Gündüz Kimya Pamuklu (unlu) Bit Temizleme Sıvısı - 500 Ml

Ürün Bilgileri

Gündüz Kimya Pamuklu (unlu) Bit Temizleme Sıvısı - 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • UNLU BİT TEMİZLEME SIVISI 500 ml Sprey ya da pamukla bitki için ilgili bölgeye uygulanır. "Pamuklu yaprak bitleri " olarak da adlandırılan unlu böcekler, mumsu bir salgı ile kaplanmış yumuşak bir kabuk türüdür . Birçok yumuşak gövdeli böcekler gibi, Unlu bitler de bitkinin sap ve diğer hücre içeriğindeki besinlerle beslenerek bitkiler zarar verir. Pamuklu/unlu bitleri ve diğer türlerini kontrol etmek, popülasyonlar büyük sayılara ulaştığında zor olabilir. Küçük popülasyonları ve olgunlaşmamış aşamaları unlubitlerin düzenli izleme ve temizleme sıvısı kullanımıyla engellenebilir. Tüm bitki türleri için uygundur. Nötr pH.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
  • Ağırlık 600 - 700 gr
Geri Bildirim Ver

Gündüz Kimya Pamuklu (Unlu) Bit Temizleme Sıvısı - 500 ml

Çeşitli hava koşullarında bitkilerin üzerinde yaşayan ve onların öz suyundan faydalanan unlu bitler çiçeklerin solmasına, zarar görmesine neden olabilir. Böceğin pamukçuğa benzer yapısı ile çiçeklerin sağlarında yaşamaya çalışır ve yapışkan bir maddeyi yüzeye bırakarak bitkileri öldürebilir. Bu süreç bitkilerin devamlı yapmaları gereken fotosentezin etkilenmesi sonucu oluşur. Böyle durumlarda destek alabileceğiniz Gündüz Kimya markası tarafından sunulan güçlü formüllü bit temizleyici bitkilerinizi korumanıza yardımcı olabilir. Özellikle hasat veren ürünlerde kullanabileceğiniz sıvı sayesinde sağlıklı meyveler elde edebilirsiniz. Böceklerin görülme sıklığına bağlı olarak sıvıyı uygulama yoğunluğunuz değişiklik gösterebilir. Özellikle pamuksu yapıyı gördükten kısa bir süre sıvıyı bitkilere püskürtme veya sulama yöntemiyle çiçeklenme dönemine kadar uygulayabilirsiniz. Sıvıyı bitkilere direkt olarak uygulayabileceğiniz gibi 1 litre suya 100 ml karıştırarak da yararlanabilirsiniz.

  • Kolay uygulama
  • Etkili formül
  • Bitki koruyucu

Kaliteli Gündüz Kimya Bit Temizleme Sıvısı Özellikleri

Kaliteli Gündüz Kimya Bit Temizleme Sıvısı Özellikleri

Sebze ve meyvelerin yetiştirilme sürecinde sulama oranı, iklim şartları ve çeşitli vitaminler oldukça önemlidir. Bununla beraber dış çevreye yoğun bir şekilde maruz kalan bitki ve sebzelerin ömrünü uzatmak için böceklerden, zararlı mikroorganizmalardan uzak tutulması gerekir. Bunun için kullanabileceğiniz Gündüz Kimya pamuklu (unlu) bit temizleme sıvısı - 500 ml bitkilerin gelişimleri sürecinde maruz kalabilecekleri çeşitli böcekleri uzaklaştırabilir. Gündüz Kimya markası tarafından geliştirilen ürün oldukça etkilidir. Markanın sunduğu ürün çoğunlukla bitkilerin sıvısını emen beyaz pamuklu bir görünüme sahip olan bitkiler için tasarlanır. Bu pamuklu böcek, sebze ve meyvelerin yararlı sularını emerek onları içten içe çürütür. Bu hem sebze, meyve işçiliği yapan kişilerin kazançlarını etkileyebilir hem de bahçenin verimini azaltabilir. Sebzelerin verimini desteklemek amacıyla nitelikli ve güçlü formüle sahip bit temizleme ürününü satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Gündüz Kimya Bit Temizleme Sıvısı Fiyatı

Bütçe Dostu Gündüz Kimya Bit Temizleme Sıvısı Fiyatı

Bahçe bakımından faydalanabileceğiniz ürünler değişiklik gösterebilir. İhtiyaç anında kullanabileceğiniz, bahçe mahsullerinin verimini düşürmeyen bitkisel ürünler kullanmak istediğinizde yüksek meblağlar ödemeniz gerekebilir. Fakat yapacağınız çeşitli araştırmalar sayesinde etkili ürünleri avantajlı fiyatlardan satın alma imkanı bulabilirsiniz. Bu amaçla size sunulan Gündüz Kimya markasının etkili, ideal boyutlarda tasarlanan, pratik kullanımlı ürünleri zararlı böceklerden kurtulmanızı destekleyebilir. Markanın sıvı formdaki ilacı bitkisel bileşenlerden elde edilir. Bu sayede sebzelerinizin verimi etkilenmediği gibi besleyici yapısı sayesinde kaliteli meyveler yetiştirebilirsiniz. Çeşitli yöntemlerle bitkilerin özellikle sap bölümlerine uygulayabileceğiniz sıvının kullanım miktarına ihtiyacınıza, yeşilliklerin türüne bağlı olarak karar verebilirsiniz. Gündüz Kimya pamuklu (unlu) bit temizleme sıvısı - 500 ml fiyatı ve etkilerinden faydalanarak pamuklu böceklerden kurtulabilirsiniz. Gündüz Kimya markasının bünyesinde sunulan bu ilacı uygulama süresine ve boyutuna göre kullanabilirsiniz.

Etkili Gündüz Kimya Bit Temizleme Sıvısı Yorumları

Etkili Gündüz Kimya Bit Temizleme Sıvısı Yorumları

Canlıların yaşamak için suya ihtiyaçları vardır. Bitkilerin su ihtiyacı, sadece sulama veya güçlü güneş ışınlarından değil aynı zamanda zararlı böceklerden de etkilenebilir. Bu gibi durumları önlemek için böceklerin bahçenizden ve mahsullerinizden uzak tutulması gerekir. Fakat bunun kontrolünü devamlı gerçekleştirmek zorlayıcıdır. Özellikle çeşitli mevsimlerde karşılaşabileceğiniz pamuklu bit canlılarını yeşilliklerden uzak tutmak için çeşitli kimyasallardan destek almanız gerekebilir. Nitelikli ürünler satın almanızı desteklemek amacıyla Gündüz Kimya pamuklu (unlu) bit temizleme sıvısı - 500 ml yorumları okunabilir ve ardından siparişe geçilebilir. Bu yorumlar üründen faydalanan müşteriler tarafından gerçekleştirilir. Böylece gerçekçi değerlendirmelerden faydalanarak bilinçli bir şekilde sıvıyı sipariş verebilir ve kullanabilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz ürünü kullanmadığınız zamanlarda kuru ve gölge alanlarda muhafaza edebilirsiniz. Güçlü formülü ile dikkat çeken ürünü avantajlı fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.