Hüner Yayınevi Medeniyetlerde Kadın Ve Evlilik & Hz. Peygamberin Aile Hayatı

128,70 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Hüner Yayınevi Medeniyetlerde Kadın Ve Evlilik & Hz. Peygamberin Aile Hayatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davud Kitap Satıcı Ünvanı: DAVUT BAKIRCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1321084975
    Bu ürün Davud Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Medeniyetlerde Kadın Ve Evlilik & Hz. Peygamberin Aile Hayatı Nusret Karabiber Hüner Yayınevi Konya 2019 İslam’dan önceki toplumlarda kadının yeri nasıldı? İslam dininin gelişi ile kadının yeri nasıl değişti? Hz.Muhammed (sav) neden çok evlilik gerçekleştirdi? Çok evlilik topluma İslam’ın getirdiği bir yapı mıdır? İslam’dan önceki toplumlarda ve tahrip edilen dinlerde kadın günaha sebebiyet veren bir varlıktı. Günahkar ve acı çekmeye mahkumdu. Bir eşya gibi alınıp satılabilirdi. İslam kadını bu konumdan alıp ayağının altına cenneti sermiştir. Diri diri toprağa gömülen kız çocuğunu ölümden kurtaran din, kendisine hiçbir hak tanınmamış bir toplumda kadının gerçek yerini bulduğu İslam dinidir. Henüz kadının insan olup olmadığının tartışıldığı dönemlerde,İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ nden çok daha önce Hz. Muhammed (sav) Veda Hutbesinde şöyle buyurdu: “ Dikkat edin! Kadınlar hakkındaki tavsiyelerimi kabul edin. Zira onlar sizin yardımcılarınızdır. Onlara zulmetmeyiniz. Dikkat edin! Sizin, kadınlarınız üzerinde haklarınız, kadınlarınızın da sizler üzerinde hakları vardır. ” Hz. Adem’den günümüze kadar gelen süreçte toplumda kadın mefhumunu ele alan, ’’ Müslüman bir kadın hangi vasıflara sahiptir?’’,’’ Sahip olduğu haklar nelerdir?’’ vb. birçok konuyu hadis ve ayetler ışığında anlatan bir eser.
Geri Bildirim Ver