Hunter Psu 17a Sprey Sprink Fıskiye

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hunter Psu 17a Sprey Sprink Fıskiye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bahcelog Satıcı Ünvanı: HACER AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1121332181
    Bu ürün Bahcelog tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hunter Psu-04-17A-Nfo 5,2 M Ayarlanabilir Nozul(0°-360°) 4" Pop-Up Dahil Bu tek parça ince seri sprey sprinkler 5 cm, 10 cm ve 15 cm modellerine sahiptir. Yenilikçi gövdesinde güvenilir iki parçalı mandalı, dayanıklı kapak, dış dişli yükseltici ve 10 cm ve 15 cm modellerde çift filtreleme sağlayan büyük bir filtre bulunmaktadır. Ayrıca, 5 cm ve 10 cm modeller PS Spray gövdeleri bulunan eski tesisata uygundur ve bu da hızlı ve kolay yenileme sağlar. Standart PS Ultra modellerinde Pro Ayarlanabilir nozul bulunur. Nozul veya filtre içermeyen bir Temizleme Tapası versiyonu da vardır. Seçilebilecek çok sayıda uyumlu sprey nozulu sayesinde, doğru uygulama için en etkili çözümü bulmak basit ve kolaydır.
Geri Bildirim Ver