Gün&Ay Yayınları Zoom Serisi - 8. Sınıf Lgs Türkçe 12'li Branş Denemesi & Lgs Yeni Nesil Sorular

53,47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gün&Ay Yayınları Zoom Serisi - 8. Sınıf Lgs Türkçe 12'li Branş Denemesi & Lgs Yeni Nesil Sorular

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YardımcıKitaplar Satıcı Ünvanı: BİLSAN ELEKTRONİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175043261200012 Vergi Kimlik Numarası: 1750432612
    Bu ürün YardımcıKitaplar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zoom Serisi - 8. Sınıf Lgs Türkçe 12'li Branş Denemesi LGS Yeni Nesil Sorular Burcu Hızır, Emel Canpolat, Berna Gülgönül, Suna Delibaş Ekici, Erhan Çapoğlu / Günay Yayınları Basım Yılı: 2021
  • Sayfa Sayısı: 96
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 19,5 x 27,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786056956676
  • Renk: Renkli
  • Yazar: Burcu Hızır, Emel Canpolat, Berna Gülgönül, Suna Delibaş Ekici, Erhan Çapoğlu
  • 3 Genel Deneme 1. Dönem 5 Sarmal Deneme 4 Lgs Provası Sözcükte Anlam Cümlede anlam Paragrafta Anlam Grafik- Tablo Yorumlama Sözel Mantık-Muhakeme Görsel Okuma Yazım Kuralları Noktalama İşaretleri Edebi Türler ve Söz Sanatları Fiilimsiler Cümlenin Öğeleri Fiilde Çatı Cümle Çeşitleri Anlatım Bozuklukları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Gün&Ay Yayınları 8. Sınıf LGS Zoom Türkçe 12'li Deneme

Sınavlara hazırlık dönemi içerisinde gereksinim duyulan kaynak kitaplar pek çok noktada ihtiyacı karşılar. Verimli bir süreç geçirebilmek için çeşitli eserlerden yararlanabilirsiniz. Zoom LGS deneme de kullanımı tercih edilen kaynaklardan biridir. Çözmesi ayrı keyif veren ürünü kitaplığınıza koyarak gerekli zamanlarda kullanabilirsiniz. Deneme tarzında olduğu için farklı pek çok konuyu kapsar. Bu nedenle bu ürünü çözmek için genel olarak konuların çoğu hakkında fikir sahibi olmak gerekir. Tüm konuları bitirince kendinizi denemek için bu eserden yararlanabilirsiniz. Hangi seviyede olduğunu ortaya koyan ürün öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Gün&Ay Yayınları 8. sınıf LGS zoom Türkçe 12'li deneme uzun süre boyunca öğrencilere eşlik eder. Siz de düzenli aralıklar ile paket içerisinde sunulan kitapçıkları çözerek bilgi birikiminizi artırabilirsiniz.

  • 8. sınıf öğrencilerine yönelik
  • 12’li
  • LGS kapsamlı

Zoom 8. Sınıf LGS Deneme Özellikleri

Zoom 8. Sınıf LGS Deneme Özellikleri

Paket içerisinde çok sayıda kitapçık olduğu için belirli aralıklar ile çalışmayı mümkün kılar. Bu da gerekli bilgileri sürekli olarak tekrar edebilmek noktasında yardımcı olur. Gün&Ay Yayınları zoom serisi 8. sınıf öğrencileri için özel olarak ortaya konulur. Sınav senesi içerisinde bulunan kişilerin kendilerini denemeleri için tercih edilir. Kaliteli soruları sayesinde sınava yönelik alıştırma yapmayı kolaylaştırır. Kalitenin yanı sıra sınav içeriğine yönelik pratik yapabilmeyi sağlaması öğrenciler için avantaj sağlar. Siz de kendiniz ya da sevdikleriniz için bu ürünü temin ederek LGS için verimli bir şekilde çalışma yürütebilirsiniz. Gün&Ay Yayınları LGS zoom deneme sınav zamanı süreyi ayarlayabilme noktasında da yardımcı olur. Sürekli olarak bu set ile pratik yaparak sınav anında edinmiş olduğunuz pratikliği kullanabilirsiniz. Çeşitli açılardan sunduğu olanakları değerlendirebilmek için siparişinizi verebilirsiniz.

Zoom 8. Sınıf LGS Deneme ve Avantajları

Zoom 8. Sınıf LGS Deneme ve Avantajları

Deneme kitapçıkları pratik yapabilme noktasında yardımcı olan eserler arasında bulunur. Konu anlatımı ve soru bankalarından sonra bu ürüne yönelerek kapsamlı bir şekilde kendinizi deneyebilirsiniz. Türkçe alanında profesyonelleşmek için öncelikli olarak konu eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Sonrasında her bir konu ile ilgili olarak çok sayıda soru çözerek konuların oturmasını sağlayabilirsiniz. En son aşama olan deneme çözme kısmında ise bu ürünü tercih ederek kaliteli sorular ve farklı bakış açıları doğrultusunda hazırlanan içerik ile tanışabilirsiniz. Gün&Ay Yayınları 8. sınıf LGS zoom Türkçe 12'li deneme kullananlar eseri tasarım açısından da beğenir. İç kısmı renkli olduğundan kişilerde çalışma isteği uyandırır. Türkçe dersi kapsamında gerekli bilgileri edinip pratik yaparak sınava hazırlanabilirsiniz. Çıkabilecek soru tiplerini öğrenerek sınav esnasında zaman kazanabilirsiniz. Bunun gibi sunulan pek çok imkanı ürün sayesinde değerlendirebilirsiniz.

Zoom 8. Sınıf LGS Deneme Fiyatı ve Yorumları

Zoom 8. Sınıf LGS Deneme Fiyatı ve Yorumları

Gün&Ay Yayınları 8.sınıf LGS zoom Türkçe 12'li deneme yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek hem ürünün sağladığı faydaları hem de iç ve dış özellikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Genellikle öğrenciler ve öğretmenler tarafından yapılan yorumlar hem diğer kişiler için hem de bu seti çocuğu için satın alacak olan ebeveynler için yol gösterici niteliktedir. Soruların konumlandırılma şeklinden kullanılan renklerin tonuna kadar pek çok özellik detaylı şekilde ele alınır. Yayınevi tarafından özenle basılan eser sayesinde sınav anında oluşabilecek heyecanı da minimuma indirebilirsiniz. Belirli aralıklar ile pratik yapabilmeye yardımcı olduğu için zaman içerisinde var olan stresin azalmasını mümkün hale getirir. Gerek kitapçık sayısı gerekse baskı kalitesi baz alınarak belirlenen Gün&Ay Yayınları 8.sınıf LGS zoom Türkçe 12'li deneme fiyatı da sizleri memnun eder. Ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.