1
Isıtıcı Ayağı & Aparatı kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Genel Markalar Ufo Isıtıcı Ayağı

Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
139 TL135 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ufo Isıtıcı Ayağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLIKAPINDA Satıcı Ünvanı: HIZLIKAPINDA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462103861300001 Vergi Kimlik Numarası: 4621038613
    Bu ürün HIZLIKAPINDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM İNFRARED SOBALARA UYUMLU AYAK KUMTEL,UFO,ALF,SİNBO,TEBA,LUXELL VB.
Geri Bildirim Ver

Merttuğ Ufo Isıtıcı Ayağı

Elektrikli sobalar, elektronik ürün, ısıtma ve soğutma, beyaz eşya gibi kategorilerde yerini alır. İstek ve öneriler doğrultusunda üretilen sobalar, farklı tasarım ve boyutlara sahiptir. Sonbahar ve kış aylarında pratik bir kullanım oluşturan sobalar, evlerde ve iş yerlerinde minimum oranda enerji yakar. Merttuğ ufo ısıtıcı ayağı, elektrikli ısıtıcıları tam destekli şekilde tutar. Birçok farklı ısıtıcıya uyumlu olarak üretilir. Tüm aparatları bulunan ürün, 155 cm boyuna kadar ulaşır. Ayarlanabilir yapıda olması ile boyunu istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Alüminyum gövdeye sahiptir. Siyah renkli bir üründür. Sonradan boyama yapılmadan, olduğu gibi karşınıza çıkar. Alüminyum gövdesi, hafif yapıdadır. Dayanıklılığı ile uzun süreli kullanımlar sağlar. Kompakt tasarıma sahiptir. Soğuk ve serin havalarda sık kullanılan konforlu araçlar arasında olan ısıtıcıların destekçisidir.

  • Her ısıtıcıya uyumlu
  • Ayarlanabilir boy
  • Pratik ve kolay kullanım

Kullanışlı Tasarımıyla Merttuğ Isıtıcı Ufo Ayağı Özellikleri

Kullanışlı Tasarımıyla Merttuğ Isıtıcı Ufo Ayağı Özellikleri

Gelişen teknoloji sayesinde özellikleri ve güvenlik derecesi yüksek olan ürün, rahat bir kullanım sunar. Bilindiğinden daha fazla rağbet gören parçalar, dikey yapıdadır. Isıtıcı ayağı, zeminden yukarı toplam yüksekliği ayarlanabilir şekilde tasarlanır. Rengi, materyali ve bağlantı aparatları ile beğeni toplar. Konfor gereksinimlerini karşılar. Her ısıtıcı modeli ve markası ile uyumludur. Yeni teknoloji ile yaşam alanlarında, kafelerde, ofislerde ve mağazalarda kullanılabilir. Geniş bir kullanım alanına sahiptir. Isı yayan araçları destekleyen bir parça olarak piyasada yer alır. Her zeminde güçlü bir koruma sağlar. Hayat kurtarıcı nitelikler taşıyan model, bozulmalara ve kırılmalara karşı dayanıklı bir performans sergiler. Birçok seçenek arasından ön plana çıkar. Marka, kalite ve dayanıklılık olarak güçlü bir duruş sergiler. Sahip olduğu materyaller ile kalite oranını üst seviyeye çıkarır. Geniş kitlelerin beğenisini kazanır.

Her Isıtıcıya Uygun Merttuğ Isıtıcı Ufo Ayağı Avantajları

Her Isıtıcıya Uygun Merttuğ Isıtıcı Ufo Ayağı Avantajları

Soba ayakları, siyah rengi ile dikkat çeker. Boyama değil, kendi üretim sonrasındaki rengini alır. İdeal bir renge sahip olması sayesinde her ısıtıcıya dizayn olarak uyum sağlar. Merttuğ ısıtıcı ayağı, her marka ve modele uyum sağlayan tasarıma sahiptir. Kutu içerisinde tüm aparatları bulunur. Gövde, ayak ve baş bölümlerinden oluşur. Her noktası farklı bir materyalden üretilerek daha sağlam bir yapıya sahip olur. Alüminyum ve metal gövdelidir. Yoğun bir şekilde ilgi görür ve tercih edilir. Kompakt tasarımlı hafif bir şekilde üretilmesi ile avantaj sağlar. Yaşam alanlarındaki yerini sabit tutar. Ergonomik bir model olması ile bir adım öne çıkar. Kolaylık ve konfor vadeden bir üründür. Merttuğ ufo ısıtıcı ayağı yorumları incelendiği zaman modelin kalitesi ve dayanıklılığı konusunda ikna olunur. Ürünü kullanan kişilerin yorumları sizlere fikir verebilir.

Bütçe Dostu Merttuğ Isıtıcı Ufo Ayağı Fiyatları

Bütçe Dostu Merttuğ Isıtıcı Ufo Ayağı Fiyatları

Odadan odaya taşıma açısından kişilere fayda sağlar. Boyunun ayarlanabilir olması taşıma noktasında kolaylık sunar. İnsanların konumuna göre boy ayarlaması yapılarak ısının tam bir şekilde karşıya vurması sağlanır. Yüksekliği ayarlanabilir standı sayesinde ısının geleceği açı ayarlanır. Evde otururken oturma noktasına göre ayarlandığı gibi açık alanlarda ayakta durma pozisyona göre düzenlenebilir. Ebat, ısıtma gücü, enerji tüketimi gibi faktörler ile ön plana çıkar. Etki alanı ve kademe ayar kapasitesi ile bir adım öne çıkan araç, etki süresini de yüksek tutar. Geniş bir kitleye hitap eder. Kısa sürede yaşam alanlarının ısınmasını sağlamak için ideal bir üründür. Uyumluluk, ergonomi ve kolay kullanım imkanı ile sıklıkla tercih edilir. Merttuğ ufo ısıtıcı ayağı fiyatı her bütçeye hitap eder. Trendyol’dan ürün detaylarını inceleyebilir ve sipariş oluşturabilirsiniz.