hiper zeka 7. Sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Zeka Yayınları

290 TL

Ürün Bilgileri

hiper zeka 7. Sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Zeka Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapsize Satıcı Ünvanı: BATUHAN ÇELİKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2410683748
    Bu ürün Kitapsize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. Sınıf Hiper Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Hiper Zeka Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hiper Zeka 7. Sınıf Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Zeka Yayınları

Hiper Zeka 7. sınıf matematik soru bankası Zeka Yayınları tarafından hazırlanmış bir kitaptır. Yeni nesil sorularla öğrencileri rahatlıkla konu tekrarı ve pratiği yapması için faydalıdır. İçeriğinde olan konu anlatımı ile anlaşılmayan konuların evde rahatça tekrar edilmesini amaçlar. Her öğrencinin öğrenme hızı aynı olmayacağı göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.

 
  • Konu anlatımı
  • Soru bankası
  • Okula yardımcı

Hiper Zeka 7. Sınıf Matematik Soru Bankası Zeka Yayınları Özellikleri

Hiper Zeka 7. Sınıf Matematik Soru Bankası Zeka Yayınları Özellikleri

Hiper Zeka matematik soru bankası öğrencilerin derslerinde gelişebilmesi bakımından önemlidir. Konu tekrarı ve anlaşılmayan konuların tekrar anlaşılması için hazırlanmıştır. Yenilenen müfredata uygun şekilde yeni nesil sorulara sahiptir. Öğrencilerin sınava hazırlıklarına yardımcı bir kaynaktır. Her öğrencini öğrenme hızının farklı olduğunun farkında olarak hazırlanan Hiper Zeka 7. sınıf matematik soru bankası öğrencilerin matematiği kolaylıkla öğrenmeleri için hazırlanmıştır. İçeriğinde yer alan sorular öğrencileri kademeli olarak zorlamaktadır. Pratik yapmak ve sınava hazırlanmak isteyen öğrenciler için hazırlanmıştır. Konu anlatımı sade ve anlaşılır bir dille yazılmıştır. Matematiği her öğrencinin rahatça anlayabilmesi amaçlanarak hazırlanmıştır. Analitik düşünme ve yorum yapma kabiliyetine yönelik sorulara sahiptir. Bu sayede öğrenciler soruları çözerken aynı zamanda kendilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

 

Hiper Zeka 7. Sınıf Matematik Soru Bankası Zeka Yayınları içeriği

Hiper Zeka 7. Sınıf Matematik Soru Bankası Zeka Yayınları içeriği

Hiper Zeka 7. sınıf matematik soru bankası okulda, evde, etütlerde öğrencilerin konu tekrarı, pratik ve sınava hazırlıkları için kullanılır. İçeriğinde bulunan yeni nesil sorular öğrencilerin yorum yapma ve analitik düşünme yeteneklerini hedef aldığı gibi konu tekrarlarını yapmalarına yardımcı olan ve sınava hazırlanmalarını sağlayan bir kaynaktır. Konu anlatımında kullanılan sade ve akıcı dil öğrencilerin matematiği rahatça anlamalarını sağlar. Hiper Zeka 7. sınıf matematik soru bankası Zeka Yayınları özellikleri arasında içeriğinde yeni nesil sorular bulundurması da sayılabilir. Soru bankası kısmında yer alan yeni nesil sorular müfredata uygun hazırlanmıştır. Ek kaynak ve okula yardımcı kaynak olarak kullanır. Öğrencilerin okulda işledikleri konuları evde tekrar etmeleri ve sınava hazırlanırken başarıya giden yolda yardım etmek ve başarılarına destek olmak amacıyla kullanılır. Hİper zeka yayınları derslerin ana konularını ele alan, soru bankaları, konu anlatımları, pekiştirme fasikülleri ve sürekli güncellenen kitaplarıyla hedefi çağımıza ayak uydurmaktır.

 

Hiper Zeka 7. Sınıf Matematik Soru Bankası Zeka Yayınları Yorumları

Hiper Zeka 7. Sınıf Matematik Soru Bankası Zeka Yayınları Yorumları

Hiper Zeka 7. sınıf matematik soru bankası içeriğinde yer alan derslerin ana konularını ele alan soruları ve anlatımları ile öğrencilerin matematiği öğrenmelerini ve pekiştirmelerini sağlamaktadır. Sorular öğrencilerin öğrenme hızının farklılığını göz önünde bulundurarak kademeli olarak öğrencileri zorlar. Konu anlatım dili sade ve akıcıdır. Öğrencilerin derslerini tekrar etmelerini ve sınava hazırlanmalarını hedef alır. Öğrencilerin sınavlara hazırlık süreçlerine yardımcı olarak başarılarına bir yenisini eklemelerini destekler. Hiper Zeka Yayınları kaynakların daha anlaşılır olabilmesi için QR kod sistemi ve online denemeler ve video desteği gibi unsurlarla destek sağlar. Tüm bu özellikler bir araya geldiği zaman oluşan konu anlatımı ve soru bankası ile her öğrencinin başarılarında onları destekler. Sizler de Trendyol’dan Hiper Zeka 7. sınıf matematik soru bankası Zeka Yayınları fiyatı ve detaylarını öğrenebilir, Hiper Zeka 7. sınıf matematik soru bankası Zeka Yayınları yorumları ve değerlendirmeleri kısmından fikir edinebilir ve ürünü sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.