Hız Yayınları 8. Sınıf Din Kültürü Soru Bankası

Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları 8. Sınıf Din Kültürü Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDY KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: AHMED EMRAH CALAYIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Iğdır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1960840358
    Bu ürün TRENDY KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hız Yayınları 8. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası Yeni Müfredata Uygun! Video Çözümlü

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız Yayıncılık 8. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası

Din kültürü ve ahlak bilgisi, eğitim dönemi boyunca verilen okul derslerinden biridir. Din eğitimini temel alan bu dersle alakalı sorular liseye giriş sınavlarında öğrencilerin karşısına çıkar. Bu sınavlarda yüksek bir başarı elde etmek için hazırlanan farklı soru bankaları mevcuttur. Hız Yayınları 8. Sınıf Din Kültürü Soru Bankası bu ders için hazırlanan önemli kitaplardan biridir. Kitabın içeriği tamamen sınava yöneliktir ve müfredata uygun olarak devam eder. Okulda işlenen derslere paralel olarak ilerleyen bu bu kitaptan ister evde sınava hazırlanırken ister okulda ders aralarında faydalanabilirsiniz. Sınava hazırlanmada etkin bir rolü olan bu kaynak, kaliteli içeriği ve güncel sorulardan oluşan testleriyle büyük beğeni toplar.

  • Video çözümlü sorular
  • Akıllı tahta ile uyumlu
  • Müfredata uygun içerik

Hız Yayıncılık Din Kültürü Soru Bankası Özellikleri

Hız Yayıncılık Din Kültürü Soru Bankası Özellikleri

Her sınavda olduğu gibi lise sınavlarına hazırlanırken seçilen kaynaklar oldukça önemlidir. Büyük bir titizlikle hazırlanan soru bankası sınavlarda dilediğiniz başarıyı elde etmenize imkan tanır. Bu anlamda ön plana çıkan Hız Yayınları 8. Sınıf Din Soru Bankası alanında uzman kişiler tarafından hazırlanarak öğrencilere sunulur. Yayınevinin yüksek kalitede hazırladığı bu soru bankası ile istediğiniz her ortamda çalışabilirsiniz. Kitapta, soruların videolu çözümleri de mevcuttur. Bu sayede soruları çözerken takıldığınız noktada videolu çözümlerden faydalanarak zaman kaybının önüne geçebilirsiniz. Anlaşılır ve açık bir dile sahip olan yazı dili sayesinde sorular rahat bir şekilde çözülebilir. Sınavlara uygun şekilde hazırlanan bu kitapla hedeflediğiniz başarıyı elde etmeniz mümkün olabilir. Bu kaynak eğitim hayatınız boyunca hayal ettiğiniz yerlere ulaşmanız için bir basamak oluşturabilir.

Müfredata Uygun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası

Müfredata Uygun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası

Yeni nesil soruları içeren Hız Yayıncılık 8. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası akılda kalıcı ve mantığa dayalı örneklerden oluşur. Özenle hazırlanan örnekler kalıcı olmayan ezberci yaklaşımın aksine hafızaya yerleşen metotları temel alır. Bu anlamda büyük beğeni toplayan kaynak, dini konularda verilen bilgilerin pekiştirilmesine imkan tanır. Kaynak, liseye giriş sınavına katkı sağlamasının yanı sıra öğrencilerin okul derslerine de yardımcı olabilir. İslam inancının temellerinin kavranmasını ve öğrenilenlerin kalıcı hale getirilmesini sağlayan sorular müfredata uygun şekilde ilerler. Kaynak ayrıca, öğretmenlerin derste soru çözmesini sağlamak amacıyla akıllı tahtayla uyumludur. Hız Yayıncılık 8. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası yorum ve değerlendirme detaylarını inceleyerek içerik hakkında bilgi sahip olabilirsiniz.

Hız Yayıncılık Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası Fiyatı

Hız Yayıncılık Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası Fiyatı

Öğrencilerin derste anlatılanları kavramasını ve yorumlamasını kolaylaştıran bu soru bankası fiyat aralığıyla da dikkat çeker. Hız Yayıncılık 8. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası fiyatı herkesin bütçesine uygun olacak şekilde belirlenir. Çıkmış soruların detaylı çözümlerini içeren kaynak, dersin anlaşılmasında ve sınava hazırlıkta ön plana çıkar. Kitap, dini terimlerin kavranmasının yanı sıra öğrencilerin yorumlama yeteneğini geliştirerek bilgilerin pekiştirilmesini de amaçlar. Öğrencilerde oluşabilecek dikkat dağınıklıklarına engel olmak amacıyla sorular kolaydan zora doğru ilerler. Bu dağılım sayesinde temel seviyeden başlayan herkesin çalışmasına ortam hazırlanır. Gittikçe zorluk seviyesi artan örneklerle bilgilerin akılda kalıcı olması sağlanır. Temel kavramları aşamalı bir şekilde öğreterek başarıya ulaşmanızı sağlayan 9786057814913 barkod numaralı bu soru bankasını Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.