9
Siyah Nokta Temizleme Aleti kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Satfinder Vakumlu Siyah Nokta Akne Temizleme Cihazı Find Back

229,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
271,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Satfinder Vakumlu Siyah Nokta Akne Temizleme Cihazı Find Back

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Riddex Satıcı Ünvanı: ARMADA BİLGİ TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079063955000001 Vergi Kimlik Numarası: 0790639550
    Bu ürün Riddex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildin kan dolaşımını etkileyen vakumlu sistem Güçlü emiş Güvenli ve ağrısız: Gelişmiş ve profesyonel bir masaj sistemine sahiptir, bu nedenle güvenli bir üründür. Siyah noktaları ağrısız şekilde temizleyebilir. Su geçirmez tasarım: Duştan sonra veya yüzünüzü temizlerken kullanabileceğiniz profesyonel bir su geçirmez tasarıma sahiptir. Sivilce Temizleme Makinesi, herhangi bir cilt tipi için güçlü bir tasarıma (5 seviye) sahiptir. D Kısa devre başladığında otomatik koruma. Malzeme: ABS Renk: Stoklara göre karışık gönderilecektir. Giriş gerilimi: DC5V Anma akımı: 500mA Güç: 0.7W Boyut: 180 * 65 * 40,5 mm Vakumlu Siyah Nokta Akne Temizleme Cihazı Paket içeriği: 1 x Vakumlu Siyah Nokta Akne Temizleme Cihazı 4 x Farklı başlıkları

Ürün Özellikleri

  • Tip Vakumlu
Geri Bildirim Ver

Satfinder Vakumlu Siyah Nokta Akne Temizleme Cihazı

Siyah nokta, her ciltte bulunan ve o bölgede sivilcelenme yapabilen bir sorundur. Sivilcelere ya da gözeneklere dolan yağ ve kir sonucu kötü görünüm oluşabilir. Bunları temizlemek için vakumlu siyah nokta akne temizleme cihazı Find Back ürününü kullanabilirsiniz. Vakum ile temizlemesi sayesinde çözünen yağları çekerek temizlik yapar. Böylece yüzünüzü o bölgede oluşmuş kirlerden arındırmış olursunuz. Cildinizde oluşmuş noktaları vakum gücüyle temizlerken kan dolaşımını da etkiler. Böylece canlı ve parlak bir cilde sahip olabilirsiniz. Acıtmayan vakum gücü ile siyah noktaları temizlerken cildinize zarar vermeden bir güç uygular. Bu sayede etkili bir şekilde cildinizi temizleyebilir kan dolaşımının hızlanması sayesinde de parlak bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu ürünün özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Etkili vakumu ile temizlik
  • Kan dolaşımını hızlandırma
  • Powerbank veya fişte şarj olma

Satfinder ile Etkili Siyah Nokta Temizliği

Satfinder ile Etkili Siyah Nokta Temizliği

Ciltte oluşan kir ve yağdan dolayı oluşan siyah nokta akneler için Satfinder vakumlu siyah nokta akne temizleme cihazı üretilir. Özellikle yüzün T bölgesi denilen burun çevresi ve alın kısmında yoğun olarak bulunan bu cilt problemi cihazla temizlenir. Ellerinizle sürekli yüzünüze dokunmak, yastık yüzlerini değiştirmeden kullanmak ve sağlıksız beslenme gibi durumlarda oluşan akneyi bu ürün sayesinde giderebilirsiniz. Satfinder vakumlu siyah nokta kullanarak doğru bir şekilde işlem yapabilirsiniz.Vakum yapısı sayesinde siyah noktaları içine çekerek gözenekleri temizler ve canlı görünüm kazandırır. Bu işlemler için üretilen cihaz direkt cilde uygulamadan önce hazırlık yapmak gerekir. Öncelikle siyah nokta akne temizleme cihazını uygulayacağınız yere sıcak buhar vererek cildi yumuşatmanız gerekir. Bu işlemden sonra Satfinden marka temizleme cihazını kullanarak daha etkili ve verimli bir sonuç alabilirsiniz.

Canlı ve Kirden Arınmış Yüz İçin Yapması Gerekenler

Canlı ve Kirden Arınmış Yüz İçin Yapması Gerekenler

Siyah nokta akneler cilt problemlerinin başında gelerek rahatsız edici görüntülere sebep olabilir. Bu aknelerden kurtulmak için üretilen pek çok yöntem arasında etkili olan Satfinder vakumlu siyah nokta akne temizleme aletini kullanabilirsiniz. Yüzünüzü temizledikten veya duştan sonra yumuşak cilde uygulayarak etkili kullanım sağlayabilirsiniz. Cilt yumuşadığı için vakumlama yaparak bu bölgeleri temizler. Su geçirmez özelliği sayesinde sorun çıkarmadan temizlenmiş yüze uygulama yapabilirsiniz. Canınızı acıtmadan vakum işlemi yaparak temizliği tamamlar. Düzenli kullanımınız sonucunda aknelerin azalması sayesinde canlı bir ten rengine sahip olabilirsiniz. Satfinder vakumlu akne temizleme cihazı şarj edildikten sonra kullanıma hazır hale gelir. Bunun için bir USB kablosu yardımı ile bir adaptörle fişe veya powerbank takarak şarjını doldurabilirsiniz. Küçük ve sade tasarımından dolayı seyahatlerde yanınıza alabilir bulunduğunuz yerde de temizleme işlemini yapabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Satfinder Vakumlu Siyah Nokta Temizleyicisi

Uygun Fiyatlı  Satfinder Vakumlu Siyah Nokta Temizleyicisi

Siyah noktalar çevrede bulunan bazı maddelerin ve yiyeceklerin oluşturduğu yağ ve kirin ciltte birikmesi sebebiyle oluşur. Satfinder vakumlu cihaz bu bölgede oluşmuş yağ ve kiri çekerek kan akışını sağlar ve canlı bir görünüm kazandırır. Cildi temizleyerek yüzeyde oluşan ölü derileri de yok eder. Ergonomik tasarımda üretilen küçük ve şık tasarımı sayesinde kolayca kullanmanızı sağlar. Satın almak istediğiniz ürünün Satfinder vakumlu siyah nokta akne temizleme cihazı yorum kısmına giderek burada yazılan fikirleri okuyabilirsiniz. Ürünle ilgili düşünceleri okuyarak bu sayede müşteriler ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Pek çok yorum arasında cihazla ilgili yazılanlar sayesinde yeni bilgiler öğrenerek size uygun olup olmadığını test edebilirsiniz. Siz de Trendyol'da Satfinder vakumlu siyah nokta akne temizleme cihazı fiyatları ile uygun olarak satılan cihazı satın alarak sahip olabilirsiniz.