Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Taşıma Çantalı 48vf Şarjlı Testere

1.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Taşıma Çantalı 48vf Şarjlı Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dünyamarketim Satıcı Ünvanı: BETÜL İZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1700671989800001 Vergi Kimlik Numarası: 5670737856
    Bu ürün Dünyamarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 17 adet sipariş verilebilir. 17 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Taşıma Çantalı 48Vf Şarjlı Testere karton taşıma çantalı 2 yıl garantili 10 cm dalları çok kolay kesim yapar budama işinde işlerinizi çok basite indirir. ŞARJLI EL TESTERESİ AĞAÇ KESME DAL BUDAMA 2 PİL GELMEKTEDİR 2 YIL RİTZY TÜRKİYE TEKNİK SERVİS GARANTİLİ 7/24 HER TÜRLÜ SORUNUNUZDA ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ iç ve dış mekanlarda çok yönlü testereleme olanağı hızlı ve düz kesimleri kolayca yapabilirisniz.lityum iyon akü sayesinde testere her zaman ve istediğiniz yerde hazırdır akü değiştirilebilir.yeni tasarım sayesinde kenarlara çok yakın testereleme yapabilirisniz dalları ağaç gövdesine çok yakın olarak kesebilirsiniz.
  • VERİMLİ KESİM ZİNCİR TESTERE:15 cm çapa sahip 15 cm'lik bir çapa sahip bir kütüğü kesmek için yaklaşık 10 saniye sürer (belirli değer, ahşabın gerçek boyutu ve sertliğine göre değişir). Bu elektrikli testere ahşap kesme, ağaç budama ve bahçecilik için çok uygundur.
  • TEK ELLE KULLANIM:bu mini testere sadece 0.7kg ağırlığında ve toplam uzunluk sadece 33cm (13 inç).
  • Kadınlar kolayca kontrol edebilir ve kullanabilir ve uzun saatler çalışmak yorucu olmayacaktır.
  • GÜÇ SİSTEMİ: bu lityum-iyon akülü zincir testere, düzgün kesim sağlamak için derinden sönmüş olan yüksek kaliteli kılavuz zinciri kullanır. Ahşap diş tasarımı, zincir testerenin dallara yapışmasını, daha verimli ve daha hızlı kesilmesini sağlayabilir.
  • KOLAY KURULUM VE OPERASYON:tüm zincir testere kuruldu, sadece sıkılığı ayarlamak için vidayı açmak için kutudaki anahtarı kullanmanız gerekir, ve sonunda vidayı sıkın. (Zinciri ayrı ayrı kurmanıza gerek yoktur) ERGONOMİK TASARIM:entegre kılavuz plakası ısıyı hızlı bir şekilde dağıtabilir ve damla ve aşınmaya karşı çok dayanıklıdır. Kaymaz sap tasarımı tutmak için çok rahat. Zincir testere anahtarı hızı yoğunluğuna göre ayarlayabilir ve gerekli kesme hızını çalışma koşullarına göre ayarlanabilir.
  • akü gerilimi:12v tek batarya çift batarya 24 v arttırılabilir maksimum güç 48v
  • ahşap kesme derinliği:65mm
  • rölantideki strok sayısı0:-4.100 strok/dk
  • 1 saniyede 10 cm ağacı kolayca kesebilirisniz
  • 2000 mah
  • NOT:1+1 TOPLAMDA 2 ADET BATARYA GELMEKTEDİR
Geri Bildirim Ver

Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Taşıma Çantalı 48vf Şarjlı Testere

Germany Style çift akülü budama testeresi küçük boyutlu, hafif, çok işlevli ve dayanıklı bir motorlu testeredir. Motorlu testere, ağaçları ve çalıları budamak için ideal olan 10 cm'lik dalları kesebilir. Lityum iyon akü sayesinde istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Akü herhangi bir alet kullanmadan değiştirilebilir. Ayrıca, bu motorlu testerenin kurulumu ve kullanımı çok kolaydır.

 
  • Yüksek performans
  • Kolay kurulum
  • Akülü

Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Özellikleri

Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Özellikleri

Taşıma Çantalı Alman Stili Çift Akülü Budama Testeresi 48 Vf Şarj Edilebilir Testere, şarj edilebilir bir akü ile çalışır. Ergonomik tasarımı ve kaymaz sap tutma yeri sayesinde testerenin kullanımı kolaydır. Testere, 10 cm kalınlığa kadar dalları kolayca kesebilir ve iki kesme hızı sunar: yüksek ve düşük. Zincir bıçak, özel tasarımı sayesinde ağaç gövdesine yakın dalları kesebilir. Yüksek kalitesiyle kullanıcılardan tam not alır. Zincirli testere odun kesme, ağaç budama ve bahçe işleri için çok uygundur. Lityum iyon pil sayesinde testere istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde hazırdır, yeni tasarım sayesinde budama işlerinde kenarlara çok yakın kesim yapabilirsiniz, DIY ve bahçecilik vb. işleri sevenler bu testere kesinlikle sizin için büyük bir yardımcıdır.

 

Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Kullanımı

Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Kullanımı

Germany Style çift akülü budama testeresi taşıma çantalı ağaç budama testeresi için en iyi seçimdir. Akülü olması sahadayken çok kullanışlı olmasını sağlar, testereye ağırlık eklemenize gerek kalmaz ve işinizi kolaylaştırır. Özel tasarımı onu ağaç kesme, ağaç budama ve bahçe işleri için uygun hale getirir. Bu makine ile dalları keserken saniyeler içinde mükemmel sonuç elde edebilirsiniz. Çift akülü budama testeresi, bir ağaç veya diğer doğal materyalleri kolayca kesmenize yardımcı olan bir araçtır. Almanya tarzı çift akülü budama testeresi, düzgün ve güçlü kesme performansı sunmak için tasarlanmıştır. Kullanımı oldukça basittir, ancak bazı temel kuralları takip etmeniz gerekir. Germany Style çift akülü budama testeresi özellikleri ile öne çıkar.

 

Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Avantajları

Germany Style Çift Akülü Budama Testeresi Avantajları

Germany Style çift akülü budama testeresi 48 vf şarjlı testere kullanımı çok kolaydır. Budama testeresinin akülerini doğru şekilde yerleştirin ve kapatın. Kesme dişlerini kontrol edin: Kesme dişlerinin düzgün ve temiz olduğundan emin olun. Budama testeresini güvenli bir şekilde tutun ve güvenli bir yerde kullanın. Kesmek istediğiniz nesnenin üzerinde kesme hattı belirleyin. Budama testeresini kesme hattına doğru yavaşça itin ve kesme işlemini tamamlayın. Ağır hizmet tipi çelikten yapılmış taşıma çantalı testere dış mekan budama ihtiyaçlarınız için tam da ihtiyacınız olan en önemli şeydir. Ergonomik sapı ve kaymaz tetiği sayesinde kullanımı kolay ve tutması rahattır. Germany Style çift akülü budama testeresi fiyatı dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Diğer modellerin aksine, zinciri ayrıca takmaya gerek olmadığından bu model kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazırdır. Germany Style çift akülü budama testeresi yorumları ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyerek ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.