Gereksiz Şeyler Yılbaşı Çam Ağacı 210 Cm Demir Ayak Çam Ağacı Yılbaşı Ağacı

2.050 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Gereksiz Şeyler Yılbaşı Çam Ağacı 210 Cm Demir Ayak Çam Ağacı Yılbaşı Ağacı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gereksiz Şeyler Satıcı Ünvanı: ANB GENEL TÜKETİM MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068096438200001 Vergi Kimlik Numarası: 0680964382
    Bu ürün Gereksiz Şeyler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 17 adet sipariş verilebilir. 17 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yerden Yükseklik: 210 cm, Ayak: Demir (Metal), Dal ve Yapraklar: Plastik, Dal Sayısı: 516 Adet, Demir Ayak Yılbaşı Çam Ağacı 210 cm 516 Dal Demir Ayak Yılbaşı Ağacı - 210cm Yılbaşı Çam Ağacı Yeşil Renk. - Ürün görselleri ürünün kendisine aittir. 1. Sınıf kalitedir. - Parçalar birbirine geçmelidir. Kurulumu herhangi bir zorluk gerektirmemektedir. Ürünler kolayca demonte edilebilmektedir. - Özel kutusuyla paketlenip kargolanmaktadır. Paket İçi Miktar : 1 Adet - Ev ve Ofis dekorlarınıza farklı bir hava ve tarz katacak,sevdiklerinizle birlikte yılbaşı gecenizi daha eğlenceli ve renkli bir hale getirecek yılbaşı çam ağacı. - Ufak dokunuşlarla yaşam alanlarınızı renklendirin. - Yılbaşı en özel günlerden bir tanesidir. Bu günde en çok aranan ve dekorların olmazsa olmaz ürünü yılbaşı çam ağacıdır. - Gerçek çam ağacı görünümünde, 1. sınıf kalite malzemeden imal edilmiş sık yapraklı yılbaşı çam ağacı ile yılbaşı coşkusunu evinize yansıtın! - Yeni yıl sevdiklerimizle birlikte bir araya geldiğimiz, yeni bir seneye merhaba dediğimiz bir andır. - Bu güzel duygularla başlanan yeni bir senede yeni yıl yılbaşı ağacı'nın yeri elbette farklıdır. - Yeni yıl kutlamalarımızı ışıl ışıl aydınlatan, altına sevdiklerimize aldığımız hediyeleri koyduğumuz yeşil yılbaşı ağacı sık dallarla tasarlanmıştır. -İyi Seneler..

Ürün Özellikleri

  • Ağaç Boyu 210 cm
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver