Geseus Home Beyaz Granit Desen Klozet Kapağı

342,90 TL

Ürün Bilgileri

Geseus Home Beyaz Granit Desen Klozet Kapağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENERALALİ Satıcı Ünvanı: AYŞE ERMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4390987781600013 Vergi Kimlik Numarası: 3640304042
    Bu ürün GENERALALİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Geseus Home Beyaz Granit Desen Klozet Kapağı TYC00173813388

Yatak odasından mutfağa, mutfaktan banyoya evin farklı alanlarında dekorasyon oldukça önemlidir. Banyo dolapların fayanslarla uyumu, duş kabininin şıklığı ve klozet kapağının tasarımının göze hitap etmesi gerekmektedir. Dekoratif klozet seçenekleri, birbirinden farklı modelleri ile farklı zevklere hitap etmektedir. Mermer desenli klozet kapağı geliştirilen özellikleri ile her zevke hitap eder. Hijyen sağlayan klozet kapakları farklı materyallerle üretilmektedir. İşlevsel kullanım kolaylığına sahip olan ürün gelişen teknoloji ile standart tasarımlardan uzaklaşmaktadır. Göz alıcı bir tasarıma sahip olan Geseus Home beyaz granit desen klozet kapağı, canlı renkleri ve motifleri ile estetik bir duruşa sahiptir. Günlük kullanım nedeniyle zaman içinde yıpranan klozetler zaman içinde değiştirilmeye ya da yenilenmeye ihtiyaç duymaktadır. Farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden klozet kapakları farklı işlevsel özelliklere sahiptir. Klozet kapaklarının görünüşlerinin yanında farklı özellikleri de önemlidir. Yavaş kapanma gibi özellikler sayesinde ürünlerin kullanım ömrü uzamaktadır.

  • Şık Tasarım
  • Mermer Desen
  • Kaliteli Doku

Geseus Home Beyaz Granit Desen Klozet Kapağı Özellikleri

Geseus Home Beyaz Granit Desen Klozet Kapağı Özellikleri

Klozet kapaklarının şık olması oldukça önemlidir. Dikkatsiz kişilerin ya da çocukların klozet kapaklarına zarar vermemesi için ürünün yavaş kapanan seçenekleri de mevcuttur. Böylece klozetin farklı aparatları da zarar görmemektedir. Klasik beyaz kapakların yerine geçen mermer desenli klozet takımı, farklılık isteyen ya da tarzını ön plana çıkarmak isteyen kişiler için ideal bir seçenektir. Mermer desenli takıma ek olarak okyanus, deniz kabuğu, balık, çiçek gibi desenlerde de klozet takımları mevcuttur. Sevimli hayvan figürleri içeren takımlar özellikle çocukların ve hayvanseverlerin ilgisini çekmektedir. Süngerli ve yumuşak yapılı tasarımlar da mevcuttur. Bu özel tasarımlar özellikle çocukların ilgisini çekmektedir. Geseus Home beyaz granit desen klozet kapağı yorumları incelendiğinde ürünlerin kaliteli dokusu, dayanıklılığı dikkat çekmektedir. Banyolara kattığı şıklık büyük avantajlar sağlamaktadır.

Geseus Home Beyaz Granit Desen Klozet Kapağı Kullanımı

Geseus Home Beyaz Granit Desen Klozet Kapağı Kullanımı

Banyoların en önemli ürünleri arasında gelen klozetler, kullanıcıların tarzını yansıtmaları için önemli bir araç olabilmektedir. Dikkat çekici ürünleri tercih eden kullanıcılar ışıklı klozet kapakları ile banyolarını renklendirerek eğlenceli bir hale getirebilir. Hasır sepet tasarımı ile üretilen yumuşak dolgulu dekoratif kapaklar hasır sepetlere ve dolaplara uyum sağlamaktadır. Geseus Home beyaz granit desen klozet kapağı kullanımı oldukça pratiktir. Ürünün klasik klozet kapakları kullanımından farklı bir kullanım alanı bulunmamakla birlikte sağladığı avantajlar oldukça fazladır. Ergonomik ve rahat kullanımlı bir ürün olan bu kapak bebeklerin ve çocukların ilgisini çekmektedir. Tuvalet eğitimi sırasında katkı sağlayan bu ürün ilginç tasarımları ile çocukların tuvalete alışmasını sağlamaktadır. Geseus Home beyaz granit desen klozet kapağı içeriği incelendiğinde ürün vidaları ile gönderilmektedir. En küçük ve en içteki halkanın boyu 30 cm, genişliği ise 25 cm’dir. En dıştaki halkanın eni 37,5 cm, boyu ise 43 cm’dir.

Geseus Home Beyaz Granit Desen Klozet Kapağı Fiyatı

Geseus Home Beyaz Granit Desen Klozet Kapağı Fiyatı

Beyaz zemin üzerine işlenen mermer deseni, gold çizgiler ile buluşarak muhteşem bir uyum yakalamıştır. Gold detayların hakim olduğu bir banyoda tamamlayıcı bir parça olacak bu ürün parlaklığı ve şık tasarımı ile dikkat çekecektir. Geseus Home beyaz granit desen klozet kapağı özellikleri bakımından oldukça gelişmiştir. Klozet kapağının kullanımı hijyen açısından önemlidir. Klozet içindeki kirli suyun dışarı sıçramasını engellemek için kapak kapatılarak sifon çekilir. Böylece gözle görülmeyen mikroplar ve bakteriler etrafa yayılmadan klozetin içinde kalır. Ürünün beyaz olması lekelerin ve kirlerin gözle görülmesini ve kolayca temizlenmesini sağlamaktadır. TYC00173813388 kodu ile satılan ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilir ve banyolarınıza dilediğiniz şıklığı katabilirsiniz.