Heifer Quiclean 2030 800 W Dikey Süpürge

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Heifer Quiclean 2030 800 W Dikey Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Drz.com.tr Satıcı Ünvanı: MUHAMMED YEŞİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9500398146
    Bu ürün Drz.com.tr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Heifer Quiclean 2030 800 W Dikey Işıklı Elektrikli Süpürge Uzun Kablo ile Kesintisiz Temizlik 5 metre kabloya sahip olan Heifer Quiclean 2030 800 W Dikey Işıklı Elektrikli Süpürge ile evinizde daha geniş bir alanı uzun süre kesintisiz bir şekilde temizleyebilirsiniz. Bu sayede her oda için fişi çıkarıp yeniden başka bir prize takmanıza gerek kalmaz. Dikey Kullanım Dikey yapıda olan Heifer Quiclean 2030 800 W Dikey Işıklı Elektrikli Süpürge ile daha rahat bir temizlik gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda dikey bir şekilde muhafaza edildiğinden daha az alan kaplar. Motor Gücü 800 W motor gücüne sahip olan Heifer Quiclean 2030 800 W Dikey Işıklı Elektrikli Süpürge ile temizlik işlemlerinizi oldukça verimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Güçlü bir çalışma performansı ile tek seferde daha fazla alanı süpürebilirsiniz. Enerji Sınıfı Heifer Quiclean 2030 800 W Dikey Işıklı Elektrikli Süpürge B enerji grubunda bulunur. Bu sayede süpürme işleriniz için ideal bir enerji tüketimine sahiptir. Kullanışlı Özel Gövde Heifer Quiclean 2030 800 W Dikey Işıklı Elektrikli Süpürgenin gövdesi el süpürgesi olarak da kullanılabilir. Bu sayede daha küçük alanlar için daha hijyenik bir temizlik gerçekleştirebilirsiniz. Tek ürün ile iki farklı ihtiyacınız giderilmiş olur. Toz Torbasız Kullanım Toz torbasız olarak çalışan Heifer Quiclean 2030 800 W Dikey Işıklı Elektrikli Süpürge, kolay bir şekilde temizleyerek uzun süreli olarak kullanılabilir. Ürün Detayı · 79 dB ses seviyesiToz torbasız kullanımYıkanabilir filtre · 800W Dikey Güç800W gücünde motoruyla temizlikte yüksek performans sağlar · Şık ve ErgonomikŞık tasarımı ve ergonomik yapısı ile temizlikte büyük yardımcınız · İki Özellik Bir AradaHem el süpürgesi hem dikey süpürge · Emiş Gücü Ayarlı BaşlıkMinimum, orta, maksimum emiş gücü ayarlı başlık

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Özellik Kablolu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kablo Uzunluğu 5-10 m
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 0 - 30 dk
  • Motor Teknolojisi AC
  • Şarj Standı Harici Park İstasyonu
  • El Süpürgesi Kullanımı Yok
Geri Bildirim Ver

Heifer Quiclean 2030 800W İkisi Bir Arada Toz Torbasız Dikey Süpürge

Süpürge, ev hayatının vazgeçilmezi olan elektrikli bir temizlik aletidir. Zemindeki tozları, bakteri ve kirleri içine alarak kısa sürede ortadan kaldırır. Evde hijyen sağlama konusunda oldukça önemli bir yere sahip olan süpürge, size sağlıklı bir ortam sunar. Bu noktada Heifer Quiclean 2030 800 W dikey süpürge, sık sık tercih edilen bir modeldir. Bu ürün dik çalışma prensibine sahip olmasıyla hem pratiklik hem de rahatlık sağlar. Sık tercih edilen ev aletlerinden olan Heifer Quiclean, yüksek çekiş gücü ile zeminde kir ve toz bırakmaz. Bunların yanı sıra az yer kaplaması ve ergonomik tasarımı sayesinde de beğenileri toplayan bir üründür. Heifer Quiclean 2030 dikey süpürge, köşe ve kanepe altı gibi yerlere kolay bir şekilde girmesiyle temizliğinizdeki verimi arttırır.

  • Dayanıklı tasarım
  • Pratik kullanım
  • Konforlu deneyim

Avantajlı Heifer Quiclean 2030 800W Dikey Süpürge

Avantajlı Heifer Quiclean 2030 800W Dikey Süpürge

Heifer Quiclean 2030 800 W dikey süpürge ÖZGEMM, kuvvetli motoru sayesinde yüksek performanslı bir deneyim sunar. Çekiş gücünü ayarlayabileceğiniz başlıktan oluşan bu model, her zeminde kolay bir temizlik yapmanız olanak tanır. Heifer marka Quiclean dikey süpürge, 79 dB düşük ses özelliğine sahiptir. Bundan dolayı gürültü kirliliği yapmadan konforlu bir temizlik yapmanıza da yardımcı olur. Bunlara ek olarak cihaz geniş bir toz kapasitesine sahiptir. Bu sayede yüksek toz tutma özelliği vardır. Temizlik performansınızı arttırmaya yardımcı olan bu süpürge her zeminde kolaylıkla kullanılır. Ergonomik bir yapıya sahip olması ile kolay ve hızlı temizlik yapmanıza katkı sağlar. Heifer Quiclean 2030 modeli toz torbasız olması ile haznesi kolay bir şekilde temizlenir. Torba kullanmanıza gerek kalmadan belirli aralıklarla boşaltabileceğiniz kolaylık sağlayan bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Kullanışlılığı ile Heifer Quiclean 2030 800W Dikey Süpürge

Kullanışlılığı ile Heifer Quiclean 2030 800W Dikey Süpürge

Temizliğinizi kolay bir hale getiren Heifer 2030 dikey süpürge size pratik ve hızlı bir kullanım sağlar. Bu cihaz dik ve uzun yapısı sayesinde bulunduğu kullanılmadığı zamanlarda da fazla bir alan kaplamaz. Yaşam alanlarınızda yüksek performanslı bir temizlik yapmanızı sağlayan bu ürün, gözle görülmeyen bakterileri çeker. Heifer Quiclean dikey süpürge pratik ve hafif bir model oluşuyla sık sık tercih edilir. Temizlik esnasında zamandan tasarruf etmenizi sağlayan bu model, kısa zamanda verimli iş yapma imkanı sunar. Sağlam bir yapıya sahip oluşu ile uzun süreli kullanımlara uygun bir alettir. Ev temizliklerinin kurtarıcısı olan Heifer marka Quiclean model cihaz, güçlü motoru sayesinde tüm tozları bir seferde çeker. Heifer Quiclean 2030 800 W dikey süpürge kullananlar, süpürgenin sağladığı konfor ve pratiklik sayesinde beğenerek kullandıklarını yorumlarda dile getirir.

Temizliği Kolaylaştıran Heifer Quiclean 2030 Dikey Süpürge

Temizliği Kolaylaştıran Heifer Quiclean 2030 Dikey Süpürge

Hızlı ve pratik bir kullanım sunan Heifer dikey süpürge Quiclean 2030, sık sık tercih edilen bir modeldir. Yüksek çekim gücü ile toz ve kalıntıları rahatlıkla çeken Heifer Quiclean 2030 800 W dikey süpürge yorumları bölümünde bu ürünü kullanan müşterilerin yorum ve görüşleri bulunur. Yorumlar kısmını inceleyerek daha fazla bilgi ve görüşe ulaşabilir, böylece cihazı rahatça tercih edebilirsiniz. Kullanacağınız alana uygun olan bir model almanız ve aldığınız ürünün bütçenize uygun olması önemlidir. Bu noktada da Heifer Quiclean 2030 800 W dikey süpürge fiyatları, müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu süpürge uygun fiyat aralıklarında olduğu için sizi ve bütçenizi zorlamaz. Tam bir fiyat performans ürünü olan Heifer Quiclean model 2030 dikey süpürgeyi inceleyebilir ve Trendyol üzerinden güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz.