Happyland Hediye Kutusu Içi Süsleme Ürünü Doldurma Doğal Rafya Ipler...

87,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Happyland Hediye Kutusu Içi Süsleme Ürünü Doldurma Doğal Rafya Ipler...

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HappyLand Satıcı Ünvanı: VOLKAN KORÇUM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5770398680
    Bu ürün HappyLand tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hediye Kutusu İçi Süsleme ürünüdür.
  • Kutu Görsel Amaçlıdır
  • Sadece doğal ipler gönderilecektir
  • Hediye kutularınıza şık bir görüntü sağlamak için kullanılır
Geri Bildirim Ver

Happyland Hediye Kutusu Içi Süsleme Ürünü Doldurma Doğal Rafya Ipler 100 Gr.

Happyland hediye kutusu içi süsleme doğal rafya ipler 100 gr. çok amaçlı kullanım sağlayan bir üründür. Hediye kutularının süslenmesi ve içlerinin çok daha dolu gözükebilmesi için doğal rafya ipler tercih edilmektedir. Kutu içerisinde yer alan hediyelerin veya ürünlerin daha özenli, estetik görünmesi için kullanılmaktadır.

 
  • Doğal yapı
  • Estetik görünüm sunar
  • Çok amaçlı kullanım

Happyland Hediye Kutusu Özellikleri

Happyland Hediye Kutusu Özellikleri

Bu ürün kokusuz, sağlam ve doğal yapıları ile hediye kutularının açılmaması amacıyla tercih edilmektedir. Sahip olduğu renk ise tüm renklerle uyum gösterebilen bir renk olduğu için hoş bir paketleme yapılabilmektedir. Happyland hediye kutusu içi süsleme doğal rafya ipler 100 gr. özellikleri birden fazla şekilde sıralanabilir. Genel olarak paket süslemelerinde kullanılan doğal rafya ipler tercih edilmektedir. Hem doğal bir yapıya sahip olmaları hem de çevre etkenlerden fazla etkilenmemeleri ile sıklıkla tercih edilmektedir. Çevre dostu bir ürün olması ile öne çıkmaktadır. Rafya ipler, hafif sarı rengi ile oldukça hafif bir görünüme sahiptir. Sudan etkilenmediği için uzun süre aynı şekilde muhafaza edilebilmektedir. En önemli özelliklerinden biri doğal olmasına karşın küflenme sorunu ile karşılaşılmamasıdır. Nemden etkilenmediği için küflenme ve bozulma gibi durumlar meydana gelmez. Bu sayede uzun süreli olarak kullanılabilmektedir. Bunların dışında anti alerjik özelliğe sahip olması da önemlidir. Cilt dostu olarak da tanımlanabilmektedir. Doğal bir yapı sunması kolay bir şekilde boyanabilmesini sağlamaktadır. Böylece isteğe bağlı olarak dekoratif süslemeler de kullanabilirsiniz. Kutu veya hediyelik ürünlere göre uygun şekilde hazırlanabilir.

 

Happyland Hediye Kutusu Kullanımı

Happyland Hediye Kutusu Kullanımı

Happyland hediye kutusu içi süsleme doğal rafya ipler 100 gr. sevdiklerinize vereceğiniz hediyelerin görünümünü süslemek için kullanılmaktadır. 100 gram miktarı ile orta boy hediye kutuları için oldukça yeterli düzeydedir. Küçük veya orta boy hediyelikler için çok uygunluk sağlamaktadır. Bu şekilde nostaljik ve estetik görünüm sunar. Süsleme için kullanılan doğal rafya ipler özellikle işletme sahiplerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Doğal, estetik görünüme destek sunmanın durmasını yanı sıra teslimat sırasında ürünlerin zarar görmemesi için koruyucu kalkan görevi de üstlenmektedir. Bu amaçla ürün paketlemelerinde kullanılabilmektedir. Özellikle küçük kutuların içinde yer alan ürünlerin sarsılmasını, darbe almasını önler.

 

Happyland Hediye Kutusu Fiyatı

Happyland Hediye Kutusu Fiyatı

Happyland hediye kutusu içi doğal rafya ipler farklı alanlarda kullanılan ürün olmanın yanı sıra pratik ürün olması ile öne çıkar. Ürünlerinizin görünümlerini iyileştirmenin yanı sıra çevre dostu özellikleri sayesinde doğaya da katkıda bulunabilirsiniz. Özel yapısı sayesinde doğaya zarar vermeden kolaylıkla çözünmektedir. Hobi malzemelerinden işletme sahiplerine kadar pek çok alanda sunmuş olduğu alternatif çözümleri ile tanınmaktadır. Happyland hediye kutusu içi süsleme doğal rafya ipler 100 gr. yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atarak, satın alım öncesinde deneyim elde edebilirsiniz. Ürün özellikleri, boyutu gibi pek çok alanda örnek ve açıklamaları buradan görüntüleyebilirsiniz. Happyland hediye kutusu içi süsleme doğal rafya ipler 100 gr. fiyatı birkaç konuya göre belirlenmiştir. Ürün kalitesi, marka ve benzeri konular ürün fiyatlarının belirlenmesinde etkili olan konulardır. Ayrıca uzunluk ve ipin genişliği de fiyat politikasını etkileyen önemli bir durumdur. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.