hasüçel Ertay Linyit Fındık Kömür 1 Sınıf

424 TL

Ürün Bilgileri

hasüçel Ertay Linyit Fındık Kömür 1 Sınıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hasüçel.com Satıcı Ünvanı: HAS ÜÇEL OTOMOTİV TARIM İNŞAAT YAKIT MADDELERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İMALAT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458044668000016 Vergi Kimlik Numarası: 4580446680
    Bu ürün hasüçel.com tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ertay Aydın Linyit +18 Ülkemizin zengin sahalarından çıkan yerli kömürler sağlıklı ve yüksek performansları ile dünya çapında bir üne kavuşmuştur. Kül: 20
  • Ebat: 10,18
  • Nem: 16
  • Uçucu M: 38
  • Üst CL: 4800
  • Menşei: Aydın Linyit not fındık kömür sadece stokerli kazanlarda yanar soba için uygun değildir siparişleri ona verin hasüçel
Geri Bildirim Ver

Hasüçel Ertay Linyit Fındık Kömür 1. Sınıf 25 kg

Kömür çeşitlerine, ısınma amacıyla özellikle kış aylarında ihtiyaç duyulur. Ertay linyit fındık kömür, kaliteli özellikleri ile ön plana çıkar. Yüksek kalori değeri ve az kül bırakan yapısı sizi her anlamda memnun eder. Yüksek kalori değeri sayesinde uzun süre yanma avantajı sağlayan bu kömür sıklıkla tercih edilir. Uzun saatler yandığı için ortamı sürekli sıcak tutar. Fazla kül bırakmayan bu kömür, etrafın kirlenmesini engeller. Düşük uçucu değeri ve küçük boyutlara sahip olması kolay tutuşturulmasını sağlar. Yanarken etrafa sağlıksız maddeler yaymaz ve kötü kokuyu önler. Duman ve is oluşumu engelleyen yapısı büyük beğeni toplar. Evinizdeki kazanlarda pratik bir şekilde yakarak ısınabilir, iş yerlerinizde tutuşturarak ortamın uzun süre sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz.

  • Yüksek kalori değeri
  • Uzun süre kesintisiz yanma
  • İdeal seviyede uçucu değer

İçinizi Isıtacak Hasüçel Ertay Linyit Fındık Kömür 1. Sınıf

İçinizi Isıtacak Hasüçel Ertay Linyit Fındık Kömür 1. Sınıf

Yüksek performansa sahip ürünler her zaman ön plana çıkar. Hasüçel Ertay linyit fındık kömür 1. sınıf 25 kg, üstün performansı ile büyük beğeni toplar. 4800 kalori değeri, uzun süre yanmasını sağlar. Kaliteli içeriği sayesinde tamamen sönene kadar ortamı sıcak tutar. İdeal uçucu değeri sayesinde kolay tutuşturulur. Yakmak için çok fazla uğraşmanızı önleyerek size zaman kazandırır. İs ve duman bırakmadan evinizi ısıtmanızı sağlar. Kömür yandıktan sonra geriye kalan kül, kömür kalitesini gösterir. Düşük kül oranına sahip Hasüçel linyit kömür, sizi her anlamda memnun eder. Fazla kül bırakmadığı için pratik bir şekilde temizlik yapma fırsatı sunar. Yıkanmış ve elenmiş olarak satışa sunulan bu kömür, içindeki toz toprak ve kirlerden arınarak kolay tutuşturma avantajı sağlar. 1. sınıf kalitesi ile ön plana çıkan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Hasüçel Ertay 1. Sınıf Linyit Fındık Kömür Avantajları

Hasüçel Ertay 1. Sınıf Linyit Fındık Kömür Avantajları

Evinizi ya da iş yerinizi kaliteli kömür kullanarak ısıtmak istiyor olabilirsiniz. Ertay linyit fındık kömür 1. sınıf 25 kg, ihtiyaç duyulan her yeri pratik bir şekilde ısıtma fırsatı sunar. 25 kilogramlık torbalara doldurulan kömür, taşıma kolaylığı sağlar. Torbalar üst üste dizilerek, depolarda fazla yer kaplamadan muhafaza edebilme fırsatı sunar. Kaliteli içeriği sayesinde, yapısı bozulmadan saklanır ve ilk günkü performansını sergiler. Yüksek kalorisi uzun süre yanmasını sağlayarak gün boyu ortamın sıcak kalmasını sağlar. Gün içinde az miktarda kömür ile evinizi ısıtarak tasarruf sağlayabilirsiniz. Düşük kül bırakma oranı ile temizlik işlemini kolaylaştırır. Küçük boyutlarda çıkarıldığı için fındık kömür adını alır. 12-22 mm boyutlarında çıkarılarak pratik bir şekilde tutuşturma avantajı sağlar. Deponuzda yapısı bozulmadan saklayabileceğiniz, pratik taşıma fırsatı sunan torbalara sahip bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Hasüçel Ertay Linyit Fındık Kömür 1. Sınıf 25 kg Fiyatları

Hasüçel Ertay Linyit Fındık Kömür 1. Sınıf 25 kg Fiyatları

Hasüçel Ertay linyit fındık kömür 1. sınıf 25 kg fiyatları belirlenirken ürünün tüm kaliteli özellikleri göz önüne alınır. Kolay tutuşturma avantajı sağlayan ideal uçucu değeri ile ön plana çıkar. Uzun süre yanan yüksek kalorili bu kömür; gün içinde çok fazla kömür yakmadan ısınarak, ekonomik olarak tasarruf etme olanağı tanır. Yandıktan sonra fazla kül bırakmayan yapısı evinizi ya da iş yerinizi çok kirletmeden ısınma fırsatı sunar. Yıkanıp elenerek torbalara doldurulan bu kömür, kötü koku, is ve duman olmadan evinizi ısıtmanızı sağlar. Sağlıklı ve üstün performans sergileyen bu ürün, sizi her anlamda memnun eder. Kazanlarınızda kullanmak ve yüksek ısıtma özelliğini deneyimlemek için bu kaliteli kömürü tercih edebilirsiniz. Hasüçel Ertay linyit fındık kömür 1. sınıf 25 kg yorumları için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.