2
Paket Lastiği kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Hedef Bijuteri Metre Silikonlu Esnek Lastik Misina - 1mm Kalınlığında Lastik Misine

81,38 TL

Ürün Bilgileri

Hedef Bijuteri Metre Silikonlu Esnek Lastik Misina - 1mm Kalınlığında Lastik Misine

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEF BUJİTERİ Satıcı Ünvanı: HEDEF BUJİTERİ AKSESUARLARI ELEKTRONİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461034561800019 Vergi Kimlik Numarası: 4610345618
    Bu ürün HEDEF BUJİTERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100 Metre Esnek Misina ipi Malzemesi: Silikonlu esnek lastik misina Renksiz ve Siyah renk seçeneği ile Çapı: 1 mm Takı, Aksesuar ve Kolye tasarımları için misina ip 1.0 mm kalınlığında olup siyah ve renksiz seçeneği mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hedef Bijuteri HDF0030 1 mm x 100 m Silikonlu Esnek Lastik Misina

Hedef Bijuteri 100 metre beyaz esnek misina ipi, takı ve aksesuar yapımına meraklı bireylerin kullanımına uygundur. Farklı renk seçenekleri bulunan misinadan hemen her boy ve türdeki boncuğu rahatlıkla geçirebilirsiniz. Misina ipi; doğal taşlar, çeşitli boncuklar ve kolye uçlarıyla kullanıma uygundur. Sıklıkla seri üretim yapanlar ve hobistlerin tercih ettiği bu ürünü çocuklarınızla yaratıcı etkinlikler gerçekleştirmek için de kullanabilirsiniz. Yapısal özellikleri sayesinde misina ipiyle çalışmak oldukça kolaydır. Bu misina, takı yapımına yeni başlayanların bile rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Silikon ve elastik yapıya sahip olması bakımından son derece kaliteli olan misina ipini uzun süre boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Yaklaşık 100 metre uzunluğundadır
  • 1 mm kalınlığa sahiptir
  • Şeffaf ve siyah seçenekleri mevcuttur

Hedef Bijuteri Metre Silikonlu Lastik Misina Özellikleri

Hedef Bijuteri Metre Silikonlu Lastik Misina Özellikleri

Hedef Bijuteri 100 metre beyaz esnek misina ipi, silikon malzemeden üretilir. Bu sayede ortam şartları ve misina ile birleştirilen malzemelere göre üründe herhangi bir form değişimi gözlenmez. Lastik misina, son derece hafif bir takı malzemesidir ve ideal yumuşaklığa sahiptir. Ürün, elastik özellik sergilediği için takı yapımı sırasında kullanıcıya kolaylık sağlar. Misina, makaraya sarılı şekilde paketlenir. Bir adet makaradaki misinanın toplam uzunluğu yaklaşık 100 metredir. Misinanın kalınlığı yani çapı ise yalnızca 1 mm'dir. Ürün, uzun süre kullanabileceğiniz ve her türlü aksesuar yapımında tercih edebileceğiniz uzunluğa sahiptir. Hedef Bijuteri metre silikonlu esnek lastik misinanın şeffaf ve siyah olmak üzere iki farklı rengi mevcuttur.

Hedef Bijuteri Silikonlu Lastik Misina Ne İçin Kullanılır?

Hedef Bijuteri Silikonlu Lastik Misina Ne İçin Kullanılır?

Hedef Bijuteri 100 metre beyaz esnek aksesuar ipi, takı yapımında kullanılmak üzere üretilir. Son derece ince bir misina olduğu için bu malzeme ile birbirinden zarif aksesuarlar imal edebilirsiniz. Özellikle kolye ve bileklik yapımında sıkça kullanılan misina ipleri, şeffaf olması yönüyle tercih sebebidir. Renksiz misinayı dilediğiniz boyutlarda kestikten sonra istediğiniz boncuk, taş ve benzeri malzemeyi ipe geçirebilirsiniz. Böylece seçtiğiniz boncuk veya taş, boynunuz ya da bileğinizde masalsı bir görünüm oluşturur. Bilhassa doğal taşlı takıların yapımında son derece işe yarayan bu ürünle kendi aksesuarlarınızı oluşturabilirsiniz. Siyah misina ile de birbirinden zevkli ve farklı tarzlara hitap eden takılar yapabilirsiniz. Bu malzemenin son derece uzun olması sebebiyle takı yapımından gelir elde eden ve seri üretim yapan iş sahipleri tarafından da tercih edilmesi mümkündür.

Hedef Bijuteri Silikonlu Esnek Lastik Misina Kaliteli mi?

Hedef Bijuteri Silikonlu Esnek Lastik Misina Kaliteli mi?

Hedef Bijuteri 100 metre beyaz esnek misina ipi, silikon yapıya sahip olduğu için son derece kalitelidir. Çünkü silikon, yüksek ve düşük sıcaklıklarda fiziksel özelliklerini kaybetmez. Bu sayede her ortamda misina ile rahatlıkla çalışabilirsiniz. Hava şartları, radyasyon, ultraviyole ışınlar, ozon ve oksijene karşı yüksek direnç gösteren silikon, dış etkenler sebebiyle herhangi bir deformasyona uğramaz. Aynı zamanda bu malzeme, çok yüksek elektrik izolasyonuna sahip olduğu için güvenilirdir ve biyolojik inert madde özelliği gösterdiğinden insan vücuduyla etkileşime girmez. Tüm bu niteliklerinin yanı sıra silikon misina, diğer malzemelere kolay yapışmadığı için takı yapımını kolaylaştırır. Delik çapı 1 mm ve üzeri olan tüm boncuk, taş ve diğer takı malzemelerini bu misinadan rahatlıkla geçirebilirsiniz. Dilerseniz Hedef Bijuteri metre silikonlu esnek lastik misina yorumlarına göz atabilir, kullanıcı değerlendirmelerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilir, özel ve benzersiz takı tasarımlarınızı hayata geçirebilirsiniz.