GK HAIR Keratin Düzleştirme Ve Yaşlanmaya Karşı Saç Serum 50 ml

980 TL

Ürün Bilgileri

GK HAIR Keratin Düzleştirme Ve Yaşlanmaya Karşı Saç Serum 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GK Hair Türkiye Satıcı Ünvanı: İŞLEMCİ BİLGİSAYAR YAZILIM İLETİŞİM ÖZEL EĞİTİM İNŞAAT TURİZM PLASTİK HURDA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0482015904500019 Vergi Kimlik Numarası: 4820159045
    Bu ürün GK Hair Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GKhair Cashmere, evde günlük kullanım için diğer GKhair hizmetlerini ve ürünlerini tamamlayan özel bir formülasyondur. Kaşmir, herhangi bir saç tipi için kullanılabilen çok yönlü bir saç düzleştirici kremdir. Saç düzleştirici krem, sağlıklı ve doğal görünümlü tutarken saç stilinizi uzatmaya da yardımcı olur. GKhair Cashmere, gelecekteki hasarlara karşı korurken saçları genç durumuna geri kazandıran bir keratin yaşlanma karşıtı protein karışımı olan JUVEXİN ® ile aşılanır. Ayrıca saç şekillendirme maddesi olarak Argan yağı ve doğal bitki yağları içerir. Şimdi gkhair Kaşmir terbiye ve stil satın alın. MALZEMELER JUVEXİN: saçları içten dışa geri yüklemek ve daha genç bir duruma geri getirmek için optimize edilmiş bir keratin yaşlanma karşıtı protein karışımı. Her saç telinin üzerinde bir kalkan oluşturarak gelecekteki hasarlara ve çevresel etkilere karşı korur. ARGAN yağı: saçları şekillendirmek ve yönetilebilir hale getirmek için vazgeçilmez bir bileşen haline gelmiştir, daha yumuşak ve ipeksi bir görünüm tanımlar ve saçın doğal parlaklığını ortaya çıkarır. Doğal bitkisel yağlar: bölünmüş uçları ve kıvırcık saçları onarmaya yardımcı olur. ÖZELLİKLER Bu hafif pürüzsüzleştirici krem saçınıza parlaklık katar ve sağlıklı ve doğal görünümlü tutarken saç stilinizi uzatmaya yardımcı olur FAYDALAR Bu iki bileşenin sinerjisi ile, anti-aging keratin uzmanı olarak JUVEXİN ve saç şekillendirme maddesi olarak Argan yağı, saç kesinlikle kendi saç stilinizle birlikte daha sağlıklı ve daha yumuşak bir saçla sonuçlanacak veya evde günlük kullanım için diğer GKhair hizmetlerini ve ürünlerini iltifat edecektir KULLANMA Islak veya kuru saçlar için GKhair kaşmir uygulanabilir. İyice kafa derisi ve saç üzerinde masaj. Saç stilinizi kendi tarzınızla yönetin. Gitmeye hazırsın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 50 ml
  • Etki Nemlendirici
  • Saç Tipi Kuru
Geri Bildirim Ver