GURKAN Cam Kapaklı Tenekede Tavuk Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GURKAN Cam Kapaklı Tenekede Tavuk Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • SAYIN MÜŞTERİMİZ
  • HOŞ GELDİNİZ GİTTİĞİNİZ YERDE TENEKE ARAMAYA SON ! SON YILLARINGÖZDESİ TENEKE KEBABI APARAT TAKIMINI SİZLERE TAVSİYE EDİYORUZ EVLERDE BULUNAN YAĞ VE PEYNİR TENEKELERİNİN İÇİNDE BOYA VARDIR. O SAĞLIKSIZDIR .TENEKELERİN YERİNE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN BİR APARAT GELİŞTİRDİK.MUHTEŞEM 3 LÜ BU SETİMİZLE
  • TAVUK_KIRMIZI ET_BALIK PİŞİRMEK MÜMKÜN.PASLANMAZ KROM TEPSİSİ İLE,LEZZETLİ PİLAV
  • BULGUR KUYUP. DOMATES BİBER PATLICAN VE SOĞAN EŞLİĞİNDE ETLERİMİZ BİR YANDAN PİŞERKEN O ET SUYU İLE TEPSİDEKİ PİLAVIMIZ PATATESİMİZ NEFİS VE LEZZETLİ OLACA K..İSTEĞE GÖRE PATATES SOĞAN PATLICAN DOMATES KOYABİLİRSİNİZ .SONRA DIŞ KAZANIMIZI KAPATIYORUZ. 30 İLE 45 DAKİKADA NAR GİBİ ETLERİMİZ HAZIR. TEPSİMİZİ EVLERDE ELEKTRİKLİ FIRINLARDA KULLANABİLİR KIŞIN SOĞUK ZAMANLARDA EVDE TAVUĞUMUZU YAPABİLİRİZ.TEPSİDEKİ ŞİŞ TAK SÖK BİÇİMİNDEDİR KOLAY YIKANIR.AFİYET OLSUN.. . ,BULDUĞUNUZ TENEKEDE KUPKURU PİŞEN, YANAN, PEYNİR VE ZEYTİNYAĞI KOKULARINA KARIŞAN TAVUKLARA SON, BİR KERE AL YILLARCA SORUNSUZ KULLAN. EMİN OLUN BÖYLE BİR TADI ÇOK SEVECEKSİNİZ. KARGONUZ PAKET İÇİNDE SIKI AMBALAJLA MUHAFAZALI OLARAK GÖNDERİLİR. HERKESE HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİZ . TÜM SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN 7/24 MESAJ ATABİLİRSİNİZ... DERİN TEPSİLİ TÜRKİYEDE TEK !
Geri Bildirim Ver

Gürkan Cam Kapaklı Tenekede Tavuk Seti

Tavuk, günlük hayatta sıklıkla yapılan yiyeceklerden biri olarak bilinir. Özel olarak tasarlanan tenekelerde yapılan tavuklar hem kolay pişer hem de lezzetli olur. Paslanmaz malzemelerden üretilen teneke çeşitleri müşterilerine güvenli ve sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Gürkan cam kapaklı teneke paslanmaz krom kaplamadır. Bununla birlikte ürün paketinde ekstra bir tepsi bulunur. Bu tepsinin içerisine tavuğu koyarak yemeğinizi pişirmeye başlayabilirsiniz. Tepsi ortasında bulunan şiş, yiyeceğinizin iştah açıcı görünmesine yardımcı olur. Lezzetli yemeklerin yapımını kolaylaştıran bu ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Tavuk ile sınırlı kalmadan et veya pilav yapabilir; domates, biber ve patlıcan gibi farklı sebzeleri pişirebilirsiniz. Böylelikle çok amaçlı bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Kaliteli tasarımından faydalanarak ürünü gönül rahatlığıyla uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Paslanmaz krom tepsi
  • Dayanıklı cam kapak
  • Kaliteli tasarım

Paslanmaz Krom Tepsisiyle Gürkan Cam Kapaklı Tavuk Seti

Paslanmaz Krom Tepsisiyle Gürkan Cam Kapaklı Tavuk Seti

Tavuk, yapılması ve pişirilmesi zor olan besinlerden biridir. Özel olarak imal edilen teneke modelleri, tavuğun kolay bir şekilde pişirilmesine yardımcı olur. Paslanmaz krom malzemelerden üretilen çeşitler, sağlıklı bir şekilde yiyeceklerinizi yapabilmeye imkan tanır. Gürkan cam kapaklı tenekede tavuk seti paslanmaz krom kaplamadır. Tavuk, kırmızı et ve balık gibi birbirinden farklı besinlerin pişirilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda pilav türlerinin tümüne lezzet katarak damak zevkinizi katlamaya yardımcı olur. Besinlerinizi hazırlarken içerisine domates ve soğan koyabilir, enfes bir lezzete sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda bu üründe yer alan tepsiyi elektrikli ocaklarda ve fırınlarda da kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Bununla birlikte tepsiden faydalanarak hazırladığınız yiyecekleri dekoratif bir şekilde masanızda servis etme imkanı yakalayabilirsiniz. Siz de paslanmaz krom malzemeden üretilen bu seti satın alabilir, kaliteli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Kaliteli Tasarıma Sahip Gürkan Cam Kapaklı Tavuk Seti

Kaliteli Tasarıma Sahip Gürkan Cam Kapaklı Tavuk Seti

Birbirinden farklı yiyeceklerin kaliteli malzemelerden üretilen tenekelerde yapmak birçok açıdan avantaj sağlar. Paslanmaz krom kaplamadan imal edilen teneke çeşitleri hem sağlıklı hem de uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Gürkan markası tarafından özenle üretilen bu teneke, cam kapak teknolojisine sahiptir. Üründe ekstra olarak tepsi bulunur. Bu tepsi sunumlarınızın kalitesini ve dekoratif görüntüsünü artırır. Ürünün iç, dış yapısı sıcak ve soğuğa karşı son derece dayanıklıdır. Bununla birlikte yüksek ateşte balık, tavuk ve kırmızı et gibi birbirinden farklı besinleri pişirebilirsiniz. Çizilmeyen dış yüzeyi sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için müşterilerin görüşlerini okuyabilirsiniz. Gürkan cam kapaklı tenekede tavuk seti yorumları sayesinde kaliteli tasarıma sahip olan bu ürünle ilgili detaylı bilgilere kavuşabilirsiniz.

Avantajlı Gürkan Cam Kapaklı Tenekede Tavuk Seti Fiyatı

Avantajlı Gürkan Cam Kapaklı Tenekede Tavuk Seti Fiyatı

Günlük hayatta yapılan yiyeceklerin lezzetli olması damak zevki açısından son derece önemlidir. Yemeğe konulan malzemeler dışında, yapımında tercih edilen mutfak araç gereçleri de lezzeti belirleyen faktörlerden biridir. Aynı zamanda kapağın yapısı da oldukça önemlidir. Gürkan tenekede tavuk kebap seti cam kapaklı olduğundan yemeklerinizin pişme durumunu kontrol edebilmenize yardımcı olur. Herhangi bir şekilde kapağını açmadan dışarıdan kontrol edebilir ve son derece pratik bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Lezzetli yemekler yapabilmek istiyorsanız markanın ürettiği bu modeli satın alabilir ve damak zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz. Kolay temizlenebilen bu ürün elde yıkanabilir. Ergonomik tasarımından faydalanarak mutfağınızın ya da balkonunuzun herhangi bir bölümünde her mevsim muhafaza etme imkanı yakalayabilirsiniz. Gürkan cam kapaklı tenekede tavuk seti fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol yardımıyla ürünün fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alabilirsiniz.