H.C NATURAL Yaşlanma Karşıtı Krem

Ürün Bilgileri

H.C NATURAL Yaşlanma Karşıtı Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: H.C NATURAL Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN CANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2010101431
    Bu ürün H.C NATURAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaşlanma Karşıtı Anti Aging Krem %100 Doğal...%100 El Yapımı. İçindekiler: İncir çekirdeği yağı. Kuşburnu çekirdeği yağı. Üzüm çekirdeği yağı. Nar çekirdeği yağı. Kenevir tohumu yağı. Avokado yağı. Susam Yağı. Kayısı çekirdeği yağı. Hindistan cevizi yağı. Bitkisel gliserin. Doğal mineral çinkooksit. Soya mumu. Nergiz uçucu yağı. Sümbül uçucu yağı. Beyaz zambak uçucu yağı. Özellikleri: Yaşlanma Karşıtı Anti Aging Krem içeriğini oluşturan çok değerli soğuk sıkım yağlar sayesinde,kolajen üretimini destekleyerek kırışıklık oluşumunu, yaşlanma belirtilerini ve cilt sarkmalarını yavaşlatabilir. Gözaltı torbalarını,göz çevresi kararmalarını egelleyebilir. Cildin ihtiyacı olan nem dengesini sağlayarak,doğal bakım yapar. Gramaj ve Muhafaza Şekli: 40 ml cam kavanoz Ağzı kapalı bir şekilde,ısı ve ışığa doğrudan maruz bırakılmadan 1 yıl boyunca muhafaza edilir. Kullanım Şekli: Yaşlanma Karşıtı Anti Aging krem'den çok az miktarda alınarak,yukarı yönlü dokunuşlarla masaj yapılarak cilde yedirilir. Hızlı emilen formülü sayesinde ciltte asla yağlılık hissi bırakmaz. Gece ve gündüz kullanımına uygundur.Gece kullanımında daha yüksek fayda elde edilir. Uyarı: Yaşlanma Karşıtı Anti Aging Krem'in alerjen etkisini test etmek için az miktar bileğinizin iç kısmına sürerek bekleyin. Haricen kullanılır.Gözünüzle temas etmesi halinde,gözünüzü bol su ile yıkayınız.
Geri Bildirim Ver