GF 110278 Güneş Enerjili Bahçe Duşu

4.250 TL

Ürün Bilgileri

GF 110278 Güneş Enerjili Bahçe Duşu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEF İTHALAT Satıcı Ünvanı: HEDEF İTHALAT İHRACAT İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461000501300011 Vergi Kimlik Numarası: 4610005013
    Bu ürün HEDEF İTHALAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Elektrik kullanmayıp güneş ışınlarından gelen enerjiden yararlanarak kolaylıkla suyu ısıtabilir. Yaklaşık 2 saat güneşe maruz kalan tank tabanındaki su sayesinde, birlikte verilen kullanışlı mikser musluğu ile sıcak duşu birçok ayarlanabilir sıcaklıkta sağlar. En iyi konforu sağlamak için çıkarılabilir ve ayarlanabilir duş hortumu ile donatılmıştır. - Sıcak ve soğuk su karıştırıcısı - Kullanışlı yükseklik 2 m - Emniyet valfli giriş basınç regülatörü - Musluk adaptörü ¾ " · Sunny Style, bahçe, açık hava anları, yüzme havuzları, tatiller ve kamp için ideal bir açık güneş duşudur. · Sunny güneş enerjisi duşu, sıcak su üretmek için güneş enerjisini kullanır ve dahili batarya sayesinde ayarlanabilir sıcaklıkta çok sayıda sıcak duş sağlar. · Sunny, sıcak ve soğuk su mikseri ile donatılmış bir bahçe duşudur
  • istikrarlı ve güvenli taban / tank
  • emniyet valfli giriş basıncı regülatörü
  • musluk konektörü ¾ "
  • kullanışlı yükseklik 2 metre · Patentli sistem, İtalya'da üretilmiştir · Sunny solar duş, güneş enerjisi sayesinde sıcak su üretir. Yaklaşık iki saat güneşe maruz kaldıktan sonra, tankında ısıtılan su ile şebekeden gelen soğuk su karıştırıldıktan sonra Sunny, 30°C'de* yaklaşık 60 litre su verir. Sunny sayesinde, sürdürülebilir bir şekilde ve çevreye saygılı bir şekilde, istediğiniz sıcaklıktaki duşlarla rahatlayabilirsiniz. *Veriler optimal koşullarda hesaplanmıştır ve atmosferik koşullara, sıcaklığa ve radyasyona göre değişiklik gösterebilir.
Geri Bildirim Ver