HediyeArıları Kişiye Özel 3 Fotoğraflı Peluş Ayıcık Fanus, Led Işıklı ve Çikolata Keseli

Ürün Bilgileri

HediyeArıları Kişiye Özel 3 Fotoğraflı Peluş Ayıcık Fanus, Led Işıklı ve Çikolata Keseli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDİYE ARILARI Satıcı Ünvanı: AHMET YİĞİTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9810697639
    Bu ürün HEDİYE ARILARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kişiye Özel 3 Fotoğraflı Peluş Ayıcık Fanus, Led Işıklı ve Çikolata Keseli Sevdikleriniz için tüm hediyeler değerli olsa da, bazı hediyeler tasarımıyla daha da özeldir. Bu yüzden sizler için muhteşem bir hediye hazırladık. FANUS HAKKINDA : Fanusumuz mika malzemeden yapılmıştı. Sizlere görseldeki gibi dolu ve şık bir şekilde gönderilmektedir. İçerisindeki led ışığın pilleri takılı ve kontrolleri yapılmıştır. İleteceğiniz 3 fotoğraf kaliteli fotoğraf kağıdına basıldıktan sonra fanus içerisine renkli mandallarla tutturulmaktadır. Fanus ölçüleri : 12 cm x18 cm ÇİKOLATA KESESİ : İçerisinde 10/14 adet kırmızı kalpli çikolata bulunmaktadır. Ürünlerimizde alkol, domuz yağı ve katkıları yoktur.Görseldeki gibi şık kesesiyle beraber gönderilmektedir. PAKETLEME ve KARGO : Hediyeniz kendi özel dayanıklı kutusunda sizlere ulaştırılmaktadır. Kırılma, çizilme vs gibi durumlar yaşanmamaktadır. Özenli ve hassas olarak paketlenmektedir. ÖNEMLİ : İndirimlerimizden ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayınız. Mutlu Alışverişler Dileriz.
Geri Bildirim Ver