Genel Markalar Ps3 Call Of Duty Black Ops 3

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ps3 Call Of Duty Black Ops 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ Satıcı Ünvanı: RECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR VE ELEKTRONİK ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734117546200001 Vergi Kimlik Numarası: 7341175462
    Bu ürün RECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Güçlü Konsol PS3 Call Of Duty: Black Ops 3

PlayStation oyunları aileniz ve sevdiklerinizle eğlenceli ve kaliteli vakitler geçirmenizi sağlar. Avantajlı özelliklere sahip bu oyun türleri genç ve yetişkin her yaş grubuna hitap eder. Güçlü Konsol PS3 Call of Duty: Black Ops 3 oyuncuları için mükemmel bir deneyim sunar. Oyunun görüntüleri yüksek çözünürlüğe sahiptir. Bu sayede oynarken kendinizi o dünya içerisinde bulabilirsiniz. Gelişmiş dil seçenekleri sayesinde kendi dilinizi tercih ederek konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Tek kişilik ve iki kişilik oyuncu seçenekleri ile ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aksiyon ve macera türünü sevenler için bu ürün güzel bir seçenek olur. Aileniz ya da arkadaşlarınızla bir araya gelerek rekabet ve eğlenceyi bir arada yaşayabilirsiniz.

  • Yüksek çözünürlüklü görsel tasarım
  • Eğlenceli aksiyon ve macera hikayesi
  • Konforlu ve keyifli deneyim

Eğlenceli Yapısıyla PS3 Call Of Duty Black Ops 3

Eğlenceli Yapısıyla PS3 Call Of Duty Black Ops 3

PlayStation platformunda çıkarılan oyunların hikayesi önemli bir yere sahiptir. Call of Duty bu noktada oyunseverleri kendine hayran bırakır. Etkileyici ve sağlam hikayesi olan PS3 Call of Duty Black Ops 3 eşsiz bir seçenektir. Oyunun hikayesi Black Ops askeri robot türünün savaşa damga vurduğu bir dönemde geçer. Oyuncuları biyoteknoloji sayesinde ortaya çıkan yeni bir geleceğe götürür. Oyun sırasında devamlı olarak istihbarat ağına ve diğer askerlere bağlı ilerlenir. Multiplayer desteği sunan bu aksiyon ve macera oyununda arkadaşlarınızla birlikte strateji sağlamanız gerekir. Yüksek hız performansı herhangi bir takılma yaşamadan uzun soluklu vakit geçirme şansı sunar. PS3 savaş oyunları uyumlu ve akıcı yapısı sayesinde oyuncular maksimum gerçeklik içinde bir deneyim yaşar. Siz de bu ürünün sahip olduğu efsanevi hikaye ve gelişmiş özellikleri sayesinde nefes kesici bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Sürükleyici Güçlü Konsol PS3 Call Of Duty: Black Ops 3

Sürükleyici Güçlü Konsol PS3 Call Of Duty: Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3 oyunu üstün grafik ve görsel tasarıma sahiptir. Son derece kaliteli bu ses, yapay zeka ve gelişmiş performans sayesinde oyun oynarken kendinizi o dünyanın içinde bulabilirsiniz. Hem soluksuz ve akıcı bir deneyim yaşayabilir hem de gerçekliğin içinde kaybolabilirsiniz. Bu avantajlı özellikler oyuncuların aldıkları zevki üst noktaya taşır. Kolay ve anlaşılabilir üstün dinamikleri sayesinde konforlu bir deneyim bulabilirsiniz. Güçlü Konsol PS3 Call of Duty: Black Ops 3 kullananlar ürünün avantajlı özelliklerinden oldukça memnun kalır. Bu konsolun gelişmiş dil seçenekleri bulunur. Hikayeyi kendi dilinizde anlayarak oyuna kolayca adapte olabilirsiniz. PS3 konsolu ile arkadaşlarınızın oyunlarına katılarak oynadığınız esnada çevrim içi sohbet etme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Genç ve yetişkin yaş grubuna hitap eden bu ürünü tercih ederek keyifli ve kaliteli vakit geçirebilirsiniz.

Cazip PS3 Call Of Duty: Black Ops 3 Fiyatı ve Yorumları

Cazip PS3 Call Of Duty: Black Ops 3 Fiyatı ve Yorumları

Müşteriler aldıkları üründen yüksek performans bekler. Bu performans cazip fiyatla birleştiği zaman ortaya iyi bir fiyat ve performans dengesi çıkar. Bu denge sayesinde müşteri memnuniyeti yüksek seviyeye ulaşır. Güçlü Konsol PS3 Call of Duty: Black Ops 3 fiyatı teknik özellikleri kapsamında belirlenir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Kaliteli yüksek grafik değeri ve güncellenebilir olma özelliği sayesinde istediğiniz hızda ve kalitede keyifle oynamanız mümkün olur. Tüm bunlara cazip fiyatla sahip olabilmek ise ekstra avantaj sağlar. Güçlü Konsol PS3 Call of Duty: Black Ops 3 yorumları ürünü önceden satın alan ve kullanan müşterilerin değerlendirmeleri içerir. Siz de bu değerlendirmeleri okuyarak ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ürüne cazip fiyatla sahip olmak için Trendyol aracılığıyla siparişinizi oluşturup kolaylıkla ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.