GIOCHI PREZIOSI Little Live Pets Gotta Go Dans Eden Flamingo

4.450 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
999 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL

Ürün Bilgileri

GIOCHI PREZIOSI Little Live Pets Gotta Go Dans Eden Flamingo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: U-toys Satıcı Ünvanı: UĞUR GÖĞÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970441461
    Bu ürün U-toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Go go, en komik ve en havalı flamingo! Boynunu sallayıp söylediklerini tekrarlarken çocukları çok güldürecek! Onubesledikten sonra, meşhur gotta go şarkısını söylediğinde tuvalet zamanı geliyor. Üstelik tekrar tekrar kullanılabilirflamingo maması da var!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Giochi Preziosi Little Live Pets Gotta Go Dans Eden Flamingo

Oyuncaklar, çocukların vakit geçirmek için keyif alarak oynadıkları eğitici araçlardır. Yaş gruplarının dikkate alınmasıyla seçilen oyuncaklar, eğlencenin yanı sıra zihinsel, bilişsel ve motor becerilerin gelişimini de destekler. Çocuklar yapıları gereği dikkatlerini kaybederek oyundan sıkılabilirler. Giochi Preziosi Little Live Pets Gotta Go dans eden flamingo, aynı tarz oyuncaklardan sıkılan çocuklar için üretilen eğlenceli bir modeldir. Sevimli hayvanları ev yaşamı halleriyle yansıtan serinin bu oyuncağı, birçok özelliğe sahip olması ile çocuklar tarafından oldukça sevilir. Küçük parçacıklara sahip ürün, 4 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. Kutunun içerisinde bir adet flamingo, tuvalet, mama kaşığı, flamingo maması ve talimat kitapçığı bulunur. Oyuncağı kullanmadan önce talimatları okuyarak doğru bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

  • Hareket edebilen boyun mekanizması
  • Beslenme ve tuvalet fonksiyonu
  • Konuşulanları tekrar eden hafızalı tasarım

Little Live Pets Gotta Go Flamingo Özellikleri

Little Live Pets Gotta Go Flamingo Özellikleri

Flamingo ile oynamaya başlamak son derece kolaydır. Tuvaleti doldurmadan önce içerisindeki kartonu çıkararak üst sınır çizgisine kadar suyla doldurabilirsiniz. Güç düğmesini açarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Giochi Preziosi dans eden flamingo içerisinde bulunan mama birkaç porsiyonluk olduğu için kaşığa tek seferde almanıza gerek kalmaz. Mamayı flamingonun ağzını açarak kaşık yardımıyla boğazının gerisine dökebilirsiniz. Eğlenceli bir şekilde hareket eden flamingonun ağzından mama inmediği zaman doyduğunu gösterir. Mamayı nazikçe gagasından aşağı doğru iterek ve boynunu hafifçe arkaya yaslayarak beslenmesini bitirmesine yardımcı olabilirsiniz. Beslemeden sonra da gagasını kapatabilirsiniz. Kanadının altındaki bölümde üç adet AA pil ile çalışan oyuncak çocukların farklı zaman geçirmeleri için tasarlanır. Tuvaleti geldiğinde eğlenceli bir şarkı söylemeye başlayan Giochi Preziosi flamingo ile çocuklarınızın keyifli ve heyecanlı vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Eğlenceli Oyuncak Gotta Go Flamingo Yorumları

Eğlenceli Oyuncak Gotta Go Flamingo Yorumları

Eğlenceli flamingo şarkı söylemeye başladığında sizi bir sürpriz bekler. Tuvaleti gelen flamingoyu tuvalete yetiştirmeniz ve tuvaletini yapabilmesi için klozete doğru bir şekilde yerleştirmeniz gerekir. Gotta Go tuvaletini yaparken de eğlenceli sesler çıkarır. Bitirdikten sonra klozetteki suyu kaşığı ile süzebilir ve sonrasında kuruyan mamayı tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Giochi Preziosi Little Live Pets Gotta Go dans eden flamingo kullananlar söylenenleri tekrar eden bu oyuncak ile komik ve eğlenceli zaman geçirirler. Flamingoyu yalnız bıraktığınızda uykuya dalar ve uyuma sesleri çıkarmaya başlar. Gagasını açarak onu tekrardan uyandırabilir ve kullandıktan sonra pilinin daha uzun süre dayanması için kapatabilirsiniz. Giochi Preziosi Little Live Pets Gotta Go dans eden flamingo yorumları çocukların beğenilerini içerir. Birçok özelliğe sahip bu oyuncak ile çocuklarınıza tuvalet eğitimi vermeye başlayabilirsiniz.

Kaliteli Little Live Pets Gotta Go Flamingo Fiyatı

Kaliteli Little Live Pets Gotta Go Flamingo Fiyatı

Kaliteli oyuncaklar kullanmak çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirmelerini sağlarken sağlam yapısı ile uzun süre oynamalarına imkan tanır. Giochi Preziosi Little Live Pets Gotta Go dans eden flamingo fiyatı sunduğu gelişmiş özelliklere karşılık bütçe dostu bir aralığa sahiptir. Benzersiz özellikleri ile çocukların sıkılmadan oynayacağı Gotta Go, konuşmayı seven bir tasarıma sahiptir. Dediklerinizi tekrar ederek sizi eğlendirir. Flamingonun cevap vermesi için sakin bir ortamda olmasına ve mikrofon kısmının açık olmasına dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca sol kanadının alt kısmında bulunan küçük yıldız tuşuna basarak son kaydı tekrar etmesini sağlayabilirsiniz. Kaliteli ve farklı olan bu oyuncağı Trendyol’da inceleyebilir, uygun fiyat ve kampanya fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Siz de çocuğunuzla keyifli vakit geçirmek için Giochi Preziosi Little Live Pets Gotta Go dans eden flamingo satın alabilirsiniz.