House Of Figure THANOS İNFİNİTY GAUNTLET - SONSUZLUK ELDİVENİ - 11x10x25cm-Dekorasyon

999,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

House Of Figure THANOS İNFİNİTY GAUNTLET - SONSUZLUK ELDİVENİ - 11x10x25cm-Dekorasyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SHOPBYHF Satıcı Ünvanı: AHMET HÜSREV UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9020689670
    Bu ürün SHOPBYHF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünler Akrilik boya ile orijinal renklerine boyanmaktadır. Ürünler manuel olarak ölçülendirilmesinden 1-2cm sapma payı bulunmaktadır. shopbyhf Mağazası olarak FİGÜRLER'in her koşulda evinizde, ünitenizde, rafınızda ve masanızda yer alabilecek olması sizlere görsel bakımdan bir zenginlik katmaktadır. Figürler normalin dışında oldukça ağır ve zengin bir yapıya sahiptir.Boyutları alışa gelmişin dışında üretilmektir. Büyük ölçülerde figürler üretmekteyiz. Ürünlerimiz hediyelik olarak tercih edilebilir olması figürlerin görsel bakımdan zenginliğini arttırmaktadır.Figürler dekoratif anlamda birer iyi raf ürünüdür. Evinizde dekoratif olarak kullanabileceğiniz figürler gerekse sevdiğiniz birer film karakterine ait olabilir. Film karakter figürleri mağazamızda mevcuttur.Hediyelik olarak verebileceğiniz figürler bir film karakteri olabilir. Hobi olarak tercih edebileceğiniz ürünlerimiz ayrıca birer hobi ürünüdür.Figürler hobi olarak masanızda, rafınızda , ünitenizde sizlere görsel anlamda zenginlik katabilir. Ürünlerimiz hem dekorasyon bakımından Ev yaşam stilinize uygun olabilecek tarzdadır.3D boyutlu yazıcılarla ürettiğimiz figürler büyük boyutlara sahiptir. Film karakterlerinin figürlerini koleksiyon yapabilir, raflarınızda, masanızda, ünitenizde saklayabilirsiniz.Figürler aynı zamanda birer koleksiyon ürünüdür. geçmiş zamanda izlediğiniz film/dizi karakterlerinin figürlerini mağazamızda bulmanız mümkündür. Karakter figürlerini dekorasyon, dekoratif olarak kullanmanız mümkündür. Hobi olarak aldığınız ürünü dekorasyon olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Figürleri hediyelik olarakta kullanabilirsiniz. Hediyelik figürleri mağazamızda bulabilirsiniz. Dekorasyon ürünlerini bulabilirsiniz. Hobi ürünlerini mağazamızda bulabilirsiniz. 'shopbyhf' Mağazamızda Dekorasyon, hediyelik ürün, eşya, Dekoratif ürünler olarak bulunan Figürlerimizi Evinizde Ofisinizde, her anlamda kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Thanos
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 13+ Yaş
Geri Bildirim Ver