Himalaya Doğal Tuz Lambası 3-4 Kg

320 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
574,90 TL

Ürün Bilgileri

Himalaya Doğal Tuz Lambası 3-4 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şifacıbaşı Satıcı Ünvanı: YUNUS ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450720687
    Bu ürün Şifacıbaşı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Himalaya tuzları, pakistan’ın kuzeybatısında, himalayalar’ın eteklerinde çıkar. Bu bölgeyi çevreleyen deniz, iklim değişiklikleri nedeniyle buharlaşıp yok olmuştur. Milyonlarca yıl önceki denizden arda kalan tuz, üst üste kaya katmanlarının oluşmasıyla kristalleşmiş, bugüne dek çevre kirliliğinden korunmuş, en saf halindedir. Himalaya tuz lambaları için bilimsel araştırmalar yapılan bilimsel araştırmalara göre himalaya kristal tuz lambaları eksi iyonları %300 varan miktarlarda artırdığı gözlenmiştir. Iyonlanmış hava sayesinde havada bulunan bakteriler azaltılmakta temiz ve sağlık lı hava sağlanmaktadır. Kaliforniya üniversitesinde mikrobiyolog, patoloji uzmanı dr. Albert krueger’in yaptığı açıklamaya göre havada bulunan çok küçük eksi iyonun bile bakterileri öldürebilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Duy Tipi E14
Geri Bildirim Ver