi parçalı alımlar seri bozulacağından elde fazla kutu olursa kutusuyla gönderilecek, yoksa kutusuz sadece jelatin paketler halinde gönderilecektir.. Çıkacak oyuncu isimleri tamamen şansınıza bağlıdır. Paketler kapalı jelatinlerden oluştuğundan oyuncu ismi seçerek gönderme şansimiz yoktur. İyi eğlenceler, mutlu alışverişler..
Geri Bildirim Ver