Heliocare 360 Gel Oil Free 50 ml

1.035,17 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.424,05 TL

Ürün Bilgileri

Heliocare 360 Gel Oil Free 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: GümüşDetay: Topuklu Bilekten KemerliMalzeme: RuganTopuk Boyu: 10 cm.Taban Materyali: Neolit Tabanİç Materyali: Pad'li İç Taban.Kalıp: Standart Ayak Ölçülerine Göre Tam Kalıp.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Görünüm Renksiz
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Heliocare HBV00000HKFNX 50 ml 360 Gel Oil Free

Güneş önemli D vitamini kaynaklarından biridir. Güneş ışığının cilde temas etmesi sayesinde vücut D vitamini üretmeye başlar. Bu vitaminin kemik, kalp ve bağışıklık gibi birçok yere faydası bulunur. Güneş ışığı D vitamini ihtiyacını karşılamada mükemmel bir kaynak olsa yakıcı tahribatları da vardır. Güneşin tepede olduğu aylarda UVA ve UVB ışınlarına çok fazla maruz kalmak cildin yaşlanmasına ve cilt üzerindeki yanıkların artmasına neden olur. Heliocare 360 spf 50+ gel oil free, cildi zararlı ışınlarına karşı koruyarak sağlıklı görünmesine yardımcı olur. 50 faktör korumaya sahip güneş koruyucu 50 ml miktardadır. Cildi güneş tahribatına karşı korurken nemli kalmasına da yardımcı olur. Jel formülü sayesinde cilde kolayca uygulanır.

  • Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur.
  • %100 orijinal bir üründür.
  • 50 faktör koruma sağlar.

Heliocare 50 ml 360 Gel Oil Free Formülünün İçeriğinde Neler Vardır?

Heliocare 50 ml 360 Gel Oil Free Formülünün İçeriğinde Neler Vardır?

Heliocare 360 spf50 50ml gel oil free güneş koruyucunun içeriğinde koruyucu maddeler bulunur. Sebum kontrol teknolojisi ile zenginleştirilmiştir. Nem dengesinin sağlanmasında önemli olan sebum sayesinde güneşe karşı tam koruma sağlarken cildi de nemli tutar. Cildi tahriş eden ve lekelere sebep olan maddeleri içermez. Heliocare 360 50ml gel oil free içerisinde alkol ve paraben bulunmaz. Vücudu korumada kalkan görevi gören yararlı maddeleri içerisinde barındırır. Ciltte zararlı bakterilerin çoğalmasını ve ciltte tutunmasını engelleyen özelliğe sahiptir. Cildi yapılandıran ve onaran hidrolize buğday proteinini içerir. Neme doymuş ve yumuşak bir cilt gerekli olan gliserini maddesi ile zenginleştirilmiştir. Gliserin aynı zamanda cildin yaşlanmasını önler ve kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur. Cildin sıkılaşması ve iyileşmesine yardımcı bitki özlerini de içerisinde barındırır.

Heliocare 50 ml 360 Gel Oil Free spf 50 Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Güneş kreminin cilt tipine göre ve hassaslık derecesine göre seçilmesi önemlidir. Cildin sağlıklı bir şekilde korunmasını sağlamak için güneş koruyucuların yararlı maddeler içermesi gerekir. Heliocare 360 50ml gel oil free, tüm cilt tiplerine uygun bir güneş koruyucudur. Özellikle karma ve yağlı ciltler için önerilir. İçerdiği gliserin maddesi sebebiyle kuru ciltlerin kullanımına uygundur. Hassas ve sivilce sorunu yaşayan cilt tipleri için idealdir. Matlaştırıcı özelliği sayesinde yağlı cilt tipine sahip insanların severek kullanabileceği bir üründür. Akışkan bir yapıda olduğu için yağlı, karma ve kuru ciltlerin kolaylıkla kullanabileceği bir güneş koruyucudur. Heliocare 360 spf50 50ml gel oil free fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer-performans ürünlerinden biridir.

Heliocare 360 Gel Oil Free Güneşin Olumsuz Etkilerinden Korur mu?

Heliocare 360 spf50 50ml gel oil free güneş koruyucunun cilde oldukça fazla faydası vardır. Güneş ışınlarının olumsuz etkilerden cildi koruyarak lekelenmesini engeller. Yüksek korumaya sahip olması ve zengin içeriği sayesinde cildi korurken aynı zamanda bakım yapar. İçeriğindeki sebum dengeleyici, gliserin, bitki özleri ve daha birçok yararlı maddeyi barındırır. Verimli içeriği ile güneş yanıklarını önler ve cildin erken yaşlanıp sarkmasına engel olur. Güneşe çıkmadan önce cildin her yerine eşit bir şekilde dağıtarak uygulayabilirsiniz. Güneşin zararlarının cilde işlememesi için Heliocare 360 50ml güneş koruyucuyu günde 2-3 kere tekrarlayabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Heliocare 360 spf50 50ml gel oil free yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu güneş koruyucu jeli Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.