141 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kurumsal Fatura
113,07 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazar, yayıncı Mine Soysal, "kitap"a ve "okuma" kavramına şaşırtıcı açılardan yaklaşıyor. Yazarın okuma eğilimleri ve kitaplar üzerine sohbet ettiği kırk binden fazla ilköğretim ve lise öğrencisinin dilinden süzülen gerçek öykülerden esinlenerek yazdığı kitap, anne babalar ve eğitimciler için de hem gülümseten hem düşündüren ilginç bir kaynak. Bu kitaptaki öyküleri anlatanlar: Klasikler'den nefret ettiğini sananlar. Sürekli, "Odana git, kitabını oku!" denenler. Bilgisayarla kitaplar arasında seçime zorlananlar. Kitap okuduğu duyulursa "karizmasının çizileceğinden" korkanlar. Yalnızca kitap okurken kendini iyi hissedenler. Ailesi hiç kitap okumazken, tatilde bile kitap okuması beklenenler. Sadece "Harry Poter" kitaplarını okumak isteyenler. Öğretmenin ödev verdiği kitabı "iğrenç" bulanlar ve diğerleri..

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Mine Soysal
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Günışığı Kitaplığı 133655 Eyvah Kitap! - Mine Soysal

Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap!, okuma alışkanlığına farklı bir boyut kazandıran eserlerden bir tanesidir. Kaliteli içeriği ve sürükleyici anlatımı sayesinde gençlerin kolayca ilgisini çeker. Özel olarak geliştirilen kitap, yazarın okuma eğilimleri üzerine sohbet ettiği öykülerden oluşur. Anne, baba ve eğitimcilerin yüzünü güldüren eser, çocukları kitap okumaktan soğutan pek çok nedene değinir. Alışılmışın dışına çıkan anlatımı sayesinde okuyucuların farklı bir bakış açısı kazanmasına yardımcı olur. Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap!, çocukların ve gençlerin kitapla karşılaştığında neden ”eyvah” dediğini eğlenceli bir yolla anlatır. Eseri gönül rahatlığı ile tercih edebilir, çocuklarınızın kitap okuma alışkanlığını olumlu yönde değiştirebilirsiniz.

  • Yazarı: Mine Soysal
  • Tür: Gençlik kitapları
  • Yayınevi: Günışığı Kitaplığı

Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap’ın Konusu Nedir?

Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap’ın Konusu Nedir?

Gençlik edebiyatındaki eserlerden biri olan Mine Soysal Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap!, okuyuculara farklı bir bakış açısı kazandırmasıyla ön plana çıkar. Sade ve anlaşılır dili sayesinde gençlerin severek okuyabileceği eserlerden biri olur. Kitap ve okuma kavramlarını eğlenceli bir şekilde ele alarak adından sıkça bahsettirir. Mine Soysal Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap!, eğlendirirken düşündüren 32 kısa öyküden oluşur. Öykülerin her biri, yazarın okuma halleri ve eğilimleri üzerine sohbet ettiği öğrencilerden esinlenerek oluşturulur. Kitap okuma alışkanlıkları çocukların gözünden aktarılarak eğlenceli bir anlatımla süslenir. Kitapta yer alan kısa öyküler eğitimcilerin, çocukların, gençlerin ve ebeveynlerin dikkatini çekecek şekilde işlenir. Yazar, kitaptaki 33. öyküde kendi deneyimlerini ve fikirlerini samimi bir şekilde aktarır. Mine Soysal Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap! adlı eseri okuyarak farklı bir bakış açısı elde edebilirsiniz.

Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap’ın Yazarı Kimdir?

Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap!, Mine Soysal tarafından kaleme alınmış eserlerden bir tanesidir. Yazarın hayatı boyunca yaptığı binlerce sohbetten esinlenerek hazırladığı kitap, çocukların ve gençlerin kitap okuma eğilimini titizlikle inceler. Sonucunda ise ebeveynlerin, eğitimcilerin, çocukların ve gençlerin seveceği bir eser hâline gelir. Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap!, sürükleyici anlatımı ve yalın dili sayesinde tek solukta okunan eserlerden bir tanesidir. Ergonomik tasarımıyla da ön plana çıkan kitap, 13 x 19,5 cm boyutlara sahiptir. Ürünü çantada taşıyabilir, bulunduğunuz her yere götürebilirsiniz. Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap!, karton kapaktan ve kitap kâğıdından elde edilir. Esnek kapak, kitabı farklı şekillerde okumanıza yardımcı olur. Aynı zamanda içerisinde bulunan sayfaların zarar görmesini engeller. Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap! adlı eseri gönül rahatlığıyla tercih edebilir, okuma alışkanlığını farklı boyuta taşıyabilirsiniz.

Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap Kimlere Hitap Eder?

Mine Soysal Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap!, tercih edebileceğiniz kaliteli ve zengin içerikli eserlerden bir tanesidir. Yazarın güçlü kalemi, okuma alışkanlıklarıyla ilgili pek çok deneyimi eğlenceli bir şekilde sunar. Bu sayede gençlerin ve çocukların dikkatlerini kolayca üzerine çeker. Mine Soysal Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap!, okuma alışkanlığının baskı kurmadan, bireysel haklara saygı göstererek ve sınırsız iletişimle kazanılabileceğine işaret eder. İçerisinde yer alan tüm öyküler, okuyucunun kendi hayatlarından kesitler görmesine de yardımcı olur. Mine Soysal Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap! adlı eseri kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istediğiniz miniklere hediye edebilirsiniz. Çocukların bakış açısıyla hazırlanan kitap, sürükleyici anlatımı sayesinde tek solukta biter. Şaşırtıcı, düşündürücü ve komik öykülerde kendinizi bulabilir, kitabın her sayfasından faydalanabilirsiniz. Günışığı Kitaplığı Eyvah Kitap! yorumlarına ve fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.