Herdem Kitap Rune Sembolleri Ve Tılsımları - Ebru Ceylan Çap

Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
124,76 TL
Kurumsal Fatura
124,76 TL
Kurumsal Fatura
165 TL140 TL
Kurumsal Fatura
159,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Herdem Kitap Rune Sembolleri Ve Tılsımları - Ebru Ceylan Çap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mirhan Kitap Satıcı Ünvanı: ŞEBNEM CANATALAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1024024577200001 Vergi Kimlik Numarası: 1980280923
    Bu ürün Mirhan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rune Sembolleri Ve Tılsımları - Ebru Ceylan Çap

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ebru Ceylan Çap
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları - Ebru Ceylan Çap

İnsanlığın ilk zamanlarından beri süre gelen mitoloji, gerek toplumların kültürlerinde gerekse de destanlarda oldukça geniş yer bulmuştur. İçerisinde birçok öğe ve tanımlar bulunduran, belirli sırların keşfi gereken mitolojiler oldukça ilgi çekici ve merak uyandırıcı olabilmektedir. Her ne kadar mitoloji dendiğinde akla Yunan mitolojisi gelse bile, farklı kültürlerde de mitolojiler kendilerine yer bulmuştur. Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları Ebru Ceylan kitabı da, farklı mitolojilerin kitaplaşmasının bir örneğidir.

 
  • Özel kurgu
  • Mitolojik özellik
  • Akıcı ve anlaşılır bir dil

Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları İçeriği

Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları İçeriği

Yazar Ebru Ceylan Çap’ın ilk kitabı olan Rune Sembolleri ve Tılsımları, İskandinav mitolojisi üzerine yazılmış bir kitaptır. Kitabın içeriğinde bir ana karakter bulunur. Bu ana karakter hiçbir şeyden tatmin olmayan ve sürekli başka şeyler arayan bir adamdır. Tek amacı, hayata sahip olabileceği bütün bilgilere sahip olmaktır. Bu adam o kadar güçlüdür ki onun karşısına savaşmak için sadece cesur olan savaşçılar ve ölümlüler çıkmaya cesaret eder. Bu adamın mızrağındaki güç, düşünce yapısı ve hafızası en büyük silahıdır. Güç hırsı gözlerini boyayınca bu adam, tehlikeli yollara saparak tek gözünü kaybetmiş, 9 gün ve gece ölümle savaşarak hayatta kalmayı başarmış ve 9 günün sonunda Rune sembollerine ulaşarak bilgi açlığını gidermiştir. Kitap, bu adamın üzerinden bilgi vererek okuyucunun da bu mitolojideki gizli olan sırları bulabileceğini anlatmaktadır. Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları - Ebru Ceylan Çap içeriği, mitoloji severler için oldukça dikkat çekicidir.

 

Rune Sembolleri ve Tılsımları Ebru Ceylan Çap Kimler İçin Uygundur?

Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları Ebru Ceylan Çap Kimler İçin Uygundur?

İskandinav Mitolojisinden bahseden bu kitap, her kitap sever için okunabilecek şekilde yazılmıştır. Özellikle mitoloji ve eski tip kurgu romanlar okumayı seven kişiler için çok yerinde bir kitaptır. Kitabın sonunda okuyucunun sembolleri kullanarak bir iç gözleme yönelmesi, geriye doğru değil ileriye bakması amaçlanır. Çok istedikten ve bedel ödedikten sonra başarılamayacak çok az şeyin olduğu salık verilen bu kitapta okuyucu kitabın sonunda Rune Sembollerini kullanarak gözlem ve çıkarım yaptırıyor. Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları eski tip mitolojileri ve sembolleri seven ve onlardan çıkarım yapmaya çalışan herkes için uygun bir kitap olacaktır. Anlatılan sembollerin arkasında yatan nedenlerin, görülmeyen dünyaların kapıları bu kitapta açılmayan çalışılır. Okuyucu kitabın içine çekilerek düşünmeye yönlendirilir.

 

Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları Ebru Ceylan Çap Yorumları

Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları Ebru Ceylan Çap Yorumları

Kitap yazarı tarafından 2021 senesinde kaleme alınmıştır. Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları fiyatı da oldukça uygundur. Yazarın ilk kitabı olduğu da göz önünde bulundurulursa kitabın konusu ve yazım dili okuyucuyu oldukça memnun etmiş durumdadır. Yazar 2021 senesinde yazdığı Rune Sembolleri kitabından sonra aynı şekilde sembolleri konu aldığı Sayıların Ardındaki Sır kitabını da kaleme almıştır. Rune Sembolleri oldukça beğeni kazandıktan sonra 2022 senesinde Rune Sembollerinin devamı niteliğinde Rune Sembolleri Sandığı Ahşap Kutu kitabıyla ilk kitabı devam ettirmiş ve okuyucunun beğenisine sunmuştur. Özellikle kitap alışverişi yapılmadan önce, o kitabı daha önce okumuş kişilerin görüşlerinden faydalanmak kitabı tercih etme aşamasında oldukça önemlidir. İskandinav Mitolojisinin anlatıldığı bu kitabı almak isteyen kişiler, Trendyol’dan Herdem Kitap Rune Sembolleri ve Tılsımları - Ebru Ceylan Çap yorumları kısmını inceleyerek kolaylıkla sipariş verebilirler.