PROCSIN Herbal Science Shea Butter 190 ml

215 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
285 TL225 TL

Ürün Bilgileri

PROCSIN Herbal Science Shea Butter 190 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Leyl Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ SEYREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7670679474
    Bu ürün Leyl tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SHEA BUTTER
  • Shea Butterin yoğun nemlendirme özelliği sayesinde ciltte oluşabilecek kuruluğa yönelik bakım desteği verilmesine yardımcı olması için geliştirdiğimiz bir cilt bakım ürünüdür. İçeriğindeki Avokado ve Zeytin Yağının desteğiyle cildin beslenmesine yardımcı olurken Portakal Yağının hoş kokusu eşliğinde daha canlı ve aydınlık bir cilt görünümüne kavuşmanızı amaçlamaktadır. Gün içi kullanımın yanı sıra özellikle duş sonrası aşırı kuruluk yaşanan el, ayak, diz, dirsek ve topuk gibi vücut bölgeleri için doğal nem desteği vererek daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt görünümü hedeflenmektedir.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Uygulayacağınız bölgeleri temizledikten sonra bölgesel olarak masaj yolu ile uygulayabilirsiniz. Isıtılmasına gerek olmadan vücut ısısında kendiliğinden katı formunu kaybeder. Özellikle kuruluk sorunu yaşadığınız tüm bölgeler için kullanıma uygundur.
  • PROCSIN Türkiye tarafından geliştirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Herbal Science Shea Butter 190 ml

Günlük hayattaki çevresel koşullar; cilt üzerinde kuruluk, kaşıntı ya da hassasiyet yaşanmasına yol açabilir. Bu olağan durumlar karşısında birçok çözüm yolu olsa da doğanın mucizelerinden biri olan bitkisel içeriklerden faydalanılması hızlı ve etkili çözüm imkanı sunar. Herbal Science Shea Butter 190 ml, özellikle Afrika kıtasında görülen shea ağacının yetiştirdiği fındığın ya da cevizin ezilmesi ile üretilir. Her cilt tipi için kullanım imkanı sunan bu bitkisel ürün, özellikle neme ihtiyaç duyan kuru cilt tiplerinde etkisini sonuna kadar gösterir. Herbal Science yağ, hindistan cevizine benzeyen hoş kokusuyla da büyük beğeni toplar. Alerjik bir bünyeye sahipseniz kullanmadan önce doktorunuza veya herhangi bir sağlık kuruluşuna danışmanız tavsiye edilir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Doğal ve bitkisel içerikler
  • Etkili ve kalıcı çözüm
  • Çeşitli vücut bölgelerinde kullanım imkanı

Dikkat Çeken Etkili Shea Butter Özellikleri

Dikkat Çeken Etkili Shea Butter Özellikleri

Herbal Science Shea Butter, içerisinde bulunan yüksek A, E ve F vitaminleri sayesinde cildi besleyerek su ve nem dengesinin korunmasına önemli derecede yardımcı olur. Yüksek vitamin değerleri, güçlü bir antioksidan özelliği de gösterir. Bu sayede deri kuruluğu nedeniyle oluşan kaşıntı, egzama gibi dermatolojik rahatsızlıkların tedavisine de yardımcı olur. Shea yağı, oleik ve stearik asitten oluşan bileşenleri ile vücudun birçok bölgesinde kullanım imkanı tanır. Başta dirsek, topuk, diz bölgelerinde görülen kuruluk ve çatlar olacak şekilde saç, göz altı, dudak, tırnak bakımında da rahatlıkla kullanılabilir. Dilerseniz makyaj yapmadan önce yüzünüze baz olarak da uygulayabilirsiniz. Bu durumda gözenekleri tıkamadan güneş kremi özelliği de gösterir. Aynı zamanda yağın bileşenlerinde kimyasal içerikli yabancı maddelere yer verilmediğinden dolayı küçük yaştaki çocuklar ya da bebekler için de kullanılabilir.

Pratik Kullanımı ile Öne Çıkan Shea Butter

Pratik Kullanımı ile Öne Çıkan Shea Butter

Shea yağını kullanmadan önce uygulanacak vücut bölgesinin kuru ve temiz olmasına özen gösterilmesi gerekir. Aksi halde ıslak olan vücut bölgesi hem yağın emilimini hem de deriye nüfuz etme hızını azaltır. Bu, özellikle duş ve banyo sonrasındaki kullanımlar için önem arz eden bir durumdur. Ürünü bölgesel masaj yöntemi ile ve hafif dokunuşlarla uygulayabilirsiniz. Dairesel hareketler emilimi kolaylaştırır. Deriye nüfuz eden yağın durulanmasına ya da temizlenmesine gerek yoktur. Yağın soğuk bir alanda muhafaza edilmesi halinde kullanılmadan önce olağan formuna kavuşmasının beklenmesine gerek de yoktur. Vücudun kendi ısısı donan yağı eritmeye yeter ve donan yağ katı formundan kurtulur. Siz de Herbal Science Shea Butter 190 ml yorumlarını ve müşteri deneyimlerini inceleyerek kuruluk, kaşıntı veya hassasiyet gösteren vücut bölgelerinizin nem dengesini kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Shea Butter Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Shea Butter Fiyatı

Herbal Science Shea Butter 190 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Paket içerisinde 1 adet shea yağı yer alır. Kendi özel şişesinde bulunan ürün, net 190 ml’dir. Ürünü şişesi içerisinde kuru ve serin bir ortamda muhafaza edebileceğiniz gibi buzdolabında da muhafaza edebilirsiniz. Buzdolabında muhafaza edilmesi durumunda vücut yüzeyinde kullanılması için beklenmesine gerek yoktur. Ancak şişe kapağının her kullanımdan sonra sıkı bir şekilde kapatılması önem arz eder. Aksi halde besleyici yağ içerisine dışarıdan gelen toz, tüy gibi küçük partiküllü yabancı maddelerin girmesi söz konusu olur. Bununla birlikte direkt olarak güneş ışığında bırakılmaması yağın erimesinin önüne geçer ve üründen beklenen fayda tam olarak sağlanır. Tüm vücut tiplerinde kullanım imkanı sunan bu dermatolojik ürüne Trendyol’dan güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.