Gocheer Geliştirilmiş 40 psi Airbrush kiti, çok fonksiyonlu Dual Action Airbrush seti, kompresörlü

12.475 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Gocheer Geliştirilmiş 40 psi Airbrush kiti, çok fonksiyonlu Dual Action Airbrush seti, kompresörlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün yurtdışı ürünüdür. Teslimat süresi 7-10 gün arası değişim gösterebilmektedir. ?Geliştirilmiş çok fonksiyonlu Airbrush kiti?Piyasadaki diğer Airbrush setlerine kıyasla geliştirilmiş airbrush kiti size 25 – 40 psi hava basıncı sağlar ve en yüksek hava debisine ulaşır, %60 performans artışına ulaşır, uzun süreli kullanımdan sonra bile stabil olabilir.
  • ?Double Action Airbrush kiti?Airbrush kompresörü Double Action Airbrush ile teslim edilir, sadece sıvıyı airbrush tabancasının uç parçasından değil, aynı zamanda boya tabancası kalemindeki tetiğe bağlı olarak pigment hacmini ve havayı da kontrol edebilir. Mevcut 0,2 ve 0,5 mm başlıklar ile bu son derece çok yönlü Airbrush tabancası en ince detayları püskürtmek, toplam püskürtme veya 5 cm genişliğinde bir arka plan püskürtmek için kullanılabilir.
  • ?Gelişmiş teknoloji ve kalite?Gocheer Airbrush kiti, boyama ve makyaj için üstün güçlü bir performansa sahiptir. Hava pompası, parlak aşınmaya dayanıklı ve harika görünümler sunan gelişmiş bir düşme boyama teknolojisini benimser. Aileniz veya arkadaşlarınız için de harika bir hediyedir.
  • ?Kullanımı kolay ve çok yönlü kullanılabilir?İster yeni başlayan ister yaşlı sanatçılar bu airbrush setine kolayca hakim olabilir ve kullanabilir, ayrıca profesyonel ihtiyaçlarınızı karşılamak için birçok aksesuar vardır. Airbrush, model boyama, tırnak tasarımı, sanatsal çizim, pasta dekorasyonu ve daha fazlası için idealdir!
  • ?Yüce aksesuar? Zengin aksesuarlar ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayabilir. Tek seferlik setler satın alınır, başka aksesuar satın almak için fazladan zaman ve para harcamanıza gerek yoktur.
Geri Bildirim Ver